Безалкогольне вино - купити Вино у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Безалкогольне вино


Безалкогольне вино - це смачний напій, який останнім часом стає все більш популярним. Про його міцність можна судити після того, як Ви дізнаєтеся, скільки градусів в безалкогольному вини. Вміст алкоголю в напої не перевищує 0,5%, тому по міцності безалкогольне вино рівноцінно кефіру. При цьому виробники прикладають масу зусиль, щоб букет і органолептичні властивості напою були максимально наближені до показників звичайного алкогольного вина.

Подібні напої можна пити в ситуаціях, коли не можна вживати алкоголь. Наприклад, коли необхідно сідати за кермо. Потягуючи келишок безалкогольного вина, Ви не будете порушувати загальну атмосферу заходу, повністю підхопивши настрій компанії, де всі п'ють алкоголь.

Як роблять безалкогольне вино

Якщо ми говоримо дійсно про вино, а не про сокові напої з винним смаком, то технологія їх виробництва досить трудомістка. Проводять його класичним способом, а потім з напою повністю видаляють винний спирт. Найпростіший спосіб це зробити - випарувати шляхом тривалого нагрівання. Однак деякі сучасні методики виробництва дозволяють видалити винний спирт іншими способами, технології більш складні, але зате споживчі властивості напою стають в рази вищі. Таке вино набагато більше нагадує звичайне, хоча алкоголю в ньому взагалі немає.

Важливо розуміти, що якісне безалкогольне вино - це не сортовий сік, а справжній винний напій. Ви можете повністю насолодитися його смаком, який не ховається за агресивними алкогольними нотами, що б'ють по рецепторам з першого ковтка. Виробництво безалкогольних вин вважається новим кроком у розвитку виноробства. Це складне завдання і під силу воно не кожному виробнику. Проте, з урахуванням загального тренда відмови від алкоголю, який активно розвивається ще з 2020 року, все більше виробників вводить в лінійку продуктів безалкогольні вина. Для покупців це величезний плюс, адже напоїв в магазинах стає все більше.

Смак безалкогольного вина

Незважаючи на використання сучасних виробничих технологій, зберегти повний оригінальний смак алкогольного вина не вдається. Справа в тому, що молекули етанолу виступають в якості своєрідного бустера для аромату, надаючи букету насиченість і повноту гами. Коли з вина видаляють алкоголь, напій втрачає деякі особливості смаку. Однак є і плюс - у вина знижується калорійність, яка після видалення алкоголю становить всього 6 кКал на 100 грам.

Гурмани стверджують, що найзначніше змінюється смак червоних вин, які разом з алкоголем втрачають частину танінів. Тому сприймайте безалкогольне вино як окрему категорію напою. Воно доречно в тих чи інших ситуаціях, але справжні цінителі вин навряд чи отримають від нього задоволення.

Користь безалкогольного вина

Після огляду смакових якостей комусь може здатися, що безалкогольне вино - це даремний напій. Але це не зовсім коректне твердження. У вині зберігаються всі корисні речовини, які присутні в алкогольної версії напою. Отже, воно багате антиоксидантами, поліфенолами, які захищають клітини організму від передчасного старіння. Крім того, безалкогольне вино знижує рівень поганого холестерину в крові, практично не містить цукру, тому його можна пити людям, страждаючим від цукрового діабету. Завдяки присутності в складі калію, магія, міді, кальцію, заліза, мінеральних кислот і широкого спектру вітамінів, напій в цілому сприятливо діє на організм. Безалкогольне вино рекомендують вживати при захворюваннях, пов'язаних з низькою секрецією шлункового соку. Адже у вині є яблучна і винна кислота, які сприяють поліпшенню травлення. Напій корисний для судин, він скорочує ризик розвитку серцево-судинних захворювань на 15-20% за рахунок дії поліфенолів.

Чи можна пити безалкогольне вино під час вагітності

Питання про вживання напою вагітними або годуючими мамами стоїть окремим рядком. Більшість лікарів вважає, що безалкогольне вино при вагітності абсолютно нешкідливе, але є і противники цієї думки. Пояснюється це тим, що вино (в тому числі і безалкогольне) здатне провокувати алергічні реакції, перед якими вищевказана група жінок особливо вразлива. Викликає алергію, всупереч поширеній думці, не сам алкоголь, а інші компоненти, які входять до складу напою. У разі безалкогольного вина алергенами здатні виступати виноградний сік, сірчані з'єднання, використовувані в якості консервантів. Тому вагітним і годуючим мамам варто кілька разів подумати перш, ніж купити безалкогольне вино в якості альтернативи звичайному напою.

Де купити безалкогольне вино в Києві

На жаль, подібні напої складно знайти на полицях звичайних магазинів, а їхати в спеціалізований винний маркет не завжди зручно або доречно. Плюс, асортимент альтернативи часто убогий. Якщо Вам потрібна якісне безалкогольне вино, найвигідніше Ви можете замовити його онлайн на сайті АкваМаркет. Ми пропонуємо сертифіковані і оригінальні напої, які можна купити з доставкою в Київ і по Україні. В наявності безалкогольне вино Natureo, Van Nahmen, Zimmermann, Reh Kendermann та інших відомих виробників. Вибирайте і замовляйте онлайн. На АкваМаркет завжди доступні ціни і широкий вибір безалкогольного вина на будь-який смак.