Соус Цезар - купити Заправки та маринади у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Kotanyi, 13 г, Приправа до салату Цезар
Артикул: 57750
Spilva, Соус-дресінг Цезар, 375 г
Артикул: 39856
Stokes, Соус Цезар, 260 г

на завтра
Артикул: 35771
ЇMO, 160 г, Соус Цезар

на завтра
Артикул: 34581

Соус Цезар


У багатьох країнах салат Цезар популярний так само, як в Україні салат Олів'є. Здавалося б, що може бути складного в тому, щоб приготувати це просте блюдо? А зіпсувати його легко, якщо використовувати неправильний дрессинг. Заправка до салату Цезар має не менше значення, ніж якісні інгредієнти для самого блюда. Тому соус - ще один ключ до успіху. Він надає страві вишуканий смак і підкреслює сполучуваність компонентів.

Соус Цезар сьогодні - щось більше, ніж дрессинг для салату. Він виявився таким же універсальним і самобутнім, як кетчуп, майонез або песто. Подавати соус можна до будь-яких страв або закусок, а не тільки в якості заправки до однойменного салату. Тож не дивно, що тепер соус до салату Цезар продається в готовому вигляді. Купити його можна практично в кожному магазині. Невеликі банки, пляшки або дой-паки зі зручною кришкою містять в собі класичний Цезар соус, який підкреслить смак овочів, запеченої курки або м'яса, пасти, морепродуктів, холодних і гарячих закусок.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує всім шанувальникам пікантного соусу запастися їм про запас. У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете соус Цезар, приготований за класичним рецептом, а також незвичайні його варіації. Великий асортимент, низькі ціни, можливість купити в Києві Цезар соус Spilva, Heinz, Кюне і інших топових виробників.

Соус на Цезар. Склад і калорійність

Класичний соус Цезар включає такі інгредієнти: оливкова олія, лимонний сік, діжонська гірчиця, яйце, часник, вустерский соус, сіль, мелений перець, пармезан, анчоуси. Як бачите, в складі містяться жиромісткі продукти, тому калорійність соусу Цезар становить близько 280 кКал на 100 г, де 28 г припадає саме на жири. Незважаючи на невеликий вміст білків, всі вони мають збалансований амінокислотний склад, тому корисні для організму. Жири заправки є джерелом поліненасичених омега-6 і омега-9 жирних кислот, вітаміну Е. Завдяки різноманітному компонентному складу дрессинг містить водорозчинні вітаміни С, групи В, лимонну кислоту, залізо, марганець, селен, натрій. Тому сама по собі заправка корисна, незважаючи на високу калорійність. Корисні властивості соусу Цезар:

  • Нормалізує рівень холестерину в крові.
  • Зменшує проникність судин.
  • Надає противосклеротичну дію.
  • Зміцнює природний захисний шар шкіри.
  • Стимулює перистальтику кишечника.
  • Діє як антиоксидант, який бере участь в окисно-відновних реакціях.
  • Регулює діяльність статевих органів.

Походження соусу

Появою салату і однойменної заправки ми зобов'язані американцеві італійського походження Цезарю Кардіні. У 1924 році він приготував страву-експромт, використавши всі наявні в холодильнику продукти. В результаті вийшов незвичайний салат, а ще приємна, легка заправка. Соус відразу ж припав до смаку, як самому кухареві, так і його гостям. Цезар запатентував дрессинг для салату під назвою «Кардіні», а ось звична назва соусу з'явилася трохи пізніше.

Цікавий факт, спочатку до складу не входили рибні або м'ясні компоненти. Оригінальний рецепт передбачав використання овочів і хлібних крутонов. Уже пізніше з'явився покроковий рецепт салату Цезар з креветками, з куркою. Сьогодні відомо кілька десятків варіацій, кожна з яких має свій рецепт заправки. Соус коригують навіть за типом салатного листя, використаного для страви. Деякі з них гіркі, інші нейтральні, треті мають кислу нотку. Змінюючи склад дресингу, досвідчений кухар створює збалансоване за смаком блюдо, яке точно сподобається гостю.

Як зробити соус Цезар в домашніх умовах

Щоб приготувати заправку для 4 порцій салату Вам знадобиться:

  • 150 мл оливкової олії.
  • 2 свіжих курячих яйця.
  • 3 ч.л. вустерського соусу.
  • 50 мл лимонного соку.
  • Сіль, перець за смаком.
  • 2 зубчики часнику.
  • 1 ч.л. діжонської гірчиці.

Яйця ретельно промийте під чистою водою і зробіть прокол дірочок голкою в тупий стороні. Покладіть яйця в киплячу воду і варіть 60-70 секунд, після чого обдайте холодною водою. Так яйця вийдуть трохи привареними зовні, але рідкими всередині. Вбийте яйця в миску, додайте лимонний сік, вустерский соус і ретельно збийте вінчиком. Додайте в суміш подрібнений часник. Продовжуйте збивати, обережно додаючи в соус оливкову олію. Маса потроху стане густіти. В кінці заправте соус спеціями, додайте гірчицю, ретельно перемішайте і подавайте до салату.

Купити соус Цезар онлайн

Не завжди є час готувати заправку до салату самостійно. Для цього потрібні хороші інгредієнти і перевірений рецепт соусу Цезар. Набагато простіше замовити готовий американський цезар Kuchne і насолоджуватися оригінальної заправкою з тонким рибним смаком. У нашому каталозі Ви знайдете величезний асортимент якісних і смачних соусів, які приготовані за класичним рецептом. Ідеальний дрессинг для салату, соус до легких закусок і інших страв. Соус Цезар хороший, навіть якщо намазати його на шматочок свіжого хліба. Замовляйте товари онлайн, економте час і гроші, а ми швидко доставимо посилку до Києва або в будь-яке інше місто України.