Перець - купити Овочева консервація у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (19)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Buono, 200 г, Паста з червоного перцю гриль і фети
Артикул: 71905
Carmencita, 75 г, Карменсіта, Паприка солодка
Артикул: 48937
Kuhne, 340 г, Кухне, Перець солодкий підсмажений
Артикул: 52224
Rio, 390 г, Перець гострий маринований, скло
Артикул: 71811
Rio, Перець гострий Джалапено, 300 мл
Артикул: 23072
Yunus, 290 г, Перець жовтий, фарширований сиром
Артикул: 84874
Conservas Ortiz, 300г, Перець пікільо, фарширований тунцем Альбакор

на завтра
Артикул: 92087
новинка!
Frantoio di Sant'Agata, Перець фарширований анчоусами та оливками 180 г

на завтра
Артикул: 37128
Frantoio di Sant'agata, 90 г, Паста з перцю чилі

на завтра
Артикул: 35352
Frantoio di Sant'agata, 90г, Часник та перець чилі в оливковій олії

на завтра
Артикул: 34469
Frantoio di Sant'agata, Перець чилі в оливковій олії,180 г

на завтра
Артикул: 35773
Lombardi, Перець-гриль в олії, 280 г

на завтра
Артикул: 35186
Yunus, 290 г, Перець черрі, фарширований тунцем
Артикул: 84876
Ніжин, 450 г, Салат лечо, скло
Артикул: 13888

Перець


Для українців перець - один з улюблених продуктів. На жаль, він присутній на наших столах не весь рік. Як правило, достаток перцю доводиться на теплу пору року, а ось на зиму доводиться робити заготовки. Господині придумують різноманітні страви з консервованого перцю, які можна їсти взимку. Якщо Ви не хочете морочитися над приготуванням консервації, пропонуємо Вам якісні консерви, виготовлені кращими виробниками. Заготовки з перцю - це консерви з солодкого або пекучого перцю з додаванням солі, масла, оцту, часнику, спецій і додаткових інгредієнтів. У такому вигляді перець надовго зберігає свої смакові якості, а ще за час зберігання набуває нових відтінків аромату.

Саме звичне блюдо з перцю - лечо. Це суміш помідорів, солодкого перцю, цибулі та часнику. Є також інші варіанти. Звичайний маринований перець консервований зберігає форму, не має плодоніжок, стає м'яким і ароматним від трав. Гострий і солодкий перець подають як самостійну закуску, а також використовують для приготування різноманітних страв: салатів, паштетів або намазок, закусок, супів, других страв. З гострим перчиком чилі роблять навіть оригінальні коктейлі.

Корисні властивості перцю і його калорійність

Гіркий перець серед інших сортів виділяється завдяки високій концентрації аскорбінової кислоти. Він має антимікробну, антибактеріальну дію, прискорює обмін речовин, сприяючи схудненню. Рекомендують їсти гострий перець в період поширення респіраторних захворювань. Крім того, чилі і халапеньйо відмінно очищають організм від токсинів, перешкоджаючи передчасному старінню клітин. Калорійність гострого перцю складає 40 ккал.

Болгарський перець покращує стан слизових оболонок, зміцнює зір, піклується про шкіру, волосся і нігті. Їсти овоч рекомендується при остеопорозі, порушенні роботи сальних залоз, при облисінні або авітамінозі. Солодкий перець допомагає боротися зі стресом, знімає загальну втому. Калорійність солодкого перцю складає 25 ккал.

Консервований перець і його різновиди

Українці звикли використовувати тільки два види перцю - гострий і солодкий. Але сьогодні в усьому світі культивується кілька сотень різновидів цього овоча. І кожен сорт має свої смакові відтінки, насичений аромат. Види перцю гострого, які користуються великим попитом:

  • Перець чилі. Сильно пекучий і гострий вид перцю, який в невеликих кількостях надає страві особливу пікантність. Перед вживанням краще позбавити чилі від насіння, в яких міститься самий пекучий перцевий жар.
  • Перець халапеньо. Його Ви впізнаєте по характерній зеленій оболонці. Це в міру пекучий і гіркий перець, який можна використовувати більш сміливо. Залежно від маринаду гострота може бути взагалі невелика. Халапеньо додають в соуси, супи, сальсу для фахітос, начос або буріто.
  • Перець пірі-пірі. Невеликі пекучі перчики помірної гостроти. Після маринування печіння зберігається, смак стає теплим і приємним. Перець пірі-пірі відмінно підійде для приготування м'яса з овочами або плову.
  • Перець чері. Пікантно гострий сорт італійського червоного перцю. Завдяки унікальному складу черрі перець зміцнює імунітет і зменшує біль у суглобах. Відмінна самостійна закуска для любителів гострого.

Якщо говорити про негострі різновиди, то найбільше покупці люблять солодкий перець. Він м'ясистий, смачний і соковитий. Залежно від маринаду йому надають той чи інший смаковий відтінок. Деякі перці солодші, інші солоні, у третіх вловлюється пряність трав, а у четвертих домінує кислота оцту.

Який перець замовити

Як бачите, є різні види перцю і способи їх приготування. Не варто використовувати один рецепт лечо з перцю і їсти тільки одне звичне блюдо. Спробуйте кулінарні шедеври, приготовлені в різних куточках світу. Спеціально для Вас АкваМаркет підготував величезний вибір овочевої консервації, де Ви неодмінно знайдете блюдо на свій смак. Можливо, Вам сподобається класичний маринований перець. А може бути, Ви хочете замовити пасту з червоного перцю, щоб використовувати для приготування інших страв. Зверніть увагу на фарширований перець, який вже продається у вигляді повноцінної самостійної закуски. Фета, трави, оливки - це лише мала частина того, чим можна фарширувати перці. Однак пам'ятайте про те, що використання додаткових інгредієнтів підвищує калорійність заготовки.

Верес, Buono, Rio, Germe 212 - всі ці та інші бренди Ви знайдете в нашому онлайн-каталозі. Більше немає потреби заготовляти перець на зиму в домашніх умовах, адже натуральна і якісна консервація недорого завжди під рукою. Досить відкрити наш магазин і швидко оформити замовлення. Доставка діє по Києву і всій Україні. Є можливість замовити болгарський перець оптом. Тільки смачні і якісні продукти до Вашого столу!