Келихи для шампанського - купити Келихи і чарки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (26)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
LSA International Flute, 2 шт. х 170 мл, Набір келихів для шампанського, скло

на завтра
Артикул: 88285
LSA International Gio Line, 4 шт. х 230 мл, Набір келихів для шампанського

на завтра
Артикул: 88298
Palm, Alfresco, Келих для шампанського з тритану, не б'ється, 200мл Palm, Alfresco, Келих для шампанського з тритану, не б'ється, 200мл

на завтра
Артикул: 74379
Spiegelau Salute Champagne Flute, 210 мл, Шпігелау, Келих для шампанського, 4 шт. Spiegelau Salute Champagne Flute, 210 мл, Шпігелау, Келих для шампанського, 4 шт. Spiegelau Salute Champagne Flute, 210 мл, Шпігелау, Келих для шампанського, 4 шт.

на завтра
Артикул: 48083
Spiegelau Style Champagne Flute, 240 мл, Келих для шампанського, 4 шт. Spiegelau Style Champagne Flute, 240 мл, Келих для шампанського, 4 шт. Spiegelau Style Champagne Flute, 240 мл, Келих для шампанського, 4 шт.

на завтра
Артикул: 48084
LSA International Gems, 4 шт. х 230 мл, Набір келихів для шампанського, кольорове скло

на завтра
Артикул: 88303
Spiegelau, Vino Grande, 185 мл х 4 шт, Набір келихів, для шампанського, кришталь Spiegelau, Vino Grande, 185 мл х 4 шт, Набір келихів, для шампанського, кришталь Spiegelau, Vino Grande, 185 мл х 4 шт, Набір келихів, для шампанського, кришталь

на завтра
Артикул: 73771

Келихи для шампанського


Шампанське - це напій, який асоціюється у нас зі святом. Подача ігристих вин є цілою культуру, порушувати яку вважається ознакою поганого тону. Важливо не тільки підібрати правильну закуску, а й використовувати потрібний посуд.

Келихи для шампанського. Історія появи

Вперше фужери для ігристого вина з'явилися в період правління французького короля Людовика XIV. На зміну традиційним кубкам прийшла більш вишуканий скляний посуд. Згідно з легендою, Людовик XIV - той, хто придумав келих для шампанського. Ідея правителя полягала в тому, щоб відобразити красу своєї коханої. Він наказав майстрам зробити відбиток грудей коханої і відтворити його у вигляді кришталевої чаші. В результаті з'явилися фужери, які чудово підійшли до ігристих вин. Правильні келихи для шампанського:

  • Виглядають ефектно і урочисто, тому надають святкову атмосферу будь-якому заходу.
  • Різноманітні по дизайну, тому можуть доповнити будь-який варіант сервірування столу.
  • Зберігають смак і аромат напою протягом тривалого часу.

Основні види келихів для шампанського

Зараз є абсолютно різні фужери, що відрізняються за варіантами оформлення. Це можуть бути асиметричні або інші нестандартні форми. Однак за загальноприйнятими правилами шампанське подають в ємностях певного типу. Якщо Ви шукаєте, чим відрізняється келих для шампанського від келиха для вина, то головне - це форма. Фужери для ігристих вин довгасті і вузькі, щоб зберегти смак і запах напою. Ось основні келихи для шампанського, назви яких повинен знати кожен шанувальник ігристих вин:

  • Флют (флейта). Зовні посуд нагадує музичний інструмент, звідки і пішла назва. Флют келихи для шампанського Богемія, Люмінарк виглядають неймовірно стильно. Вони витончені, елегантні та вишукані. Пити з такого посуду ігристе вино - одне суцільне задоволення. Завдяки високій ніжці напій не буде нагріватися від тепла рук.
  • Трамплет. Завдяки місткій чаші конусоподібної форми і широкій основі фужер повністю розкриває особливості напою. Келихи підходять для витриманих ігристих вин з насиченою композицією.
  • Флер (кубок). Місткий і міцний. Часто такі келихи використовують для подачі коктейлів. Крім того, келихи у формі кубка дивовижно виглядають як елемент піраміди, яку потім наповнюють шампанським.

Як матеріал впливає на смакові якості напою

Плануючи купити келихи для шампанського, багато хто і не підозрює, що важливо підібрати не тільки правильну форму ємності, але і матеріал, з якого вона виготовлена. Ігристі вина не дарма п'ють з посуду певного типу. Це розкриває смак і аромат напою. Перевірити це досить легко. Зробіть кілька ковтків шампанського з келихів і зі звичайної чашки. Відмінності будуть відчутні відразу ж. Тому матеріал, його форма і товщина стінок мають велике значення.

Найбільшою популярністю користуються фужери для шампанського з кришталю і скла. Є також металеві келихи, але вони не зовсім зручні. Кришталеві келихи для шампанського уособлюють благополуччя, розкіш. Такий посуд ідеально створює святкову обстановку і надає торжеству особливу вишуканість. Крім того, кришталеві келихи Luminarc, Eclat видають приємні звуки при зіткненні один з одним, посилюючи тим самим святковий настрій.

Тим, кому кришталь не по кишені, неодмінно сподобаються келихи скляні. Вони красиві і різноманітні. Можна замовити келихи однотонні або з кольорового скла, з гранями або іншим декором. Набір келихів шампанського з ефектним малюнком буде виділятися на столі серед інших предметів сервіровки. Підходить такий посуд до будь-якого інтер'єру.

Як вибрати келихи для шампанського

Ви легко знайдете свій ідеальний келих для шампанського, щоб відчути всю красу напою, якщо будете звертати увагу на такі нюанси:

  • Тип ємності. Пам'ятайте про те, що кожному напою свій келих потрібен не просто так. Якщо Вам подобається пити шампанське неспішно, насолоджуватися кожним ковтком, то краще придбати набір келихів Флют. Для напоїв преміум сегменту підійдуть келихи форми тюльпан.
  • Розміри. В даному випадку мова йде про діаметр горлечка. Чим він більший, тим швидше з ігристого вина вийде газ. Найкраще властивості напоїв розкривають подовжені келихи на довгій ніжці з краями, трохи загнутими всередину.

Що стосується виробників, то в числі лідерів сьогодні знаходяться бренди Eclat, Luminarc, Bohemia. Посуд цих виробників поєднує в собі доступну ціну і відмінну якість.

АкваМаркет – найкращий онлайн-майданчик, де купити келихи для шампанського в Києві можна за доступною ціною всім жителям України. Оскільки наша доставка діє повсюдно по всій країні, замовляти красивий брендовий посуд може кожен, незалежно від місцезнаходження. У каталозі зібрані кращі келихи для ігристих вин: скляні, кришталеві, вінтажні, різних форм і розмірів. Замовити посуд можна як в наборі так і поштучно, що зручно і приватним, і корпоративним клієнтам. Представникам сегмента HoReCa пропонуємо додаткові знижки і допомогу персонального менеджера, який охоче проконсультує по будь-яких питань і допоможе підібрати ідеальні келихи в потрібній кількості і за доступною ціною.