Конфітюр - купити Варення, джем у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (15)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Kier, 900 г, Яблука для шарлотки
Артикул: 79281
Mackays, 340 г, Конфітюр апельсин з шампанським
Артикул: 34327
Mrs Bridges, 340 г, Конфітюр, Апельсин з цедрою
Артикул: 34939
Верес, 370 г, Конфітюр вишневий Верес, 370 г, Конфітюр вишневий
Артикул: 16720
Верес, 390 г, Конфитюр лимон з імбиром
Артикул: 62076
Верес, 620 г, Конфітюр вишневий
Артикул: 62075
Mackays, 340 г, Конфітюр, Севільський апельсин

на завтра
Артикул: 34258
Mrs Bridges Christmas, 250 г, Конфітюр з апельсина та журавлини

на завтра
Артикул: 34643
Mrs Bridges, 340 г, Конфитюр Полуниця з шампанським

на завтра
Артикул: 35116
Mrs Bridges, 340 г, Конфітюр Лимон та лайм

на завтра
Артикул: 34945
Mrs Bridges, 340 г, Конфітюр, Червоний апельсин

на завтра
Артикул: 34942
Mackays, 340 г, Конфітюр Апельсин

на завтра
Артикул: 34250
Mackays, 340 г, Конфітюр Апельсин та лимон з імбиром

на завтра
Артикул: 34231
Mackays, 340 г, Конфітюр Рожевий грейпфрут

на завтра
Артикул: 34306

Конфітюр


Конфітюр - це класичний варіант французького джему, який отримав свою назву від особливої ​​технології виробництва. Інгредієнти ретельно проварюють в цукрі, отримуючи на виході густе желе з рівномірно розподіленими в ньому плодами. Спочатку у Франції готували конфітюр з вишні, абрикосів, яблук, в який додавали желатин щоб домогтися гелеобразної консистенції.

Сьогодні є багато варіантів, як використовувати конфітюр. Його додають в десерти і випічку, подають з м'ясом, сиром та іншими стравами. Конфітюр з полуниці, малини, імбиру використовують в кондитерській справі, де не можна використовувати варення або джем через особливості консистенції. Магазин АкваМаркет підготував для Вас кращі товари від світових виробників, щоб Ви легко могли купити конфітюр і не готувати його в домашніх умовах. В наявності конфітюр імбирний, апельсиновий, вишневий і з іншими смаками. Величезний вибір рішень і широкий діапазон цін дозволить кожному покупцеві знайти свій ідеальний продукт в рамках встановленого бюджету. Нагадуємо, що для представників сегменту HoReCa діють спеціальні ціни. Географія доставки покриває всю Україну, тому замовити конфітюр онлайн може житель будь-якої точки країни.

Чим відрізняється конфітюр від варення і джему

Щоб точно зрозуміти особливості продукту, варто порівняти його з іншими варіантами заготовок. На перший погляд здається, що конфітюр - це варення, адже технологія приготування також має на увазі проварювання плодів в цукрі. Однак якщо порівняти готовий продукт, ми побачимо справжнісінький джем з його желеподібною текстурою. Але як бути з фруктами, які в конфітюри зберігаються цілими, як в варенні. Ключовий момент, в чому відмінність джему від конфитюра - це консистенція. Джеми завжди мають на увазі розварені складові, а ось в конфітюрі шматочки залишаються щільними і цілими. Ще одна відмінна риса полягає в компонентному складі. Варення та джеми готують тільки з фруктів і ягід, а ось конфітюр можна зробити з овочів, фруктів, цитрусів.

Класичний рецепт французької кухні - це цибульний конфітюр, який ідеально поєднується з м'ясом, сиром і паштетами. В Україні ввів моду на конфітюр Клопотенко Євген, переможець проекту «МастерШеф Україна» і засновник соціального проекту зі зміни культури харчування «CultFood». Ще до приходу на проект Євген відкрив свій бізнес з виробництва незвичайного варення. Саме тут можна було купити апельсиновий конфітюр з додаванням гарбуза або імбиру і ще масу незвичайних соусів.

Що додають в конфітюр

Як ми з'ясували вище, приготувати конфітюр можна практично з усіх рослинних продуктів. У хід ідуть фрукти, овочі і ягоди, їх можна сміливо комбінувати і поєднувати один з одним, відкриваючи нові смакові відтінки звичних інгредієнтів. Головне в даному випадку розуміти фізику і хімію процесів. Володіючи такою інформацією, Ви можете приготувати імбирний, цибульний, вишневий конфітюр в домашніх умовах і насолоджуватися його смаком. Придумати новий рецепт не так вже й складно. Малина, морква, буряк, інжир, вино, гарбуз - ось що додати в конфітюр для його багатогранності смаку. Єдиний продукт, який не використовується, це картопля, оскільки в ній міститься дуже багато крохмалю і досягти ідеальної консистенції конфітюру не вийде.

Для приготування використовують тільки свіжі або заморожені плоди, які попередньо перебирають, чистять, видаляють плодоніжки і бланшують. Потім компоненти варять в цукровому сиропі, після чого додають загущувач. Смак готового десерту урізноманітнює лимонна кислота або ваніль.

Куди використовують конфітюр

Перше, що спадає на думку - це десерти. Однак кондитерськими виробами сфера застосування конфітюра не обмежується, адже овочеві варіанти відмінно доповнюють і основні блюда. Класична подача - це французький багет, м'який сир, круасани і солодкий імбирний конфітюр з апельсином або малиною. У домашній кухні Ви можете подати конфітюр на сніданок до каші, оладок, млинців або запіканок. Також продукт можна їсти з м'ясними стейками, сирами, основними стравами.

Знайти конфітюр в магазинах Києва часом досить складно, оскільки не кожна торгова мережа закуповує такий унікальний продукт. Інтернет-магазин АкваМаркет подбав про всіх, кому потрібен цибульний або апельсиновий конфітюр відмінної якості. Ви можете замовити кілька банок на пробу і не обтяжуватися їх перевезенням, адже наша доставка працює по всій Україні. Конфітюр Верес, Alain Milliat, Mrs Bridges за найкращою ціною. Величезний вибір смачної консервації з можливістю замовлення оптом.