Томатна паста - купити Томатні соуси у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (22)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Helcom, 190 г, Паста з в'ялених томатів, класична Helcom, 190 г, Паста з в'ялених томатів, класична
Артикул: 84916
Helcom, 4 кг, Томатне пюре, ж/б
Артикул: 88105
Helcom, 500 г, Томатне пюре
Артикул: 88132
Helcom, Passata, 680 г, Томатна паста
Артикул: 84929
Luigi Tomadini, Passata di Pomodoro, 690 г, Томатна паста
Артикул: 88129
Mutti, 185 г, Паста томатна, 36%
Артикул: 76368
Mutti, 500 г, Томатне пюре
Артикул: 62232
Naturata, 125 г, Томатна паста, органічна
Артикул: 34264
Naturata, Пассата (томатне пюре) органічна, 700г
Артикул: 34924
Rio, 370 г, Томатна паста, 25%
Артикул: 71810
Маленький кухар, 200 г, Томатне пюре, без солі, 15%
Артикул: 86480
Ніжин, 470 г, Паста томатна, 25%
Артикул: 74217
Руна, 212 г, Томатна паста, 25%, скло
Артикул: 85900
Чумак, 70 г, Паста томатна Чумак, 70 г, Паста томатна
Артикул: 9524
De Cecco, Polpa, 690 г, Помідорна м'якоть, пастеризована

на завтра
Артикул: 57696
Mutti, 700 г, Пюре томатне

на завтра
Артикул: 57669
Mutti, 700 г, Пюре томатне з базиліком

на завтра
Артикул: 57668
Cosi Com'e, Passata Pizzutello, 350 г, Томатне пюре з томатів Піцутелло

на завтра
Артикул: 34252
Cosi' Com'e', Datterino, 350 г, Пассата (томатне пюре), з жовтих томатів Чері Даттеріно

на завтра
Артикул: 92444
новинка!
Grangusto, 350 г, Пасата (томатне пюре)

на завтра
Артикул: 92443
новинка!
Naturata, Томатна паста органічна, 200 г

на завтра
Артикул: 34497
Kier, 500 г, Томатна паста, пастеризована Kier, 500 г, Томатна паста, пастеризована
Артикул: 79296

Томатна паста


Наш раціон складно уявити без такого продукту, як помідори. У теплу пору року томати щодня з'являються на столах українців у вигляді апетитного салату або легкої нарізки. Однак томат в Україні - продукт сезонний, тому з приходом зими він зникає з прилавків. Привізні томати стають дорожче, та й смак у них зовсім не такий. Саме тому в Україні популярні такі заготовки, як томатна паста, сік або морс. Паста рятує господинь, коли під рукою немає свіжих томатів, а страви припускають їх наявність. Примітно, що з томатної пасти можна приготувати абсолютно будь-які страви. Це справжня знахідка для тих, хто любить помідори і хоче їсти їх цілий рік. Готують з томатної пасти соуси, використовують її для борщу або солянки, роблять підливу для м'яса або птиці. Є маса рецептів, як приготувати томатну пасту вдома. А якщо не хочеться морочитися, то завжди можна купити томатну пасту Руна, Ніжин, Торчин, Чумак, заглянувши в наш інтернет-магазин. АкваМаркет відібрав найкращі продукти для Вашого столу. Якісна томатна паста - це смак свіжих помідорів в кожній страві. Упакована вона не тільки у великі банки, але і порційні пакети, які можна використовувати разово для приготування того чи іншого блюда. Величезний асортимент брендів, доступні ціни, можливість купити онлайн томатну пасту оптом для підприємств сегменту HoReCa.

Склад і калорійність

Що являє собою цей продукт? Томатна паста виходить в результаті термічної обробки свіжих помідорів. Виробники використовують достигли, м'ясисті томати, очищають їх від насіння і шкірки, ретельно подрібнюють, додають сіль і уварюють до потрібної консистенції. Завдяки термічній обробці в готової пасти зменшується кількість вологи, але в той же час підвищується вміст сухих речовин. В результаті виходить густий концентрат, який займає набагато менше місця, ніж той же томатний сік. Отже, однієї банки томатної пасти вистачить надовго. Це кращий вихід для всіх, хто любить раціонально використовувати простір. Томатна паста на зиму здатна повноцінно замінити помідори в готових стравах. Ви не відчуєте ніякої різниці, адже концентрований і густий продукт - це ті ж помідори, тільки уварені до певної консистенції. Калорійність томатної пасти становить 80 ккал на 100 грам продукту.

Користь томатної пасти

Численні дослідження показують користь томатів для здоров'я людини. Томатна паста Чумак, Руна, Торчин, вироблена відповідно до стандартів, зберігає в собі максимум корисних речовин. Тому так само, як і свіжі томати, паста має потужну антиоксидантну дію. Продукт перешкоджає утворенню та розвитку ракових клітин. Цю здатність томат отримав завдяки пігменту лікопіну. Він перешкоджає поділу клітин пухлини, а також запобігає мутаційним процесам ДНК. А оскільки паста - це концентрат, отже, в ній лікопіну міститься більше.

Також цінний продукт завдяки своєму дренажному ефекту. Томати здатні виводити з організму зайву рідину, тим самим нормалізуючи роботу нирок. Крім того, томатна паста знижує кров'яний тиск, зменшує запальні процеси, що протікають в суглобах, допомагає боротися з ревматизмом або подагрою. Регулярне вживання страв з томатною пастою допомагає впоратися з депресією або стресом, покращує стан шкіри, підвищить її еластичність і поліпшить колір.

Томатна паста і її застосування в кулінарії

Томатна паста вважається однією з найпоширеніших смакових добавок нарівні з сіллю або перцем. Її додають в блюда на початку приготування. Вона прикрашає композицію соусів, підлив, густих супів або борщів. Паста відмінно поєднується з базиліком, пряними травами, цибулею, часником, орегано, гострим перцем. Є маса рецептів томатної пасти і страв з неї. Ось лише кілька ідей для натхнення:

  • Паста з томатним соусом. Тут кухареві відкриваються практично безмежні можливості, так як соусів на основі томатів є величезна кількість. Вони можуть бути солоними, солодкими, густими або рідкими, кислими, гострими і неймовірно пекучими. Навіть найпростіші макарони з томатною пастою перетворяться в вишукану страву італійської кухні. Варто лише проявити фантазію. Обсмажте на сковороді цибулю і моркву, додайте трохи фаршу, присмачіть масу улюбленими приправами і не забудьте в кінці додати томатну пасту, попередньо розбавивши її з водою. Отриману підливу подавайте разом з макаронами.
  • Соус для піци з томатної пасти. Найпростіший і недорогий спосіб приготувати італійську піцу. Досить трохи розвести пасту водою, додати спеції і вуаля - у Вас готовий ароматний соус для коржа.
  • Густий суп. Всього одна столова ложка, додана в каструлю улюбленого супу, кардинально змінить смак страви. Він стане більш насиченим, цікавим, пікантним. Томати відмінно доповнять суп з морепродуктів, яловичини, свинини, птиці, квасолі.

З томатної пасти за лічені хвилини можна зробити соус до м'яса або курки, підливу для запікання котлет, тефтельок, а також просту намазку для хліба або лаваша. Саме тому томатна паста набула такого широкого поширення в кулінарії. На відміну від свіжих помідорів, вона довго зберігається, має концентровану текстуру і дивовижний смак. У магазині АкваМаркет Ви можете купити будь-які види продуктів для своїх кулінарних експериментів. А ми своєчасно доставимо замовлення в будь-яку точку країни.