Сироватка для обличчя - купити Догляд за обличчям у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Сироватка для обличчя


У догляді за шкірою обличчя і шиї сироватці немає рівних. Це потужний косметичний продукт з локальною дією, здатний вирішити практично будь-яку проблему. Якщо вивчити історію сироватки, то можна помітити, що вона проникла в мас-маркет з фармакології та косметології. Спочатку такі продукти використовували тільки в салонах краси або косметологічних кабінетах. Але сьогодні купити сироватку для обличчя можна для того, щоб доглядати за собою в домашніх умовах. Переваги такої косметики очевидні: це просто, доступно, ефективно і недорого. Головне завдання сироватки - вирішити нагальну проблему з шкірою, будь то зморшки, акне, тьмяний колір обличчя або гіперпігментація.

Що таке сироватка для обличчя

Перш, ніж купувати косметичні засоби в магазині, варто уважно вивчити їх особливості та властивості. Отже, сироватка для обличчя - це концентрат зі спрямованою дією, який використовується для проблемних зон, що вимагають ретельного догляду. Сироватку наносять на обличчя, підборіддя, шию і область декольте. Як правило, сироватка косметична має легку і нежирну текстуру (за винятком масляних або антивікових продуктів). У своїй основі продукт містить концентровану форму біологічно активних речовин з високим ступенем засвоєння. Косметика легко проникає в шкіру, надаючи поживну, зволожуючу, тонізуючу дію. Багато споживачів називають сироватки «концентрат краси» і в цій назві повністю відображена суть продукту. Це концентрований флюїд, який вбирається і діє краще, ніж найефективніший крем. Тому результат від застосування сироватки помітний практично миттєво.

Є три способи, як користуватися сироваткою для обличчя. Її наносять на шкіру як самостійний продукт. Також сироватку додають в інші доглядові продукти (креми, флюїди) з метою підвищення їх ефективності. Третій спосіб - використовувати сироватку як маску. Речовину наносять густим шаром на шкіру обличчя, тримають 8-12 хвилин, після чого надлишки видаляють паперовою серветкою.

Для чого використовується сироватка для обличчя

Якщо у нас під рукою є крем, навіщо потрібна сироватка? І чому вона досі не замінила креми, раз вона так ефективна? Для початку розберемося, для яких цілей використовується цей косметичний продукт. Що робить сироватка для обличчя:

  • Підвищує тонус і прибирає дрібні зморшки.
  • Відновлює гідробаланс, перешкоджає сухості і втраті вологи.
  • Відновлює еластичність і підвищує тургор.
  • Захищає від зовнішніх впливів, включаючи погану екологію або загазованість повітря.
  • Надає ліфтинговий ефект.
  • Знебарвлює ластовиння, пігментні плями, вирівнює тон шкіри.

Однак варто розуміти, що кожна сироватка має лише одну конкретну дію. Зволожуюча сироватка для обличчя тільки зволожує, вона не прибере зморшки або веснянки. Тому сироватку не можна назвати універсальним продуктом, який вирішує кілька завдань одночасно. За допомогою цього продукту справляються з однією конкретною проблемою. Ось і причина, по якій сироватки поки що не витіснили крем.

Які бувають сироватки

Асортимент косметичних продуктів на сучасному ринку дуже широкий. Сироватки відрізняються за дією, тому вибирають їх виходячи з проблеми, яку потрібно вирішити. Які бувають сироватки:

  • Зволожуючі. Швидко заспокоюють подразнену шкіру, позбавлену вологи. Незамінний продукт в літній період, коли наше обличчя страждає від агресивних сонячних променів. В якості активних компонентів використовується гіалуронова кислота, гліцерин, бутиленгліколь.
  • Скрабуючі. Надають м'яку очищаючу дію, видаляючи з шкіри омертвілі частинки. Засновані на органічних кислотах, таких як молочна, саліцилова, гліколева.
  • Заспокійливі. Сприятливо діють на чутливу шкіру. Ефективність сироватки забезпечена такими компонентами, як аллатонін, екстракт трав, нейросенсін.
  • Від пігментації. Сироватка з вітаміном С або ретинолом робить пігментні плями і веснянки менш помітними. Продукт краще використовувати в комплексі з сонцезахисним кремом.
  • Антивікові. Підвищують тонус, підтягують контур, заповнюють зморшки. У складі присутні пептиди, вітамін С, ретинол, коензим q10, колаген.
  • Для проблемної шкіри. Лікувально-профілактичні продукти, які регулюють роботу сальних залоз і мають антисептичну дію.

Як вибрати сироватку для обличчя

Тут немає ніяких секретів або тонкощів. Вибирайте сироватку з урахуванням того, яку проблему потрібно вирішити. На упаковці кожного продукту є чітка інструкція, як часто можна користуватися сироваткою і як її наносити. Рекомендуємо надавати перевагу продуктам брендовим, оскільки тут є впевненість як в якості, так і в результативності косметики.

Саме такі косметичні продукти пропонує купити онлайн магазин АкваМаркет. В наявності сироватки для обличчя від таких топових виробників, як Ароматика або Hillary. Основи під макіяж, антивікові і зволожуючі, живильні і тонізуючі сироватки для будь-якого типу шкіри. Завдяки детальному опису кожної позиції Ви легко підберете сироватку онлайн і зможете купити її з доставкою по Києву та Україні. Якісні сироватки для обличчя на варті Вашого здоров'я і краси!