Горошок - купити Овочева консервація у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Helcom, 400 г, Горошок консервований, ж/б
Артикул: 84795
Верес, 420 г, Горошок зелений
Артикул: 11605
МК, 400 г, Горошок консервований
Артикул: 88119
Rio, 420 г, Горошок зелений, консервований
Артикул: 71792

Горошок


Зелений горошок асоціюється у багатьох з такими знаменитими салатами, як вінегрет і олів'є. Однак це далеко не всі рецепти з горошку. На жаль, до нас на стіл горошок найчастіше потрапляє в консервованому вигляді. Однак в цьому є і переваги. Консервований горошок зберігає максимум вітамінів і корисних речовин завдяки сучасним способам обробки. А ще його не потрібно готувати. Досить відкрити баночку і насолоджуватися ніжним смаком бобових. Горошок зелений дуже люблять діти, не менше популярний він і у дорослих. Ця проста заготовка відкриває величезний простір для кулінарних фантазій.

Калорійність консервованого горошку становить всього 55 кКал на 100 грам, а енергетична цінність знижується за рахунок термічної обробки. В результаті ми отримуємо корисний продукт з низьким вмістом вуглеводів, який можна вживати в їжу навіть тим, хто сидить на строгій дієті. Горошок Бондюель, Верес, Долина Бажань, закритий в герметичну банку, зберігається кілька місяців. І навіть через цей час зберігає дивний смак і аромат. Купити в Києві горошок консервований недорого Ви можете в даному розділі магазина АкваМаркет. Величезний вибір, безліч варіантів упаковки, можливість замовити оптом горошок Чумак, Bonduelle для кафе чи ресторану. Покупки онлайн дозволяють економити час і кошти, адже в нашому асортименті Ви знайдете масу позицій з різного цінового сегмента. Вибирайте, оформляйте заявку онлайн, Ваш товар буде швидко доставлений в будь-яку точку України.

Користь горошку консервованого

Корисні властивості продукту обумовлені його багатим хімічним складом. Так, навіть після консервації горошок зберігає в складі вітаміни A, E і K, вітаміни групи B, вітамін C, а також незамінні мікро- і макроелементи: фосфор, селен, залізо, магній. Високій концентрації заліза горошок зобов'язаний своєю заспокійливою дією. Продукт рекомендований до вживання людям, які відчувають серйозну нервову напругу або навантаження. Страви з консервованим горошком знімають втому і стомлення, позбавляють від неврозів. Крім того, залізо забезпечує правильне формування клітин і є профілактикою розвитку анемії.

Цінують горошок консервований за його антиоксидантні властивості, що запобігають появі злоякісних новоутворень. Продукт містить харчові волокна і крохмаль, які нормалізують роботу травної системи. Регулярно вживаючи в їжу горошок Heinz, можна усунути запори і інші проблеми з кишечником. Зелений горошок сприятливо діє на шкіру, гостроту зору, покращує колір обличчя, знижує рівень поганого холестерину в крові, очищає організм від шлаків і токсинів. Тож не дивно, що горошок знайшов таке широке застосування в дієтичному харчуванні.

Що приготувати з горошком

Цей продукт настільки універсальний, що може доповнити практично будь-яку страву. Салат, паштет, гарнір, рагу, суп з консервованого горошку буде смачним і поживним. Бобові добре поєднуються з соусами, м'ясом, рибою, овочами. Якщо Ви шукаєте натхнення, то ось прості рецепти з горошком, які може приготувати кожен:

  • Вітамінний гарнір. Вам знадобиться такий набір продуктів: рис, солодкий перець, кукурудза консервована, горошок консервований, часник, вода. Часник і солодкий перець попередньо обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. Потім додати рис, трохи обсмажити і залити водою. Тушкувати до повної готовності крупи, потім додати кукурудзу і горошок з банки, перемішати, посипати улюбленими спеціями.
  • Салат з капусти з зеленим горошком. Щоб приготувати салат, Вам знадобиться капуста білокачанна, баночка горошку, зелень, рослинне масло і яблучний оцет. Капусту нашаткуйте, змішайте з горошком і дрібно нарубаною зеленню. Заправте салат олією з яблучним оцтом, додайте трохи солі і чорного меленого перцю. Також за бажанням в салат можна додати редис, огірки, кукурудзу і навіть бекон.
  • Суп з консервованого горошку і сайри. У рецепт входять такі інгредієнти: картопля, цибуля, морква, консерви горошку і сайри, вода, зелень. У підсоленій воді відваріть до готовності дрібно нарізану картоплю. Поки вода кипить, зробіть зажарку з цибулі і моркви. Додайте до картоплі зажарку, консервований горошок і консервовану сайру, доведіть суп до кипіння і зніміть з вогню. Подавайте, прикрасивши зеленню.

Будь-які інгредієнти для кулінарних експериментів Ви можете вигідно замовити на АкваМаркет. Смачний і свіжий консервований горошок Rio, Bonduelle, Чумак, Верес з доставкою по Києву та Україні. Наші менеджери цілодобово на зв'язку, щоб прийняти замовлення по телефону.