Келихи для мартіні - купити Келихи і чарки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Набір фужерів Бістро для мартіні, 170 мл, 6 шт. Набір фужерів Бістро для мартіні, 170 мл, 6 шт. Набір фужерів Бістро для мартіні, 170 мл, 6 шт.

на завтра
Артикул: 30922

Келихи для мартіні


Мартіні - це відома компанія, яка виробляє вермути. Однак з причини високої популярності саме цієї торгової марки багато інших вермути в народі стали називати мартіні, перетворивши ім'я бренду в ім'я загальне. Так чи інакше, шанувальників цього алкогольного напою щорічно стає все більше. Подають його не тільки в барах і ресторанах, а й вживають в домашніх умовах. Маючи під рукою хороші інгредієнти і перевірений рецепт коктейлю мартіні, можна приготувати дивовижний за смаком напій. А щоб в повній мірі розкуштувати його потрібно обзавестися правильним посудом.

Згідно з правилами етикету подають напій в спеціальних фужерах. Історія келихів для мартіні почалася ще в 1925 році, проте фужери звичного нам вигляду з'явилися тільки через 25 років в Сполучених Штатах Америки. А вже через 5-7 років популярність посуду досягла світових масштабів. Келихи для мартіні мають конусну форму і довгу ніжку. Завдяки такій формі напій повністю розкриває грані смаку і аромату, а ще не нагрівається від тепла рук. Тому навіть якщо ви п'єте? Мартіні на свіжому повітрі, він довго буде прохолодним і неймовірно смачним.

Особливості келихів для мартіні

Незважаючи на досить уніфіковану форму, вермути подають не тільки в класичному келиху стандартних розмірів. Є й інші рішення, які не спотворюють автентичність напою, але надають дегустації витонченості. Перший - це Мартінка, невелика коктейльна чарка. Подають в ній попередньо охолоджений вермут температурою не нижче 10 градусів Цельсія. Мартінка не призначена для чистого вермуту, тому його обов'язково змішують з тоніком або натуральним соком. Всередину ємності не кладуть лід, це є грубим порушенням культури вживання алкогольних напоїв. Другий варіант - склянки циліндричної форми, на яких сформовані межі. Вони створюють приємну зорову ілюзію. У склянках мартіні подають з великою кількістю колотого льоду.

Що стосується матеріалу, то келихи для мартіні завжди скляні. Різниця лише в товщині. Келихи і коктейльні чарки більш тонкі, а ось склянки для мартіні навмисно роблять з товстого скла. Так напій зручно тримати в руках без ризику переохолодження (з урахуванням правил його подачі).

Оптимальний обсяг келихів

Вимоги пред'являються не тільки до форми фужерів, а й до їх обсягу. Згідно з діючими правилами, келих для мартіні має максимальну місткість до 240 мл. Але це не означає, що Вам підійде абсолютно будь-який фужер. Тип посуду підбирають відповідно варіанту подачі напою:

  • Коктейльні чарки 90 мл використовують виключно для вермуту в нерозбавленому вигляді.
  • Келихи обсягом 120-160 мл підходять для подачі мартіні з льодом або замороженими фруктами. Також такий посуд використовується для коктейлів, приготованих методом «фраппе».
  • Фужери 180-240 мл поширені найбільше. У них наливають як чистий вермут, так і вермут з ​​льодом, соками або тоніком.

Ободок склянки або келиха можна прикрасити сіллю або колотим дрібним льодом. Це додасть напою особливий лиск. У середніх і великих келихах також допускається доповнення у вигляді оливки, маслини або цедри лимона.

Кращі виробники посуду для мартіні

Фужери і стакани виробляє не тільки компанія Мартіні, але і маса інших брендів. У числі лідерів знаходяться такі торгові марки: Люмінарк, Берґофф, Кросно, Spiegelau. Фужери і стакани можуть бути як одноколірними, так і різнокольоровими. Можна підібрати набір келихів для мартіні з гравіюванням або іншими прикрасами. Зверніть увагу, що в нашому магазині найнижча ціна на келихи для мартіні Богемія. Це зробить покупку ще більш вигідною і приємною.

Мартіні - це алкогольний напій, який уособлює розкіш і витончений смак. Саме тому подавати його потрібно правильно. Безумовно, можна легко знайти, чим замінити келихи для мартіні. Але такий посуд створений спеціально для того, щоб підкреслити унікальність напою і естетику його вживання. Тому якщо Вам подобається вермут, рекомендуємо замовити онлайн келихи для мартіні 2 шт, щоб насолоджуватися улюбленим напоєм. Представникам сегмента HoReCa забезпечимо можливість купити келихи для мартіні оптом, вибравши поштучно або в наборі дивовижні скляні ємності. АкваМаркет відправляє товари по всій Україні, гарантуючи цілісність і якість продукції. Менеджери завжди на зв'язку і охоче проконсультують Вас з будь-яких питань. Звертайтеся, коллцентр магазину працює цілодобово!