Еко сумки - купити Сумки, пакети у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Екосумка бавовняна з принтом, 35х41 см, чорна Екосумка бавовняна з принтом, 35х41 см, чорна Екосумка бавовняна з принтом, 35х41 см, чорна
Екосумка бавовняна з принтом, 35х41 см, чорна Екосумка бавовняна з принтом, 35х41 см, чорна Екосумка бавовняна з принтом, 35х41 см, чорна
12000
Артикул: 81706
Екосумка, Бавовняна, 35 х 41 см
Артикул: 27034
Сумка господарська, З плащової тканини, Синя
Артикул: 27031
Сумка господарська, З плащової тканини, Сіра
Артикул: 27032

Еко сумки


Еко сумка - це простий спосіб допомогти нашій планеті, зберігши її здоров'я. Не секрет, що кожен з нас щодня використовує пластикові пакети. Згідно зі статистикою, за рік житель Києва використовує близько 500 одноразових пакетів. На жаль, життєвий цикл пакетів неймовірно короткий. Ми приносимо в ньому продукти з магазину, а потім можемо використовувати для того, щоб викинути сміття. В цьому і полягає головна помилка. Поліетилен не розкладається і не гниє, а при спалюванні виділяє в атмосферу токсичні речовини. В результаті, використання одноразових пакетів згубно як для екології, так і для нашого здоров'я.

Саме тому в останні роки повсюдно розгортається «зелена» ініціатива, яка пропонує замінити звичайні пакети практичним шоппером. Придбання еко сумки - це можливість зробити щось корисне для нашої планети і подбати про стан навколишнього середовища.

Що таке екосумки

Виріб являє собою звичайну сумку довільної форми, але для її виготовлення використовуються виключно натуральні і безпечні матеріали. Це може бути бамбук, льон, бавовна, шерсть. Навіть малюнки або принти наносяться на вироби екологічними фарбами. Сумка-шоппер практична, її можна використовувати кілька місяців або навіть років. Тканина витримує перепади температур і велику вагу, не рветься на морозі і не плавиться під дією прямих сонячних променів. Екосумки легко розкладаються, стаючи органічним добривом. Багатофункціональні і зручні аксесуари поступово витісняють звичайні пакети. З огляду на високий попит на товар з'явилося багато виробників, що пропонують купити екосумки оптом і в роздріб. Аксесуари випускають різної форми, розмірів і дизайну. Це можуть бути об'ємні бавовняні шоппери або компактні сумки-авоськи, що нагадують сіточки, якими раніше користувалися наші мами і бабусі. Примітно, що на матеріал можна нанести малюнок або логотип, тим самим стилізуючи виріб на свій смак. Тож не дивно, що еко сумка шоппер сьогодні стала не просто модним аксесуаром, але ще і ефективним рекламним носієм. Останні дослідження підтверджують, що українці більш лояльні до брендів, які дбають про екологію і використовують безпечну упаковку.

Чому варто купити еко сумку

У країнах Європи мода на практичні сумки для шопінгу виникла кілька років тому. Україна тільки відкриває для себе переваги подібних аксесуарів. Якщо Ви ще не оцінили всі переваги виробів, рекомендуємо всерйоз задуматися про шкоду використання пластикових пакетів. Ось лише кілька тез:

  • Процес природного розкладання пластикового пакета займає близько 400 років.
  • Майже 4% обсягу нафти, видобутої за рік, витрачається на виробництво пластикових пакетів і тари. А в процесі виробництва в атмосферу, воду і грунт викидаються шкідливі токсичні речовини.
  • З огляду на складнощі з утилізацією пластикових відходів їх число постійно зростає. Так, за останні 5 років цей показник зріс майже на 25%.
  • Океанічні сміттєві острови на 90% складаються саме з поліетилену, що призводить до загибелі морських тварин і птахів.

На противагу цьому тканинна сумка - довговічна, безпечна і практична. Вона не суперечить ідеї турботи про навколишнє середовище. Більш того, шоппер - це універсальне рішення як для прогулянок, так і для покупок. Тисячі українців вже оцінили переваги таких товарів, а сотні компаній замінили пластикову упаковку тканинними брендованими сумками. Плюси такого рішення очевидні:

  • Сумку з тканини можна чистити і прати, тому вона прослужить не один рік.
  • Матеріал витримує значну вагу і не рветься, якщо всередині знаходяться пакети або упаковка з гострими кутами.
  • Різноманіття дизайну дозволяє підібрати шоппер на будь-який смак.
  • Доступна ціна виробів.
  • Можливість знайти будь-який відповідний розмір, матеріал, колір і фасон сумки.

Крім цього, використання еко сумки дарує приємне відчуття, що Ви робите щось важливе, глобальне, дбаєте про навколишнє середовище через маленькі щоденні дії.

Купити еко сумку онлайн

Всім, хто шукає якісні сумки з плащової тканини або натуральної бавовни, пропонуємо замовити їх онлайн в нашому магазині. АкваМаркет відібрав модні, практичні еко сумки, які однаково зручні для покупок, для поїздок на море або для прогулянок. Якісні сумки за ціною виробника з доставкою по Києву та Україні. Ми враховуємо особливості попиту на товар, тому пропонуємо еко сумки з малюнком і без. Останній варіант ідеально підходить для брендування і просування торгової марки, компанії. Замовляйте сумки онлайн оптом чи вроздріб, якість бездоганна, а ціни завжди радують своєю доступністю.