Каперси - купити Овочева консервація у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Buono, 150 мл, Каперси, консервовані, в розсолі
Артикул: 71903
Diva Oliva, 240 мл, Плоди каперсів Diva Oliva, 240 мл, Плоди каперсів
Артикул: 62367
Helcom, 200 г, Каперси мариновані, скло Helcom, 200 г, Каперси мариновані, скло
Артикул: 84872
Kier, 230 г, Каперси іспанські, натуральні
Артикул: 79305
Iberica, 250 г, Каперси, Консервовані, скло

на завтра
Артикул: 22890
Edmond Fallot, Каперси консервовані, 125 г Edmond Fallot, Каперси консервовані, 125 г

на завтра
Артикул: 36233
Frantoio di Sant'agata, 70 г, Каперси в солі

на завтра
Артикул: 34526
Frantoio di Sant'agata, Каперси мариновані у винному оцті, 90 г

на завтра
Артикул: 34696
Frantoio di Sant'agata, Плоди каперсів, 290 г

на завтра
Артикул: 35333

Каперси


Мало хто знає, що таке каперси насправді. Багато українців сприймають цей продукт як сорт огірків або оливок. Насправді каперси - це не плоди, а бутони чагарнику із сімейства каперсникових. Найбільшу цінність в кулінарії є бутони до 7 мм в діаметрі. Колір їх варіюється від зеленого до блакитного. Якщо бутони не зірвати вчасно, то вони перетворяться в красиві рожево-білі квіти з помітними довгими тичинками фіолетового кольору. А ось якщо пошкодити розквітлу квітку, можна почути той самий знайомий аромат - пряний, гострий, схожий на запах гірчиці.

Смачна спеція середземноморської кухні сьогодні вирощується в Греції, Іспанії, Італії, Алжирі. Однак спочатку походження каперсів досить екзотичне: чагарник родом з Азії та Африки. Сьогодні каперси вважаються найпопулярнішою і затребуваною приправою у всьому світі. Гострувато-солоні бутони ідеально гармоніюють зі стравами з м'яса і риби, їх додають в піцу і всілякі соуси, а ще подають до мартіні.

Замовити справжні каперси, замариновані за традиційними рецептурами Середземномор'я, Ви можете на сайті АкваМаркет. Консервовані каперси від кращих виробників - Bella Contadino, Diva Oliva, Iberica, Rio. Купуйте онлайн, доставка діє по всій Україні. Великий вибір консервації відмінної якості, яку можна купити в роздріб та оптом. В наявності банки різного об'єму, серед яких Ви точно підберете відповідний товар. Все каперси мають свіжі терміни виробництва і зберігаються відповідно до рекомендацій виробника. Замовляючи продукти на АкваМаркет, Ви отримуєте дійсно якісні та свіжі продукти харчування з чудовим смаком.

Каперси: як ростуть

Кущ каперсів на Стіні Плачу в Єрусалимі - найвідоміший представник даного виду, але сьогодні знайти цю дивовижну рослину можна в багатьох країнах Середземномор'я. Квіти розпускаються після заходу сонця і цвітуть тільки до обіду наступного дня. Використовують в кулінарії молоді бутони, які ще не встигли розпуститися. Вони насичені ефірними маслами і саме з них виходить дуже смачна приправа.

Щоб зберегти максимум смаку бутони збирають вручну, сортуючи за розміром. Зібрані квіти залишають в тіні в'ялитися, щоб вони не засохли на відкритому сонці. Потім їх засипають сіллю і заливають маслом. Витримка бутонів займає 2-3 місяці, після чого приправа надходить у продаж.

Користь вживання страв з каперсами

Квіткові бутони багаті рутином і вітаміном С, в них є йод, клітковина, органічні кислоти. При регулярному вживанні страв з каперсами можна відзначити позитивні зміни в стані здоров'я. Так, знижується артеріальний тиск, поліпшується регенерація тканин, зміцнюється серце і судини. Як ще діють каперси на організм:

  • Усувають больові відчуття.
  • Надають антисептичну дію.
  • Допомагають справитися з неврозами і нервовим перенапруженням, викликаним стресом.
  • Покращують стан шкіри, волосся і нігтів.
  • Нейтралізує алергічні реакції і запальні процеси.
  • Нормалізують рівень холестерину в крові.
  • Зміцнюють імунітет.
  • Покращують роботу головного мозку, підвищують концентрацію уваги.

Що робити з каперсами, якщо вони занадто солоні? Досить вимочити бутони у воді, і з них вийде зайва сіль. Вживати приправу можна з будь-якими продуктами, але дієтологи настійно рекомендують поєднувати каперс і м'ясо. Бутон має антиоксидантну дію в ході окислювальних процесів, запущених тваринним білком. Калорійність каперсів залежить від складу маринаду, в якому їх консервували. Однак самі по собі бутони легкі і дієтичні, їх калорійність становить 23-25 ​​кКал на 100 грамів.

Каперси: з чим їх їдять

Смак каперсів досить яскравий, в ньому поєднуються гострі і солоні ноти. Тому продукт отримав застосування в багатьох кухнях світу: турецькій, італійській, грецькій, марокканській. У сирому вигляді квіткові бруньки неїстівні, тому їх обов'язково піддають будь-якій обробці. Найчастіше їх маринують, використовуючи оцет і сіль. Завдяки цьому каперси набувають гірчичний смак і терпкий аромат, який посилює смакоароматичні характеристики готового блюда.

Використовують каперси помірно і обережно, оскільки якщо трохи переборщити, можна зіпсувати навіть найвишуканіший рецепт. Однак, незважаючи на подібні особливості, це вельми поширення додаток до різноманітних страв. Ось лише кілька ідей, з чим поєднуються каперси: супи, холодні і гарячі закуски, м'ясо і риба.

Традиційно бутони не використовують повністю, а розтирають, подрібнюють або шаткують. Тому каперси незмінно присутні в складі різноманітних соусів і салатних заправок. Тартар, равігот, валюте, а також знаменитий каперсний соус не обходяться без цієї пікантної добавки. Рецепти страв з каперсами відрізняються в залежності від регіональних особливостей. Наприклад, гарячий соус з каперсів, поданий до відвареної баранини, є класикою кухні Британії. Середземноморська кухня використовує капесри для приготування ароматичного масла, яке потім йде в маринади і соуси. Тоді як в нашій країні частіше можна зустріти звичайний салат з каперсами і анчоусами. Найкраще продукт поєднується з такими прянощами, як базилік, материнка, часник, орегано і розмарин.

Всі ці спеції, а також самі каперси купити Ви можете на нашому сайті. Величезний вибір продуктів для Ваших кулінарних експериментів. Ціна каперсів багато в чому залежить як від виробника, так і від розмірів квіткових бруньок. Чим вони більші, тим смачніше, відповідно, тим вище буде ціна. Однак на сайті АкваМаркет Ви завжди зможете вигідно купити каперси в Києві, замовивши брендову продукцію за доступною ціною.