Гребінці - купити Догляд за волоссям у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (19)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Titania, Гребінець масажний, для волосся, синій, 260 мм
Titania, Гребінець масажний, для волосся, синій, 260 мм
15700
Артикул: 75524

Гребінці


Правильно підібраний гребінець для волосся - це не тільки Ваш особистий комфорт, але і запорука здоров'я шевелюри. Підбирають щітки і гребені по різних параметрах, враховуючи не тільки тип волосся і їх особливості, але і завдання, які потрібно вирішити. Є спеціальні браши для укладання, щітки для розплутування або гребінці для мелірування, використовувані перукарями в салонах краси. Хороший гребінець швидко розплутує волосся, надає йому охайний і доглянутий вигляд. Крім того, щітки можна використовувати як масажер шкіри голови, щоб поліпшити мікроциркуляцію і сприяти появі нового волосся.

Які види гребінців сьогодні затребувані на ринку

Оскільки кожен гребінець покликаний вирішувати ту чи іншу задачу, випускають їх в великому різноманітті. Як вибрати гребінець, якщо їх так багато? Давайте розбиратися поступово. Спочатку варто розглянути види гребінців, які найчастіше купують в магазині:

  • Гребінь. Класичний плоский гребінець з ручкою або без неї. Зубчики розташовані рівно в одну лінію. Гребені є з частими і рідкими зубцями. Перший варіант підходить для волосся середньої товщини, а ось другий - це найкраща щітка для густих кучерів або для мокрого волосся.
  • Брашінг. Спеціальна щітка для укладання, за допомогою якої можна робити різні зачіски. Так, гребінець-браш підійде для створення прикореневого об'єму або укладання каре.
  • Щітка масажна. Як правило, її роблять з штучних матеріалів, щоб забезпечити делікатне розчісування. Масажна щітка акуратно розплутує волосся, не травмуючи його. Тому якщо у Вас слабке, ламке волосся з посіченими кінчиками, такий аксесуар для Вас просто незамінний. Крім того, масажний гребінець додатково масажує шкіру голови, покращуючи циркуляцію крові і сприяючи швидшому росту нового волосся.
  • Викидні гребінці. Різні види складних аксесуарів, які зручні для носіння в кишені або сумочці. Наприклад, останнім часом покупців цікавить гребінець-метелик. Він компактний і не займає багато місця. Не поступається йому за популярністю складний гребінець з дзеркалом.
  • Макадамія гребінець. Компактний і ергономічний, ідеально лягає в руку за рахунок своєї форми, не вислизає. Щетина гребінців макадамія обов'язково розташовується на різній висоті, щоб ефективно розчесати локони по всій довжині. Купити гребінець Тангл Тізер або іншого виробника можна абсолютно для будь-якого волосся. Її використовують на мокрих і сухих пасмах.
  • Двосторонній гребінець скелетний. Пластикові щітки, на яких щетина розташовується з обох сторін. Причому, частота розташування зубців на кожній стороні буде різною. Використовуються для укладання або розчісування локонів в процесі сушіння феном.

Особливі види гребінців

Окремо варто згадати деякі види виробів, у яких є унікальні особливості. Наприклад, гребінець для бороди. Це спеціальна щітка, за допомогою якої розчісують вуса і бороду, надаючи їм охайну форму. Крім того, гребінцем зручно рівномірно розподіляти стайлінгові засоби, щоб надати вусам і бороді потрібний контур.

Ще одна популярна категорія товарів - гребінець для дітей. Аксесуари створені для догляду за тонким пушком у новонароджених. За допомогою гребінця для новонароджених можна швидко привести зачіску малюка в порядок, а також виконати невеликий масаж шкіри голови, стимулюючи роботу волосяних цибулин. Зверніть увагу, що дитячі гребінці випускають для малюків різного віку, з огляду на особливості шкірного покриву і волосся на певному етапі розвитку.

Вибираємо матеріал

Визначившись з типом гребінця, варто розібратися в особливостях матеріалів, з яких вони виготовлені. Адже матеріал не тільки визначає вартість виробу, але і сприяє дбайливому догляду за зачіскою. Отже, які матеріали для гребінців сьогодні зустрічаються найчастіше:

  • Натуральне дерево. Безпечний, екологічний, приємний на дотик матеріал, який робить волосся більш шовковистим і перешкоджає появі посічених кінчиків. Дерев'яний гребінець вимагає дбайливого догляду. Вона швидко вбирає запахи і засоби укладки, може відволожитися або зламатися.
  • Метал. Гребінці металеві відрізняються довговічністю і практичністю. Вони не іржавіють, витримують інтенсивну експлуатацію, легко чистяться. Однак ним легко поранитися, тому на металевій щетині часто роблять наконечники з силікону.
  • Пластик. Щітки із пластику зарекомендували себе як гігієнічні, легкі і практичні аксесуари по догляду за волоссям. У Вас не виникне труднощів з тим, як почистити гребінець. Його можна помити в мильній воді і просушити, після чого він знову готовий до використання.
  • Силікон. Відмінний матеріал, з якого роблять щітки для сушки волосся феном. Силіконові гребінці довговічні, практичні, не вимагають особливого догляду і легко миються.
  • Кость. Елегантні і розкішні вироби, які часто виглядають як справжній витвір мистецтва. До недоліків рогових гребінців можна віднести крихкість і досить високу вартість. Такі гребені, скоріше, ексклюзив, який випускають невеликими серіями.

Купити гребінець для волосся в Києві

Абсолютно всі перераховані вище аксесуари і матеріали багаторазово довели свою практичність і ефективність в догляді за волоссям. Кожен вид гребінців має безліч позитивних відгуків. Однак, якщо Ви хочете грамотно організувати догляд за волоссям, не потрібно обмежуватися лише одним видом щітки. Слід придбати кілька різних гребінців і використовувати їх з нагоди або необхідності.

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав для Вас кращі гребінці від топових виробників. Величезний асортимент, доступні ціни, можливість вибрати гребінець по бренду, матеріалу, ергономіці або типу. Якісні і оригінальні щітки, які підходять як для домашнього, так і для професійного стайлінгу. Ви можете вибрати і купити гребінець онлайн, оформивши доставку в будь-яку точку України.