Септик для вигрібних ям - купити Вулична зона у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (20)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Септик для вигрібних ям


На жаль, власники приватних і заміських котеджів не завжди можуть провести каналізацію. Доводиться виходити з ситуації і робити вуличний туалет за принципом вигрібної ями. Це простий і недорогий спосіб організувати автономну каналізацію на дачній або заміській ділянці. Але далі з'являються інші проблеми. Вигрібні ями постійно потрібно очищати, що пов'язано зі складнощами. Це дорого, техніка не завжди може легко дістатися до ями. Крім того, якщо неправильно розташувати туалет, можна забруднити ділянку. Тому сьогодні все більше споживачів зупиняють свій вибір на біопрепаратах. З огляду на їх доступну ціну і можливість покупки онлайн це набагато простіше і зручніше. Біоактиватор в септик - це вихід зі складної ситуації для приватних домовласників, які проживають в місцях відсутності центральної каналізації. Це можливість недорого очистити вуличний туалет, при цьому не ризикуючи завдати шкоди як власному здоров'ю, так і навколишньому середовищу.

Купити бактерії для септиків та вигрібних ям Ви можете онлайн в нашому інтернет-магазині. АквМаркет відібрав ефективні біоактиватори для вуличних туалетів, здатні видалити неприємні запахи і вирішити інші завдання. Наші менеджери точно знають, як вибрати підходящий варіант. Звертайтеся за консультацією, ми на зв'язку цілодобово! Доставка по Києву і Україні здійснюється транспортною компанією Нова Пошта, що значно скорочує час транспортування.

Живі бактерії для септиків та їх особливості

Біоактиватор для вуличного туалету являє собою  спеціальні живі мікроорганізми, які переробляють вміст автономної каналізації. Відбувається це природним шляхом, завдяки чому немає ніяких побічних реакцій. В зарубіжних країнах бактеріально-ферментний спосіб очищення каналізації використовується більше 50 років, проте в Україні він став доступний лише 8-10 років тому. Головне достоїнство бактерій для септиків - це принцип дії. За своєю суттю вміст вуличного туалету є ідеальним живильним середовищем для бактерій. Очищення відбувається так:

  • Бактерії починають розщеплювати органічні компоненти на вуглекислоту, воду і мінеральні речовини.
  • Вуглекислий газ випаровується в повітря, чиста вода вбирається в грунт, так як вуличні туалети знаходяться безпосередньо за межами будинку.
  • Невеликий мінеральний осад, що утворився на дні після очищення, використовують в якості природного добрива для грунту.

Якщо ж бактерії застосовують для септика закритого типу, то очищену воду викачують дренажним насосом, фільтрують, а вже після цього зливають в грунт.

Переваги бактеріально-ферментного способу очищення каналізації

Бактерії для вуличного туалету сьогодні користуються величезною популярністю і пояснюється це дуже просто. У такого способу є маса переваг, головною з яких є безпечне очищення септика. Біоактивні речовини не тільки очищають самі відходи, а й перешкоджають засміченню очисних установок. Це безпечний і нетоксичний процес переробки, який не шкодить людині і навколишньому середовищу. Бактерії для септиків мають такі переваги:

  • Натуральний склад, який нешкідливий для екології.
  • Відсутність впливу на будівельні матеріали і комунікації. В результаті конструкція септика залишається повністю цілою.
  • В процесі очищення повністю ліквідуються неприємні запахи.
  • Осад значно розріджується.
  • Очищення виконується досить швидко і максимально якісно.
  • Економічна дозування.
  • Знищення шкідливих бактерій, дезінфікуючі властивості.

Очищаючі властивості біоактиваторів призводять до того, що очищення камер септиків з часом виробляється все рідше. Бактерії для септиків забезпечують швидке і ефективне розкладання вмісту на компоненти. Застосування таких препаратів позбавляє власника будинку від непередбачених витрат, пов'язаних з викачуванням відходів. Сучасні біоактиватори мають широку сферу застосування, починаючи від приватних вигрібних ям і закінчуючи промисловими очисними спорудами. Адже в даному випадку потрібно лише правильно вибрати дозування і засипати необхідну кількість речовини для конкретного обсягу вмісту.

Купити біоактиватор для вуличного туалету

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав найкращі живі бактерії для септиків. Ви можете купити біопрепарати для вигрібної ями в форматі порошку, рідини або таблеток. Біоактиватори Expel за ціною виробника, доставка в будь-яку точку країни, знижка при замовленні оптом. Перед застосуванням засобу обов'язково уважно вивчіть інструкцію.