Трюфельний соус - купити Заправки та маринади у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Frantoio di Sant'agata, Паста з білих грибів та трюфелів, 80 г

на завтра
Артикул: 36333
Urbani Tartufi, Паста з білим трюфелем, 80 г

на завтра
Артикул: 36841
Urbani Tartufi, Соус вершковий з трюфелем, 180 г

на завтра
Артикул: 36605
Urbani Tartufi, Соус з білих грибів і трюфелів Бьянкетто, 180 г Urbani Tartufi, Соус з білих грибів і трюфелів Бьянкетто, 180 г

на завтра
Артикул: 36610
Urbani Tartufi, Соус з літніх трюфелів, 50 г

на завтра
Артикул: 37667

Трюфельний соус


Гурмани по всьому світу добре знають трюфельний соус, адже це ароматне доповнення, яке ідеально підходить до різноманітних гарячих і холодних страв. Завдяки своєму насиченому запаху готовий соус ідеально поєднується з нейтральними блюдами, такими як паста, різотто, фокачча, піца та ін. Літні трюфелі - не єдине, з чого роблять трюфельний соус. Як правило, немає єдиного рецепту і склад готового соусу варіюється в залежності від регіональних особливостей тієї чи іншої національної кухні. Так, до складу може входити сік білого трюфеля, оливкова або вершкова олія, густі вершки, білі гриби, базилік, чебрець, печериці. Однак трюфель - це головний елемент, який домінує над іншими компонентами і активно проявляє свій аромат. Решта інгредієнтів лише додають готовому соусу той чи інший смаковий відтінок.

Кухарі дуже люблять вершковий соус з трюфелем, оскільки це неймовірно ароматний кулінарний «парфум». Особливості смаку і аромату роблять соус ідеальним доповненням не тільки для страв високої кухні, але навіть для стрітфуда. Напевно Ви помітили, що останнім часом в ресторанах столиці часто використовують соус трюфельний для бургерів, піци.

Справжній трюфельний соус купити пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В наявності оригінальні соуси, вироблені топовими брендами. Продукція для дома або підприємств сегменту HoReCa, доступні ціни та величезний вибір найменувань.

Соус трюфельний і його особливості

Примітно, що гриб трюфель - товар досить рідкісний і дорогий, а ось соус або масло трюфельне знайти на прилавках магазина набагато простіше. Та й у використанні готові соуси легші, оскільки не кожен початківець кулінар зможе впоратися рідкісним делікатесом.

У той же час готовий соус отримує всі смакові і ароматичні характеристики, властиві грибу. Отже, Вам простіше купити трюфельний соус, адже це не буде коштувати величезних грошей. Смак у соусу пряний, запашний. Уловлюються ноти часнику, смажених горіхів або насіння і, звичайно ж, грибів. Жодного гурмана така приправа не залишить байдужим. Деяким людям складно розкуштувати смак трюфельного соусу. Але тут важливо не тільки знайти якісний продукт, а й знати, з чим його їдять.

З чим подавати трюфельний соус

Для українців соус з трюфеля ще дивина, а от у всьому світі його широко використовують для різних страв. Паста і соус з трюфелів відмінно поєднуються з різними продуктами і готовими стравами. Якщо Ви хочете скуштувати соус, то спробуйте його з птицею, рибою або м'ясними стравами, як гарячими, так і холодними у вигляді закуски. Соус з трюфелем ідеально підходить для салату, омлету або рису. Це не тільки пікантна добавка, але і незвичайний інгредієнт для приготування улюблених страв. Найчастіше використовують соус італійці, щедро присмачуючи дрессингом закуски, основні і другі страви. Будь-яка паста з соусом трюфеля набуває абсолютно неймовірний смак, а якщо додати кілька крапель соусу в суп-пюре, то його смак стане більш насиченим і концентрованим.

Де купити трюфельний соус в Україні

Щоб замовити справжній соус з трюфелів досить зайти в наш магазин. АкваМаркет зібрав для Вас найкращий асортимент спецій і приправ від провідних виробників. На сторінках онлайн-каталогу Ви знайдете:

  • Сік білого трюфеля.
  • Соус вершковий з трюфелем.
  • Масляну заправку з ароматом трюфеля.
  • Пасту з трюфелів, а також з трюфелів, змішаних з печерицями або білими грибами.

Служба доставки працює без вихідних, щоб своєчасно доставляти Ваші замовлення по всій Україні. Пам'ятайте, що сам по собі трюфель - гриб досить дорогий. Зате соуси і пасти стануть доступною альтернативою без шкоди смаковими якостями страви. Концентровані пасти і соуси додадуть страві незвичайний аромат, а самого соусу для цього знадобиться зовсім небагато. Здивуйте близьких або клієнтів закладу оригінальними стравами зі смаком трюфеля!