Помідори - купити Овочева консервація у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (28)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Helcom, 280 г, Томати в олії сушені на сонці
Артикул: 84917
Helcom, 4 кг, Томатне пюре, ж/б
Артикул: 88105
Helcom, 425 мл, Томати нарізані, очищені, ж/б
Артикул: 84949
Kier, Pomidory suszone, 290 г, Томати в'ялені
Артикул: 79295
Kuhne, Tomaten, 340 г, Томати Кюне, в'ялені
Артикул: 62165
Mutti, 400 г, Томати очищені цілі, в томатному соці
Артикул: 57666
Sergio, 165 г, Томати сушені в олії часточками
Артикул: 87569
Spektrumix, 100 г, Томати в'ялені, Томатушки Spektrumix, 100 г, Томати в'ялені, Томатушки
Артикул: 18117
Верес, 500 г, томати чері, мариновані
Артикул: 11607
Ніжин, 920 г, Овочеве асорті, По-Ніжинськи №1
Артикул: 23484
Світ фруктів, 75 г, Помідори сушені, шматочки
Артикул: 85694
Mutti, 2,5 кг, Томати дрібно нарізані, консервовані

на завтра
Артикул: 57667
Castellino, Томати в'ялені з травами в олії, 1 кг

на завтра
Артикул: 37217
Castellino, Томати в'ялені підсмажені на грилі, 280 г

на завтра
Артикул: 35400
Cosi' Com'e', Datterino, 350 г, Пассата (томатне пюре), з жовтих томатів Чері Даттеріно

на завтра
Артикул: 92444
новинка!
Lombardi, Томати в'ялені, 280 г

на завтра
Артикул: 34504
Runoland, 670 г, Помідори мариновані, органічні

на завтра
Артикул: 92440
новинка!
Очищені томати у власному соку, 400 г, ТМ Bio Zentrale

на завтра
Артикул: 34234
Mutti, Polpa, 400 г, Томати шматочками
Артикул: 62231
Верес, 300 г, Помідори черрі, Посольські
Артикул: 62057

Помідори


Томати можна впевнено назвати лідером серед різноманітних овочів. Цей смачний, соковитий плід вживають в сирому вигляді, використовують як інгредієнт при приготуванні різноманітних страв і соків. Помідори в Україні - продукт незамінний, однак у томатів досить короткий термін зберігання. Тому єдиний спосіб заготовити помідори на зиму - це консервація. Причому, вона буває різною. Помідори солять, маринують, квасять, сушать, в'ялять і навіть закривають у власному соку. Кожен із способів має свої особливості, а готовий продукт отримує унікальний смак і аромат.

Всіляка консервація з помідорів знайдеться в інтернет-магазині АкваМаркет. Ми відібрали найкращі продукти від топових виробників, щоб Ви могли купити з доставкою корисну консервацію до Вашого столу. В асортименті нашого магазину є мариновані і квашені помідори, томати у власному соку, незвичайні в'ялені томати в оливковій олії з пряними травами, а також сушені помідори. Будь-яку гастрономічну ідею легко втілити, якщо заглянути в наш онлайн-каталог. Більше не потрібно заготовлювати томати на зиму в домашніх умовах, адже їх можна недорого купити з доставкою на АкваМаркет. Хочете зелені помідори квашені? Або може бути Вам до душі мариновані помідори Верес? Чи плануєте приготувати новий рецепт, де потрібні помідори полпа у власному соку? Будь-яку примху найвибагливішого гурмана або досвідченого кухаря готові втілити в реальність, надавши можливість замовити онлайн якісну консервацію з помідорів. Доставка діє по всій Україні!

Мариновані помідори і їх особливості

Консервація з помідорів для українців - одна з найулюбленіших закусок. Ароматні квашені помідори з баночки відмінно доповнять вечерю. Ця закуска повністю універсальна і підходить практично до всіх страв. Картопля, гречка, м'ясо, риба, макарони, запіканки - до всіх цих гастрономічних цікавинок можна подавати смачні квашені червоні або зелені помідори.

Є маса рецептів, як приготувати помідори на зиму. Стандартно використовують свіжі плоди, оцет, прянощі, сіль, перець, лавровий лист. За бажанням в банки додають і незвичайні інгредієнти, наприклад, цибулю, листя смородини або вишні, гірчицю. Консервують абсолютно всі види плодів, включаючи зелені і жовті помідори. Калорійність маринованих томатів досить невелика, тому їх можуть вживати в їжу люди, які дотримуються дієти.

В'ялені помідори - подарунок Середземномор'я

Завдяки особливо теплому клімату в країнах Середземномор'я ростуть чудові помідори. А оскільки температура повітря тут піднімається вище 30 градусів, місцеві жителі придумали оригінальний спосіб приготування томатів, а саме - в'ялення.

Сьогодні в'ялені помідори Чумак можна купити в будь-якому магазині. Це самобутня і смачна закуска, яку можна вживати як самостійну страву. Але також томати в'ялені додають в салати і основні страви, щоб надати їм особливо вишуканий смак. В'ялені помідори гармонійно доповнюють м'ясо, рибу, овочі, пасту, сири.

Для в'ялення, як правило, вибирають особливі сорти томатів: черрі, сливка і інші дрібні помідори на гілці. Завдяки невеликим розмірам і щільній консистенції вони зберігають форму і залишаються в міру щільними після приготування.

В'ялені помідори черрі, сливка містять багато клітковини, тому покращують роботу кишечника і травної системи. Це особливо важливо, коли за вікном зима, а ми їмо мало овочів. Також закуска зміцнює імунітет, знімає нервове напруження, пов'язане з депресивним станом, зміцнює серце і судини, покращує зір. На ринку можна знайти в'ялені томати двох видів: в оливковій олії і сушені томати. Останній варіант потрібно добре промити під краном, а потім прокип'ятити в чистій воді. В'ялені помідори в олії вже готові до вживання і не вимагають додаткової термічної обробки.

Помідори у власному соку

Томати різані консервовані у власному соку - це повноцінна і корисна заміна свіжим помідором. На відміну від маринованих плодів, цей рецепт зберігає природний смак і аромат томатів. Тому їх можна використовувати для приготування різноманітних страв.

Як і в випадку в'ялення, для консервації використовують дрібні томати. Дуже добре підходять черрі, помідори пелатія, сливка. Консервовані помідори у власному соку Bella Napoli замінюють свіжі помідори, томатну пасту або соуси. Томати у власному соку додають в перші і в м'ясні страви, запіканки і в випічку.

Оскільки в складі немає оцту, цукру та інших компонентів, в помідорах зберігається вся користь. Продукт має протизапальну, жовчогінну, сечогінну дію. Томати зміцнюють серцево-судинну систему, запобігають розвитку атеросклерозу. А ще - очищені помідори у власному соку дуже смачні. Якщо подрібнити томати і трохи розбавити соком, вийде свіжий сік. Шматочки томатів кладуть у соуси, перші і другі страви. У зимовий період консервовані помідори у власному соку просто незамінні, адже з їх допомогою можна готувати улюблені страви круглий рік, навіть якщо під рукою немає свіжих помідорів.

Замовити консервовані помідори онлайн

Для всіх шанувальників консервації з томатів інтернет-магазин АкваМаркет підготував особливу пропозицію - максимально широкий асортимент продуктів, які можна купити онлайн. В'ялені, мариновані, квашені і сушені помідори в зручних скляних або жерстяних банках доступні до замовлення цілодобово. У числі топових продуктів можна назвати помідори Ніжин, Mutti, Heinz, Верес, Чумак, Rio. Ви можете легко вибрати потрібні продукти, відправити їх в корзину і замовити за пару хвилин. Посилка буде доставлена ​​в пункт призначення в найкоротший термін. Для представників сегменту HoReCa і оптових замовників діють спеціальні ціни!