Соус Песто - купити Соуси у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (19)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Baresa Pesto, 190 г, Соус песто, червоний
Артикул: 73898
Barilla Pesti Ricotta e Noci, 190 г, Cоус Песто
Артикул: 17723
Barilla Pesto alla Genovese, Соус песто, 190 г
Артикул: 8932
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Barilla, Basilico E Rucola, 190 г, Соус із базиліком і руколою
Артикул: 57835
Polli Pesto Calabrese, 190 г, Соус песто з перцем і рікоттою
Артикул: 73897
Polli, Pesto alla Genovese, 190 г, Соус Песто з пармезаном Polli, Pesto alla Genovese, 190 г, Соус Песто з пармезаном
Артикул: 72203
Frantoio di Sant'agata, Соус песто лігурійський, 180 г

на завтра
Артикул: 35880
Frantoio di Sant'agata, Соус песто червоний лігурійський, 90 г

на завтра
Артикул: 35073
Frantoio di Sant'agata, Соус, Pesto Vegan, 90 г

на завтра
Артикул: 35155
Frantoio di Sant'Аgata, Соус лігурійський, 180 г Frantoio di Sant'Аgata, Соус лігурійський, 180 г

на завтра
Артикул: 34737
Sant'Agata Pesto Ligure, Соус песто, 160 г

на завтра
Артикул: 35409
Barilla, Pesto alla Genovese,190 г, Соус песто, упаковка 12 шт.
Артикул: 8932
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Barilla Pesti alla Genovese senza aglio, 190 г, Cоус Песто
Артикул: 17722
Frantoio di Sant'agata, Соус органічний песто Лігурійський, 135 г

на завтра
Артикул: 36547

Соус Песто


Італійську кухню по праву вважають ароматною в світі. І багато в чому це пояснюється любов'ю італійців до запашних трав, вишуканих приправ і пікантного часнику. Поряд з піцою або пастою символом національної кухні є соус песто. Його насичений свіжий смак миттєво переносить в Італію. Італійський соус популярний як на батьківщині, так і далеко за її межами. Його не тільки готують безпосередньо перед вживанням, а й продають в консервованому вигляді. Соус песто Барілла - це смак самої Італії. Універсальний італійський соус з гострою нотою часнику і літнім теплом освіжаючого базиліка підходить абсолютно до всіх страв. Його можна подавати до риби, птиці, додавати в супи або салати. Самі італійці вживають його у величезних кількостях, щедро присмачуючи хліб, пасту або салати цієї пікантною приправою. Ми пропонуємо і Вам скуштувати легендарний італійський соус, замовивши його в нашому магазині онлайн. На сайті АкваМаркет Ви знайдете кращі соуси, приготовлені за класичними і популярним рецептурами. Заглянувши в каталог, Ви можете недорого купити в Києві соус песто Barilla, Monini, Чумак. Класичний італійський соус песто Дженовезе, приготований зі свіжого базиліка, ароматного сиру і добірного оливкового масла Extra Vergine.

Соус песто. Походження та особливості смаку

Даний італійський соус є основою кулінарних традицій Лігурійського регіону. Його почали готувати в Генуї, столиці даного регіону. Згодом рецепт соусу песто перекочував і в інші регіони країни. Однак донині генуезці вважають, що тільки їх рецептура є оригінальною. Тому соуси, приготовлені тут, називають Pesto Genovese, що в перекладі означає «по-генуезьки».

Який смак у соусу песто? Це питання цікавить усіх, хто ще не знайомий з приправою. Давайте спочатку розберемося, що входить до складу. Класичний песто - це ароматний зелений соус на основі твердого сиру (пармезану або пеккоріно), кедрових горіхів і базиліка. У нього щільна і масляниста текстура, подають його обов'язково холодним. Песто з базиліком може бути різним за кольором залежно від відтінку самого базиліка. В результаті має пряну суміш з насиченим запахом, шовковистою текстурою і солоно-вершковим смаком з нотами часнику. Калорійність соусу песто становить 454-540 ккал на 100 г, де 45 грам доводиться на жири.

Назву соус отримав від способу приготування. Всі інгредієнти спочатку перетирали в ступці за допомогою мармурового товкача. А слова «товкач» і «песто» мають спільне походження від італійського дієслова «пестар», що дослівно перекладається як «розчавлює».

Види песто соусу

Елементарний холодний італійський соус отримав безліч варіацій приготування, які незначно змінюють його смак. Ми не будемо розглядати всі рецепти, а приділимо увагу найбільш поширеним і популярним:

  • Класичний соус песто. Складається з базиліка, солі, овечого сиру або пармезану, кедрових горіхів, зелені, дрібно нарізаного часнику. Інгредієнти обережно розминають в ступці, поступово вливаючи оливкову олію.
  • Соус песто веган. Оскільки останнім часом число прихильників веганства і вегетаріанства неухильно зростає, з'явилася альтернатива знаменитого італійського соусу, яка не містить продуктів тваринного походження.
  • Песто з фісташками і шпинатом. Кедрові горіхи замінюють фісташками, а для насиченості кольору додають бланширує шпинат. У фіналі соус щедро присмачують свіжовичавленим лимонним соком.
  • Червоний песто. Соус на основі томатів, свіжого базиліка або кінзи, часнику, горіхів і сиру. Примітно, що в червоний песто додають не тільки пармезан або піккоріно, але і м'які сорти, такі як Філадельфія або подібний.
  • Песто з волоськими горіхами. Ще один альтернативний рецепт, в якому кедрові горіхи замінюють волоськими. Італійський соус виходить більш однорідний і кремовий по консистенції.

З чим їсти зелений песто

Людям, незнайомим з цим соусом, він здається дивиною. Однак насправді песто може змагатися по універсальності з кетчупом або майонезом. Завдяки своєму смаку песто дійсно підходить практично до кожної страви. Але на відміну від майонезу або кетчупу, італійський соус корисніший, адже він багатий поліненасиченими жирами.

Соус з базиліка і горіхів подають до брускет, легких закусок і салатів. Песто гармонійно доповнить овочі, приготовані на грилі. Шанувальники м'ясних страв відкриють нові відтінки смаку звичайного стейка, адже на гарячому шматку м'яса соус песто розкриє повну гаму ароматів. Фанати морепродуктів так само зможуть доповнити трапезу цієї італійської приправою.

Піца або паста з соусом песто - новий погляд на стандартний рецепт приготування улюблених страв. Пікантні ноти італійського соусу зроблять більш насиченим смак першої страви. Практика показує, що кожен рецепт можна урізноманітнити, якщо додати до нього крапельку ароматного соусу з базиліка і кедрових горіхів.

Де купити справжній песто в Києві

Онлайн-каталог магазину АкваМаркет - це достаток оригінальних соусів і приправ за доступними цінами. Справжній італійський песто з доставкою по Києву та Україні. Зверніть увагу, що для представників сегменту HoReCa діють приємні знижки. Соус песто Дженовезе з базиліком, фісташками, кедровими горіхами або веган варіація. Тільки смачні і свіжі продукти до Вашого столу!