Гамаки - купити Аксесуари для відпочинку у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Гамаки


Садовий гамак в Україні сьогодні мало кого дивує, оскільки його можна часто побачити на присадибних ділянках або пляжах. Однак не всі знають, що гамак був винайдений американськими індіанцями задовго до відкриття Нового Світу іспанцями. З тих пір він зазнав незначних змін конструкції, а ось дизайн і матеріали для його виготовлення використовуються зовсім інші.

Гамак - це можливість повноцінного відпочинку в комфортній обстановці. Звичайно, розвісити його в квартирі практично неможливо, але ось захопити гамак на відпочинок, на риболовлю чи в туристичний похід буде чудовою ідеєю. Подібний вид відпочинку дозволяє розслабитися і зняти стрес після напруженого робочого дня. Відпочивати в підвісному м'якому ліжку над травою або піском набагато приємніше, ніж лежати на підстилці або надувному матраці. Тож не дивно, що в Україні гамаки набули широкого поширення. Продаються вони в спеціалізованих магазинах і вражають різноманіттям дизайну. Можна купити гамак недорого або підібрати преміальну модель, дорогу і ефектну. Товари є на будь-який смак. І АкваМаркет допоможе Вам обзавестися довгоочікуваним придбанням. Ми вже відібрали кращі види виробів, які можна замовити онлайн з доставкою по всій країні. Вигідно купити гамак в Києві за найкращою ціною - відмінна можливість підвищити рівень комфорту свого відпочинку.

Чому гамак для відпочинку потрібен саме Вам

Більшість покупців розглядає гамаки виключно як елемент декору. Розвісивши його у дворі, можна підкреслити стилістику ландшафтного дизайну, надати йому яскраву родзинку і підкреслити вишуканий смак власника будинку. Однак є у виробів і практична функція. Відпочинок в гамаку - це не тільки комфорт, але і користь для організму. І ось у чому вона полягає:

  • Відпочинок в підвішеній конструкції сприяє зміцненню сну і повному розслабленню організму. Завдяки цьому відпочинок стає більш якісним і ефективним, а на відновлення сил організму потрібно менше часу.
  • Відпочинок в гамаку сприятливо впливає на вестибулярний апарат. Поліпшується просторове орієнтування тіла, воно краще переносить навантаження.
  • Сон в гамаку розслабляє організм, особливо м'язи шиї і спини. Багато психологів і тілесно орієнтовані фахівці рекомендують купити гамак тканинний і використовувати як засіб боротьби з кошмарами, стресом. Ще це хороша можливість поліпшити якість сну.
  • Молоді батьки використовують гамаки як люльку, щоб заколисати малюка. Тканина виробів огортає дитину немов кокон, імітуючи материнські обійми. Тому дитина засинає швидше і міцніше.

Види гамаків і їх особливості

Купити гамак в Україні сьогодні не проблема. У продажу є моделі з різних матеріалів і їх комбінацій, в різноманітних кольорах. Завдяки великій кількості варіантів установки або кріплення підібрати гамак під той чи інший ландшафт досить просто. Головне спочатку розібратися в особливостях кожного виду:

  • Гамак підвісний - звична класика. Сьогодні їх роблять як з натуральних, так і з синтетичних матеріалів. Додатково моделі комплектують москітними сітками або водонепроникним дном. Вішають гамак підвісний на міцні дерева. Але при бажанні для цих цілей можна встановити міцні стовпчики.
  • Гамак з каркасом не потребує додаткової опори, тому його можна встановити в будь-якому місці на ділянці. Є збірні і стаціонарні конструкції.
  • Крісло-гамак є модифікацією класичної моделі. Гамак у вигляді крісла дозволяє зручно сидіти, займаючись улюбленим захопленням, наприклад, вишиванням або читанням. Часто такі крісла встановлюють в зонах відпочинку на відкритих майданчиках кафе чи ресторанів. А компактна модель поміститься навіть в просторому залі або на балконі квартири.
  • Гамак-гойдалка. На відміну від попередніх моделей, він кріпиться на одній точці. Випускається у вигляді крісла і лежанки.

Як вибрати гамак

Тим, хто вперше планує купити гамак в Києві, корисно ознайомитися з рекомендаціями щодо вибору виробів. Це допоможе не помилитися з вибором. Оскільки гамак використовується влітку, вибирайте якісний і дихаючий матеріал, який не буде викликати алергічних реакцій та подразнення на шкірі. Обов'язково зверніть увагу, на яку вагу розрахований гамак, оскільки ці показники у різних моделей варіюються. Пам'ятайте, що плетені гамаки не розраховані на тривалий відпочинок, оскільки швидко розтягуються і залишають неприємні сліди на шкірі.

АкваМаркет - це найкраще місце, де купити гамак, який Вам по кишені. Величезний вибір моделей, відмінна якість, кращі ціни і можливість доставки по всій Україні. Менеджери цілодобово на зв'язку, щоб проконсультувати Вас з усіх питань.