Скумбрія - купити Рибні консерви у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Brivais Vilnis, 240 г, Скумбрія в олії, з ключем
Артикул: 76232
Kaija, 240 г, Скумбрія атлантична, в олії
Артикул: 22934
Аквамарин, 230 г, Скумбрія натуральна в олії Аквамарин, 230 г, Скумбрія натуральна в олії
Артикул: 18254
Norven Lofoten, 850 г, Скумбрія слабосолена, патрана без голови

на завтра
Артикул: 85295
Norven, 250 г, Скумбрія в олії

на завтра
Артикул: 42978
Zigmas, 170 г, Скумбрія філе в томатному соусі, ж/б

на завтра
Артикул: 85460
Delicius, 90 г, Скумбрія, філе у власному соку

на завтра
Артикул: 92081
новинка!
Pan do Mar, 120 г, Скумбрія філе в органічному гострому соусі, консервоване

на завтра
Артикул: 92080
новинка!
Pan do Mar, 125 г, Паштет зі Скумбрії та органічної гострої паприки

на завтра
Артикул: 92083
новинка!

Скумбрія


Скумбрія консерва відноситься до числа найбільш уживаних варіантів консервації в Україні. І це не дивно. Філе скумбрії багате на поліненасичені жирні кислоти Омега-3, а також на легкозасвоюваний білок. Багатий спектр нутрієнтів забезпечує продукту високу харчову цінність. Філе скумбрії неймовірно м'яке, маслянисте, соковите. Воно прекрасно піддається посолу, а готова риба зберігає цілісність. Консерви з скумбрії продаються в герметично закритих бляшаних банках. Випускається скумбрія в маслі, в томаті, з додаванням овочів. Також у продажу можна знайти цілі тушки, упаковані в полімерну плівку. В такому форматі продають рибу мариновану і копчену.

Що стосується консервації, то для її приготування виробники використовують такі інгредієнти: рибне філе, сіль, пряні спеції, томатну пасту і рослинну олію. Їсти консерви можна прямо з баночки, закушуючи свіжим хлібом або улюбленим гарніром.

Склад і харчова цінність

Всупереч поширеній думці, після консервації філе скумбрії залишається неймовірно корисним для організму людини. Навіть після термічної обробки в складі риби зберігаються нутрієнти, необхідні для нормального функціонування основних систем органів. Скумбрія містить вітаміни РР і В, натрій, калій, залізо, магній і інші мікроелементи. Калорійність консерви скумбрії становить 318 кКал, де 29 г доводиться на жири, а 14 - на білки. У чому ж користь риби для організму:

  • Поліненасичені жирні кислоти сприяють внутрішньому омолодженню організму на клітинному рівні. Риба має антиоксидантні властивості, тому є профілактикою багатьох захворювань, включаючи онкологічні.
  • Вітамін В12 сприяє прискоренню обмінних процесів, що найкращим чином позначається на масі тіла. Завдяки швидкому метаболізму активізуються процеси спалювання жирів.
  • Фосфор відновлює нормальне функціонування кожної клітини організму.
  • Комплекс мікроелементів надає зміцнюючу дію на серце і судини, вони стають більш еластичними.
  • Нормалізується робота шлунково-кишкового тракту, поліпшується перистальтика і усуваються неприємні відчуття під час травного процесу.

Скумбрія маринована і її застосування в кулінарії

Рибні консерви є самостійною закускою, яку можна подавати до столу. Однак досвідчені кухарі придумали масу рецептів, де використовується консервована скумбрія. З неї готують різноманітні салати, включаючи варіацію легендарної Мімози. Також з філе скумбрії виходить відмінний паштет для начинки млинчиків, тарталеток, намазки грінок. Філе звільняють від кісток і перемішують з відвареним яйцем, зеленою цибулею, подрібненим часником і ложкою сметани або майонезу. В результаті виходить паштетна маса, яку можна намазати на хліб або свіжообсмажені грінки.

Оскільки скумбрія добре поєднується з багатьма інгредієнтами, з неї також готують перші страви, начинки для пирогів і інших хлібобулочних виробів. Деякі кулінари роблять з консервованої риби навіть котлети, смак і консистенція яких не зрівняються з виробами з свіжомороженого філе.

Величезний плюс консервованої скумбрії Norven, Аквамарин - це тривалий термін зберігання. При цьому риба зберігає максимум корисних нутрієнтів і не потребує попередньої термічної обробки. Консерви не обов'язково зберігати в холодильнику, тому їх часто беруть в подорожі і туристичні походи. Баночка консервованої риби практично завжди знайдеться на дачі і вдома, де люблять просту і смачну їжу.

Скумбрія консервована - соковита і ніжна риба, яка завоювала серця багатьох гурманів. Незважаючи на високу калорійність, вона корисна для організму людини. Регулярно вживаючи рибні консерви, можна помітити поліпшення самопочуття і стану здоров'я. Крім того, риба в маслі або томаті - це корисний, поживний продукт, який здатний вписатися навіть в дієтичне меню. Головне, щоб самі консерви були проведені в рамках високих стандартів. Саме такі пресерви пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. У нашому каталозі можна купити скумбрію Brivais Vilnis, Ризьке золото, Kaija та інших відомих брендів. Кращі продукти харчування до Вашого столу. Гарантована якість та завжди доступні ціни, знижки при замовленні оптом і оперативна доставка в будь-яку точку країни. Оцініть переваги функціонального інтернет-магазину, який привезе продукти безпосередньо додому або в офіс. Звертайтеся, менеджери цілодобово на зв'язку і охоче проконсультують з усіх питань.