Сацебелі - купити Томатні соуси у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Руна, 475 г, Соус Сацебелі зі стевією
Артикул: 85902
Руна, 485 г, Соус Сацебелі Руна, 485 г, Соус Сацебелі
Артикул: 57712
Торчин, 130 г, Соус Сацебелі Торчин, 130 г, Соус Сацебелі Торчин, 130 г, Соус Сацебелі
Артикул: 15155
Georgia`s Natural, 340 г, Соус томатний Сацебелі

на завтра
Артикул: 73136

Сацебелі


Грузинська кухня багата не тільки незвичайними стравами, а й пікантними соусами. Одним з «китів» кавказької національної кухні вважається соус сацебелі. Йому притаманний гостро-кислий смак, насичений аромат пряних трав і спецій. Рецепт сацебелі по-грузинськи довгі роки був незмінним. Однак сьогодні він отримав масу варіацій з додаванням незвичайних інгредієнтів, що підкреслюють дивовижний смак соусу. Готують сацебелі зі слив, горіхів, болгарського перцю і стиглих томатів. Пікантні смакові акценти розставляють гострий пекучий перець, часник, цибуля, кінза, коріандр і кріп. Нерідко готують сацебелі з базиліком і з хмелі-сунелі. У першому випадку соус виходить більш свіжим, а в другому - насиченим, концентрованим і багатошаровим.

Немає особливих обмежень, з чим подавати сацебелі. Це універсальний соус, який однаково хороший вприкуску з сиром, макаронами, хачапурі, рисом. Він доповнить м'ясні, рибні страви, традиційні страви з курки. Оскільки соус сацебелі сьогодні отримав багато шанувальників, його можна не тільки готувати самостійно, але і купити в магазині. Соус сацебелі Руна, Чумак, Торчин в Києві знайти можна практично в будь-якому магазині. А вигідно і швидко Ви можете замовити його на сайті АкваМаркет. Справжній грузинський соус, приготований за традиційною рецептурою. Сацебелі однаково гарний як в гарячому, так і в холодом вигляді. Всього одна ложка - і більше не встояти. Ви неодмінно станете шанувальником цього чудового соусу, додаючи його до каші, смаженої картоплі або шматку свіжоспеченого лаваша.

Склад, калорійність і корисні властивості

Споживачів неодмінно порадує не тільки смак соусу, але і його корисні властивості, які визначає склад. Класичний рецепт сацебелі передбачає використання продуктів, багатих на вітаміни А, В, С, Р, мінеральні речовини та інші компоненти, життєво необхідні нашому організму. Тому сацебелі це справжня вітамінна бомба, яка корисна для серця, шлунка, печінки і навіть суглобів.

Горіхи, виноградний або гранатовий сік, який використовують в оригінальній рецептурі, збагачують соус фосфором, кальцієм, магнієм. Цибулю і часник дарують страві потужні бактерицидні властивості, кінза є джерелом вітаміну С і каротину. Томати - джерело лікопіну. Це фермент, який зміцнює імунітет і бореться з утворенням ракових клітин. Якими корисними властивостями володіє соус сацебелі:

  • Нормалізує рівень цукру в крові, що корисно для людей, хворих на діабет.
  • Перешкоджає утворенню авітамінозу.
  • Підвищує працездатність і заряджає енергією.
  • Прискорює обмінні процеси, що в комплексі зі здоровою дієтою і спортивними заняттями допомагає боротися із зайвою вагою.
  • Покращує кровообіг.
  • Зміцнює стінки судин і артерій, піклується про серцевий м'яз.
  • Підвищує лібідо.

При подібній корисній дії калорійність соусу сацебелі становить всього 52 кКал на 100 г, що по праву дозволяє зарахувати його до категорії дієтичних продуктів.

Як приготувати сацебелі в домашніх умовах

Достаток продуктів на полицях магазинів сьогодні дозволяє нам готувати будь-які рецепти. Тому якщо Вам захотілося сациві і сацебелі, зробити ці страви в домашніх умовах досить легко. Причому, класичний рецепт можна змінити на догоду миттєвим бажанням або сезонним тенденціям. Наприклад, влітку сацебелі заграє новими фарбами, якщо додати до складу естрагон або базилік. Якщо не вистачає кислинки, сміливо включіть в рецепт аличу, сливу або яблука. Любителям гострого рекомендуємо використовувати мелений червоний перець. Томати беріть м'ясисті, щоб соус вийшов густим і ароматним. Примітно, що будь-який рецепт сацебелі можна адаптувати під зберігання на зиму.

Якщо ж у Вас немає бажання возитися з приготуванням соусу про запас, то краще замовте справжній грузинський сацебелі в нашому магазині. Достаток виробників і найсмачніші соуси до Вашого столу. Ароматний, густий, пікантний томатний соус з нотами кінзи і часнику особливо гарний на природі, зі свіжим шашликом зі свинини або курки. Соус сацебелі Торчин, Руна в герметичних банках, пляшках або небитких дой-паках зі зручною кришкою. Такі упаковки легко зберігати і транспортувати, вони не б'ються і займають мало місця. Замовляйте соус сацебелі онлайн, вибирайте зручний спосіб доставки та отримаєте посилку в Києві або іншому місті України в максимально короткі терміни. І не забувайте, що для оптових замовників і представників сегменту HoReCa у нас діють приємні знижки!