Соуси для макарон - купити Томатні соуси у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (31)

Ще
Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Baresa Pesto, 190 г, Соус песто, червоний
Артикул: 73898
Barilla arrabbiata, 400 г, соус для пасти Barilla arrabbiata, 400 г, соус для пасти
Артикул: 8788
Barilla, Basilico, 400 г, Соус томатний з базиліком, скло
Артикул: 14466
Barilla, Bolognese, 400 г, Соус томатний Болоньєзе
Артикул: 53606
Barilla, Olive, 400 г, Соус Оливковий, з томатами, скло Barilla, Olive, 400 г, Соус Оливковий, з томатами, скло
Артикул: 57834
Exotic Food, 250 мл, Соус тайський
Артикул: 62966
Helcom a'la Hiszpania, 190 г, Паста овочева, іспанська
Артикул: 88115
Helcom, 190 г, Паста з в'ялених томатів, класична Helcom, 190 г, Паста з в'ялених томатів, класична
Артикул: 84916
Helcom, 225 мл, Брускета тосканська з паприкою
Артикул: 84921
Helcom, 4 кг, Томатне пюре, ж/б
Артикул: 88105
Marea, 400 г, Томатний соус з цибулею, ж/б Marea, 400 г, Томатний соус з цибулею, ж/б
Артикул: 89170
Polli Pesto Calabrese, 190 г, Соус песто з перцем і рікоттою
Артикул: 73897
De Cecco Arrabbiata, 400 г, Де Чекко Аррабіата, Соус томатний

на завтра
Артикул: 57695
De Cecco, Polpa, 690 г, Помідорна м'якоть, пастеризована

на завтра
Артикул: 57696
Mutti, 400 г, Соус томатний з базиліком

на завтра
Артикул: 57706
Mutti, 400 г, Соус томатний з оливками

на завтра
Артикул: 57709
Mutti, 400 г, Соус томатний з пармезаном

на завтра
Артикул: 57710
Mutti, 700 г, Пюре томатне з базиліком

на завтра
Артикул: 57668
Frantoio di Sant'Agata, Соус з морепродуктами, 180 г

на завтра
Артикул: 35109
Frantoio di Sant'agata, 180 г, Паста оливкова з анчоусами

на завтра
Артикул: 92459
новинка!
Frantoio di Sant'agata, Паста оливкова Таджаске, 180 г

на завтра
Артикул: 35518
Frantoio di Sant'agata, Соус грибний з томатами, 180 г

на завтра
Артикул: 34973
Frantoio di Sant'agata, Соус овочевий з томатами, 180 г

на завтра
Артикул: 34898
Frantoio di Sant'agata, Соус песто червоний лігурійський, 90 г

на завтра
Артикул: 35073
Frantoio di Sant'Аgata, Соус аррабіата, 180 г

на завтра
Артикул: 34738
Naturata, Соус Аррабіата томатний, органічний, 350 г

на завтра
Артикул: 35024
Naturata, Соус томатний з баклажанами-гриль, органічний, 290 мл

на завтра
Артикул: 34756
Barilla, Napoletana, 400 г, Соус томатний, з овочами, скло
Артикул: 57833
Frantoio di Sant'agata, 90 г, Паста з томатів висушених на сонці

на завтра
Артикул: 34974

Соуси для макарон


Як відомо, улюблена їжа італійців - паста. І подавати її без соусу в Італії вважається злочином. У національній італійської кухні соус для макаронів є незмінним доповненням. Густа, апетитна начинка визначає смак готового блюда. Одна і та ж італійська паста заграє новими фарбами, якщо в неї додати зовсім інший соус. Гурмани і досвідчені кухарі впевнені, що саме соус є серцем страви, без нього італійська паста просто не може існувати.

За довгі роки італійці в ідеалі відточили майстерність приготування фетучіні, лазаньї, спагетті. Соуси для макаронів настільки різноманітні, що кожен знайде тут щось на свій смак. Їх готують з м'яса, вершків, морепродуктів або риби, сиру, зелені, яєць. Ключові інгредієнти, без яких не може існувати жоден соус - це оливкова олія Extra Virgin, базилік, мускатний горіх, часник, твердий витриманий сир (Пармезан, Пеккоріно і т.д.).

Італійський соус для макаронів і його особливості

У гонитві за ідеальним смаком італійці придумали так багато соусів, що самі не в силах класифікувати або підрахувати їх. Соуси для макаронів можуть бути густими або рідкими, тягучими, гострими або кисло-солодкими, жирними або низькокалорійними, освіжаючими або пікантними. В Італії добавки настільки полюбилися, що їх подають не тільки до макаронів, але і до інших страв: салатів, овочевих рагу, гарячих страв з м'яса або птиці, піці. Та й просто намазати на свіжоспечений хліб такий соус - неймовірно смачно. Це ситний і поживний перекус, доречний в обід або на вечерю.

Однак незважаючи на таке різноманіття, можна виділити деякі особливості, властиві класичним італійським соусом:

  • Універсальність. Практично будь-який соус з томатів або вершків можна подавати як до макаронів, так і до інших страв.
  • Натуральні інгредієнти. Італійці трепетно ​​ставляться до вибору продуктів, тому готують соус до макаронів виключно зі свіжих, натуральних інгредієнтів. До складу соусу не входить барвники, підсилювачі смаку або інші штучні компоненти.
  • Простий рецепт. Італійський соус до пасти завжди готується легко і просто. З подібним завданням впорається навіть новачок.
  • Швидкість приготування. Зробити простий томатний соус для макаронів можна за лічені хвилини. На більш складний рецепт соусу з базиліком можливо і знадобиться більше часу, проте все одно блюдо буде швидким в готуванні.
  • Насичений смак. Навіть нейтральний вершковий соус, приготований за класичним рецептом італійської кухні, вразить насиченим смаком. Це завдяки травам і спеціям, які надають заправці неповторний аромат.

Щоб не заплутатися в подібному різноманітті, є умовна класифікація соусів за кольором. Її ми і розглянемо докладніше.

Білі соуси для пасти

Всі ми знаємо легендарний соус бешамель до макаронів. Однак це лише один з видів вершкових соусів, що відносяться до національної італійської кухні. Поява білих соусів тісно пов'язана з розвитком італійського сироваріння, адже кожен рецепт передбачає використання не тільки якісних вершків, а й якогось сорта сиру. Спочатку білі соуси були простими і не відносилися до делікатесів. У них обов'язково додавали мускатний горіх, шафран, корицю і імбир, які надавали простій страві вишуканий і багатий смак. Найпопулярніший білий вершковий соус - болоньєзе, але йому не поступається соус карбонара. Він являє собою м'ясну або овочеву підливу для макаронів. Традиційно в білий соус додають вино, оливкову олію, збиті яйця, сир.

Червоні соуси для пасти

На противагу білим соусам червоні більш насичені і пікантні. Готують їх з свіжих м'ясистих томатів, обов'язково додаючи базилік, моркву, часник, гострий червоний перець, селеру. Сьогодні відомі різні види соусів для пасти на основі томатів. Класичний болоньєзе з м'ясним фаршем і луком, пікантний аррабіата з пекучими гострими нотами, найпростіший помароло, який також можна використовувати для піци. Червоні соуси багатогранні і різноманітні, тут є величезне поле для експериментів. Їх легко можна зробити жирними, насиченими або навпаки, знизити калорійність шляхом використання легких інгредієнтів (пісного м'яса, овочів, зелені).

Зелені соуси для пасти

Головний італійський зелений соус - песто. Він володіє пряним ароматом і яскравим зеленим кольором. Соус песто готують виключно зі свіжих продуктів без термічної обробки: оливкового масла, кедрових горіхів, часнику, базиліка, м'якого витриманого сиру. Не менш популярний зелений соус сальса верде на основі м'яти. Страви з ним виходять оригінальними і освіжаючими.

Як бачите, в подібному різноманітті виникає лише одне питання - як вибрати соус до пасти, якщо їх так багато? Відповідь проста - краще купити кілька готових соусів Барілла, Чумак або Торчин, щоб кожен день міняти смак страви відповідно настрою. В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете величезний асортимент традиційних італійських соусів до макаронів, приготованих за класичними рецептурами. Песто, Болоньєзе, Маринара, Аррабіата - всі ці та інші види соусів Ви можете замовити онлайн з доставкою по всій Україні. Соуси Barilla допоможуть відчути атмосферу Італії, не покидаючи меж країни. Готуйте страви італійської кухні в домашніх умовах, адже з готовими соусами для пасти це так просто!