Купити Соуси Для Макаронів Онлайн 24/7 - АкваМаркет
0

Соуси для макарон


Як відомо, улюблена їжа італійців - паста. І подавати її без соусу в Італії вважається злочином. У національній італійської кухні соус для макаронів є незмінним доповненням. Густа, апетитна начинка визначає смак готового блюда. Одна і та ж італійська паста заграє новими фарбами, якщо в неї додати зовсім інший соус. Гурмани і досвідчені кухарі впевнені, що саме соус є серцем страви, без нього італійська паста просто не може існувати.

За довгі роки італійці в ідеалі відточили майстерність приготування фетучіні, лазаньї, спагетті. Соуси для макаронів настільки різноманітні, що кожен знайде тут щось на свій смак. Їх готують з м'яса, вершків, морепродуктів або риби, сиру, зелені, яєць. Ключові інгредієнти, без яких не може існувати жоден соус - це оливкова олія Extra Virgin, базилік, мускатний горіх, часник, твердий витриманий сир (Пармезан, Пеккоріно і т.д.).

Італійський соус для макаронів і його особливості

У гонитві за ідеальним смаком італійці придумали так багато соусів, що самі не в силах класифікувати або підрахувати їх. Соуси для макаронів можуть бути густими або рідкими, тягучими, гострими або кисло-солодкими, жирними або низькокалорійними, освіжаючими або пікантними. В Італії добавки настільки полюбилися, що їх подають не тільки до макаронів, але і до інших страв: салатів, овочевих рагу, гарячих страв з м'яса або птиці, піці. Та й просто намазати на свіжоспечений хліб такий соус - неймовірно смачно. Це ситний і поживний перекус, доречний в обід або на вечерю.

Однак незважаючи на таке різноманіття, можна виділити деякі особливості, властиві класичним італійським соусом:

  • Універсальність. Практично будь-який соус з томатів або вершків можна подавати як до макаронів, так і до інших страв.
  • Натуральні інгредієнти. Італійці трепетно ​​ставляться до вибору продуктів, тому готують соус до макаронів виключно зі свіжих, натуральних інгредієнтів. До складу соусу не входить барвники, підсилювачі смаку або інші штучні компоненти.
  • Простий рецепт. Італійський соус до пасти завжди готується легко і просто. З подібним завданням впорається навіть новачок.
  • Швидкість приготування. Зробити простий томатний соус для макаронів можна за лічені хвилини. На більш складний рецепт соусу з базиліком можливо і знадобиться більше часу, проте все одно блюдо буде швидким в готуванні.
  • Насичений смак. Навіть нейтральний вершковий соус, приготований за класичним рецептом італійської кухні, вразить насиченим смаком. Це завдяки травам і спеціям, які надають заправці неповторний аромат.

Щоб не заплутатися в подібному різноманітті, є умовна класифікація соусів за кольором. Її ми і розглянемо докладніше.

Білі соуси для пасти

Всі ми знаємо легендарний соус бешамель до макаронів. Однак це лише один з видів вершкових соусів, що відносяться до національної італійської кухні. Поява білих соусів тісно пов'язана з розвитком італійського сироваріння, адже кожен рецепт передбачає використання не тільки якісних вершків, а й якогось сорта сиру. Спочатку білі соуси були простими і не відносилися до делікатесів. У них обов'язково додавали мускатний горіх, шафран, корицю і імбир, які надавали простій страві вишуканий і багатий смак. Найпопулярніший білий вершковий соус - болоньєзе, але йому не поступається соус карбонара. Він являє собою м'ясну або овочеву підливу для макаронів. Традиційно в білий соус додають вино, оливкову олію, збиті яйця, сир.

Червоні соуси для пасти

На противагу білим соусам червоні більш насичені і пікантні. Готують їх з свіжих м'ясистих томатів, обов'язково додаючи базилік, моркву, часник, гострий червоний перець, селеру. Сьогодні відомі різні види соусів для пасти на основі томатів. Класичний болоньєзе з м'ясним фаршем і луком, пікантний аррабіата з пекучими гострими нотами, найпростіший помароло, який також можна використовувати для піци. Червоні соуси багатогранні і різноманітні, тут є величезне поле для експериментів. Їх легко можна зробити жирними, насиченими або навпаки, знизити калорійність шляхом використання легких інгредієнтів (пісного м'яса, овочів, зелені).

Зелені соуси для пасти

Головний італійський зелений соус - песто. Він володіє пряним ароматом і яскравим зеленим кольором. Соус песто готують виключно зі свіжих продуктів без термічної обробки: оливкового масла, кедрових горіхів, часнику, базиліка, м'якого витриманого сиру. Не менш популярний зелений соус сальса верде на основі м'яти. Страви з ним виходять оригінальними і освіжаючими.

Як бачите, в подібному різноманітті виникає лише одне питання - як вибрати соус до пасти, якщо їх так багато? Відповідь проста - краще купити кілька готових соусів Барілла, Чумак або Торчин, щоб кожен день міняти смак страви відповідно настрою. В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете величезний асортимент традиційних італійських соусів до макаронів, приготованих за класичними рецептурами. Песто, Болоньєзе, Маринара, Аррабіата - всі ці та інші види соусів Ви можете замовити онлайн з доставкою по всій Україні. Соуси Barilla допоможуть відчути атмосферу Італії, не покидаючи меж країни. Готуйте страви італійської кухні в домашніх умовах, адже з готовими соусами для пасти це так просто!

filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (38)

- грн
Ще
Ще
Ще
Сортування: За замовчуванням
Baresa Pesto, 190 г, Соус песто, червоний
Артикул: 73898
Barilla Amatriciana, 400 г, Соус томатний, з беконом, скло Barilla Amatriciana, 400 г, Соус томатний, з беконом, скло
Артикул: 14470
Barilla, Basilico, 400 г, Соус томатний з базиліком, скло Barilla, Basilico, 400 г, Соус томатний з базиліком, скло Barilla, Basilico, 400 г, Соус томатний з базиліком, скло
Артикул: 14466
Barilla, Bolognese, 400 г, Соус томатний Болоньєзе
Артикул: 53606
Barilla, Napoletana, 400 г, Соус томатний, з овочами, скло
Артикул: 57833
Barilla, Olive, 400 г, Соус Оливковий, з томатами, скло
Артикул: 57834
Casa Rinaldi Arrabbiata, Соус томатний Арраб'ята, 190 г
Артикул: 39209
Casa Rinaldi Basilico, Соус томатний з базиліком, 190 г
Артикул: 39206
Exotic Food, 250 мл, Соус тайський
Артикул: 62966
Peri Peri, Італійська кухня, 330 г, Соус для брускет
Артикул: 65589
Polli Pesto Calabrese, 190 г, Соус песто з перцем і рікоттою
Артикул: 73897
Santa Maria, 1,95 л, Соус Чилі, солодкий
Артикул: 62195
Чумак, Pesto, 160 г, Соус Песто, з в'ялених томатів
Артикул: 60531
De Cecco Arrabbiata, 400 г, Де Чекко Аррабіата, Соус томатний

на завтра
Артикул: 57695
Mutti, 400 г, Соус томатний з базиліком

на завтра
Артикул: 57706
Mutti, 400 г, Соус томатний з оливками

на завтра
Артикул: 57709
Mutti, 400 г, Соус томатний з пармезаном

на завтра
Артикул: 57710
Bio Zentrale, Соус Болоньєзе вегетаріанський, органічний, 350 г

на завтра
Артикул: 35364
Campisi di Pachino, Соус з томатів чері, 500 г

на завтра
Артикул: 35147
Frantoio di Sant'Agata, Соус з морепродуктами, 180 г

на завтра
Артикул: 35109
Frantoio di Sant'agata, 90 г, Паста з томатів висушених на сонці

на завтра
Артикул: 34974
Frantoio di Sant'agata, Соус грибний з томатами, 180 г

на завтра
Артикул: 34973
Frantoio di Sant'agata, Соус овочевий з томатами, 180 г

на завтра
Артикул: 34898
Frantoio di Sant'agata, Соус песто червоний лігурійський, 90 г

на завтра
Артикул: 35073
Frantoio di Sant'Аgata, Соус аррабіата, 180 г

на завтра
Артикул: 34738
Naturata, Соус Аррабіата томатний, органічний, 350 г

на завтра
Артикул: 35024
Naturata, Соус томатний з баклажанами-гриль, органічний, 290 мл

на завтра
Артикул: 34756
Rummo Sugo al Basilico, 350 г, Соус томатний з базиліком

на завтра
Артикул: 51709
Rummo Sugo all'Arrabbiata, 350 г, Соус томатний Аль арабіатта

на завтра
Артикул: 51708
Yakso, Sweet&Sour, 240 г, Яксо, Соус Вок біо органік

на завтра
Артикул: 51255
Barilla Ragu alla Bolognese, 400 г, Cоус томатний, скло Barilla Ragu alla Bolognese, 400 г, Cоус томатний, скло
Артикул: 14469
Peri-Peri, Італійська кухня, 310 г, Соус томатний з в'яленими томатами
Артикул: 57753
Frantoio di Sant'agata, Паста оливкова Таджаске, 180 г

на завтра
Артикул: 35518