Кусачки для нігтів - купити Догляд за нігтями у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Titania, 53 мм, Кніпсер для нігтів Titania, 53 мм, Кніпсер для нігтів
Артикул: 75260
Titania, Кніпсер для нігтів, з ланцюжком, 53 мм
Артикул: 75494
Titania, Кніпсер для нігтів, хромований, 81 мм Titania, Кніпсер для нігтів, хромований, 81 мм
Артикул: 75495
Titania, Кусачки манікюрні, для кутикул, 100 мм
Артикул: 75499

Кусачки для нігтів


Ідеальний манікюр залежить не тільки від вправності майстра, який його виконує, а й від якості використаного інструменту. У боротьбі за ідеальну форму нігтів і доглянуту кутикулу в хід йдуть всі доступні аксесуари, одним з яких є кусачки. Це спеціальні щипчики, розраховані на обрізання нігтьової пластини або кутикули. Більш щільні, великі кусачки для манікюру легко впораються з товстими нігтями або деформованою пластиною. Вони допоможуть там, де не впораються манікюрні ножиці. Сьогодні випускають масу різних моделей, за допомогою яких легко виконувати ті чи інші роботи. Повноцінні і потужні кусачки для нігтів, а також компактний кліпсер допоможуть зробити акуратний манікюр чи педикюр навіть в самих запущених випадках.

Якщо зріз буде не рівний, а обробка пластини - неякісною, то манікюр чи педикюр навряд чи протримаються довго. Саме тому так важливо використовувати якісний манікюрний інструмент, який робить рівний зріз і здатний обрізати навіть саму щільну нігтьову пластину без ризику травматизму. Купити кусачки для нігтів Тітания, Сталекс, Коді Ви можете в нашому онлайн-каталозі. АкваМаркет зібрав кращий вітчизняний і зарубіжний інструмент, який можна використовувати в домашніх умовах або застосувати для салону. Секрети ідеального манікюру не такі вже й складні. Головне - взяти якісний інструмент і виконати правильну обробку нігтів. На сторінках каталогу АкваМаркет Ви знайдете різноманітні манікюрні кусачки, можете замовити кліпсер для нігтів або інший професійний інструмент. Забезпечуємо своєчасну доставку товару в будь-який регіон України.

Види кусачок і особливості їх застосування

Весь інструмент можна умовно розділити на кілька груп залежно від цільового призначення. Кожна група кусачок відрізняється за характеристиками, а саме - потужністю ріжучої кромки, довжиною лез і ручок. Також є відмінності в якості заточки і матеріалах виготовлення. Давайте розглянемо три популярні групи:

  • Кусачки для кутикули. Професійні щипчики з тонкою ріжучою кромкою. Розроблені спеціально для того, щоб акуратно і безболісно видаляти огрубілу шкіру. Кусачки Сталекс для кутикули допоможуть зробити якісний обрізний манікюр і педикюр, обробивши зону навколо нігтя. Інструментом легко обробляти суху або потріскану шкіру.
  • Кусачки для нігтів. Більш потужний інструмент з подовженими ручками. Завдяки використанню таких кусачок можна швидко прибрати довжину перед тим, як надавати нігтям форму. Щипці для нігтів обрізають ніготь швидко, перешкоджаючи його розшаруванню.
  • Кусачки для педикюру. Найбільші і масивні, дуже потужні, легко прибирають довжину навіть з щільних і деформованих нігтів. Для нігтів на ногах такий інструмент підходить ідеально. Робота виконується швидко і якісно, ​​немає ризику зачепити шкіру або зробити поріз. Крім того, при необхідності і належних знаннях ці кусачки використовують для врослих нігтів, прибираючи куточки, які дряпають шкіру.

Як підібрати гарні кусачки

І професіонали, і любителі вибирають кусачки для нігтів однаково. Тут важливо взяти до уваги кілька характеристик, які визначають функціональність і зручність інструменту. Перша з них - це матеріал. Хороший інструмент роблять з нержавіючої або хірургічної сталі. Ціна манікюрного інструменту цілком доступна, незважаючи на високу якість і міцність. Металева ріжуча поверхня має властивість тупитися, але інструмент легко заточити навіть в домашніх умовах. Крім того, не забувайте про необхідність дезінфекції кусачок. Нержавіюча сталь легко чиститься, не іржавіє, зберігає свої експлуатаційні властивості довгі роки.

Зверніть увагу на ергономічність ручок. Самі кусачки повинні зручно лежати в руках, натискання виконуватися не складно і не надмірно легко. Враховуйте, що для роботи з різними нігтями будуть потрібні кусачки з різною довжиною ріжучого полотна. Тому для манікюрного салону варто закупити кілька різних щипців.

Догляд за кусачками

Щоб куплений інструмент прослужив довгі роки, варто дотримуватися простих правил догляду. Зберігати кусачки манікюрні потрібно в спеціальному пеналі або косметичці, щоб щипчики не стикалися з іншими аксесуарами, які не тупилися. Користуйтеся інструментом дбайливо, не кидайте його, оскільки механічні пошкодження можуть вивести з ладу пружину або порушити роботу різальних крайок. Щоб захистити кінчик можна використовувати гумовий ковпачок, який, як правило, йде в комплекті.

Коли леза стануть менш гострими, їх потрібно заточити. Для цього використовують спеціальний інструмент або звертаються до професіонала. Заточувати кусачки рекомендується двічі в рік. Також перед кожним застосуванням варто виконувати дезінфекцію лез. Раз на місяць можна змащувати робочі частини машинним маслом. Пари крапель буде достатньо для продовження експлуатаційного терміну.

А недорого замовити кусачки для нігтів або кутикули Ви можете в нашому магазині. В наявності товари для чоловіків і жінок, величезний асортимент манікюрного інструменту від провідних світових виробників. Ми гарантуємо якість кожної позиції. За допомогою професійного інструменту Ви легко виконайте моделювання кутикули або нігтьової пластини, видаліть врослі нігті або огрубілі ділянки шкіри.