Квасоля - купити Овочева консервація у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Heinz, 415 г, Хайнц, Квасоля в томатному соусі, ж/б
Артикул: 87165
новинка!
Kier, 400 г, Паростки квасолі Мунг
Артикул: 79286
Верес, 400 г, квасоля, В томатному соусі, ж/б Верес, 400 г, квасоля, В томатному соусі, ж/б Верес, 400 г, квасоля, В томатному соусі, ж/б
Артикул: 13894
Верес, 500 г, Квасоля з грибами
Артикул: 62070
Верес, 530 г, Квасоля, З овочами
Артикул: 23226
Machandel Квасоля біла органічна консервована, 350 г

на завтра
Артикул: 34295
Machandel Квасоля червона органічна, 350 г

на завтра
Артикул: 34293
Органічна коричнева квасоля, 350 г, ТМ Machandel

на завтра
Артикул: 34190

Квасоля


Квасоля консервована - це корисний і смачний продукт, який доступний абсолютно всім. Квасолю вживають як самостійну закуску, а також готують з неї різноманітні страви. Її можна додавати в салати, перемелювати до стану паштету і намазувати на грінки. Борщ з квасолею - незмінна складова раціону людей, які відмовилися від м'яса в період посту. А найпростіший овочевий салат з квасолею порадує не тільки чудовим смаком, але і високою харчовою цінністю.

Регулярно вживаючи в їжу страви з квасолі, можна відзначити позитивні зміни в стані здоров'я. Консервована квасоля містить рослинний білок і корисні амінокислоти, мінерали, крохмаль, вуглеводи, корисні для організму. При такому багатому хімічному складі калорійність квасолі становить всього 102 кКал на 100 грам продукту. Тому бобові незмінно включають в дієтичний раціон.

Купити смачну консервовану квасолю в Києві Ви можете на сайті АкваМаркет. У продажу представлена ​​продукція таких відомих брендів, як Верес, Bonduelle, Bella Napoli, Casa Rinaldi. Невеликі банки об'ємом 400-550 грам зручні як для зберігання, так і для транспортування. Є квасоля в томаті, власному соку, овочевому соусі. АкваМаркет - це високоякісні і свіжі продукти з доставкою по Україні.

Користь консервованої квасолі

Незважаючи на термічну обробку і консервацію, бобові зберігають в складі максимум корисних речовин і компонентів. В результаті, подібний продукт є цінним джерелом поживних речовин. Квасоля багата вуглеводами, які миттєво заповнюють дефіцит енергії, що особливо важливо для людей, які працюють фізично. Ось ще кілька корисних властивостей цього продукту:

  • Нормалізує рівень цукру в крові. Квасолю можна і потрібно їсти людям, що страждають на цукровий діабет або мають інсулінорезистентність.
  • Прискорює обмінні процеси. Хочете схуднути? Тоді неодмінно купуйте квасолю, адже вона нормалізує метаболізм і сприяє скиданню зайвої ваги.
  • Зміцнює серцево-судинну систему. Підвищується еластичність судин, відновлюється нормальний серцевий ритм. Квасолю рекомендують вживати як профілактичний засіб з метою попередити атеросклероз або інсульт.
  • Нормалізує роботу центральної нервової системи, надає заспокійливу дію.
  • Є профілактичним засобом проти туберкульозу.
  • Зміцнює імунітет, насичуючи організм залізом і іншими корисними вітамінами.
  • Покращує перистальтику кишечника. Квасоля багата клітковиною рослинного походження, яка відновлює мікрофлору кишечника, нейтралізує запальні і гнильні процеси, запобігає ріст злоякісних новоутворень.

Бобові вважають корисною альтернативою м'ясним продуктам. Для веганів та вегетаріанців квасоля є джерелом рослинного протеїну з набором незамінних амінокислот.

Види квасолі, які можна купити

Зараз в світі є багато різновидів квасолі, включаючи незвичайні і екзотичні сорти, такі як квасоля барлотті і квасоля мунго. У нашій країні найчастіше зустрічається червона і біла квасоля. Ці сорти найпростіше вирощувати, вони недорогі, доступні і смачні. Однак в асортименті є й інші види квасолі, що відрізняються за харчовою цінністю. Ось деякі з них:

  • Стручкова квасоля. Невеликі довгасті стручки вживають в їжу в оболонці, не витягуючи насіння. Консервація є в різних інтерпретаціях, тому Ви легко підберете продукт на свій смак.
  • Спаржева квасоля. Дивовижний смак цього сорту забезпечив йому величезну кількість шанувальників. Спаржева квасоля однаково смачна як свіжа, так і консервована. Її подають як самостійний гарнір до м'яса, риби, тушкують з овочами або запікають, використовують як інгредієнт для приготування супів, запіканок, салатів.
  • Жовта квасоля. Ще її називають восковою, тому що у плодів насичений жовтий окрас і консистенція м'якого воску. Дуже смачний сорт бобових.
  • Чорна квасоля. Її легко впізнати завдяки кольору. Універсальний сорт квасолі, який підходить для приготування начинок для пирогів, салатів, гарнірів і паштетів. Готова консервована квасоля прекрасно тримає форму, але в роті розсипчаста і м'яка.

Замовити консервовану квасолю онлайн

У консервованих продуктів є одна незаперечна перевага - їх не потрібно готувати. Багато споживачів відмовляються від вживання квасолі лише тому, що у них немає часу готувати бобові. Консерви в даній ситуації - це простий вихід, оскільки вміст банки не потрібно готувати. Досить відкрити кришку і використовувати продукт. При цьому бобові швидко втамовують голод, дарують відчуття насичення надовго. Тому краще завжди мати баночку квасолі прозапас, щоб перекусити в потрібний момент.

На полицях інтернет-магазину АкваМаркет Ви знайдете будь-які види квасолі в консервованому вигляді. Зверніть увагу, що калорійність консервів залежить від складу соусу. Вона варіюється в межах 150-300 ккал в залежності від складу. Завдяки детальному опису кожної позиції Ви легко знайдете потрібний товар для свого раціону. Доставка оперативно працює по всій Україні, можливий опт.