Оселедець - купити Рибні консерви у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Banga, 170 г, Оселедець копчений, Філе в олії Banga, 170 г, Оселедець копчений, Філе в олії

на завтра
Артикул: 22647
Norven Lofoten, 240 г, Філе оселедця в олії

на завтра
Артикул: 85451
Norven Lofoten, 280 г, Оселедець в олії, шматочки філе

на завтра
Артикул: 57297
Norven, 250 г, Оселедець пряний в олії

на завтра
Артикул: 42975
Norven, 250 г, Оселедець, філе в олії з блакитною сіллю

на завтра
Артикул: 42976
One Bite, 210 г,  Філе оселедця з кропом, шматочки

на завтра
Артикул: 85454
Veladis, 180 г, Форшмак з оселедця

на завтра
Артикул: 85452
Veladis, 470 г, Філе оселедця класичне, в олії, скло

на завтра
Артикул: 85140
Zigmas Bocmano, 300 г, Оселедець філе з солодким перцем

на завтра
Артикул: 85458
Zigmas, 500 г, Філе оселедця без олії

на завтра
Артикул: 85461
Водний Світ, 250 г, Оселедець слабосолений, філе в олії

на завтра
Артикул: 85142
КІТ, 240 г, Оселедець слабосолоний, філе в олії

на завтра
Артикул: 85138
Norven, 500 г, Філе оселедця на шкірі в тузлуку Norven, 500 г, Філе оселедця на шкірі в тузлуку

на завтра
Артикул: 85450
Zigmas,190 г, Філе оселедця з травами, без олії

на завтра
Артикул: 85463
Водний Світ, 900 г, Оселедець патраний, з головою, в розсолі

на завтра
Артикул: 85141

Оселедець


Солоний оселедець - це смачна і корисна закуска, яка прикрасить навіть святковий стіл. Правильно засолене філе володіє тонким ароматом і впізнаваним смаком. Завдяки грамотній комбінації спецій, прянощів, оцту свіже філе оселедця перетворюється на справжній делікатес, яким так люблять ласувати українці. При цьому оселедець консерва, яку продають в магазині, здатна зберігатися довгий період часу, не втративши корисних властивостей і смакових якостей. В залежності від варіанту обробки можна купити такі види солоної оселедця:

  • Цілими тушками. Соковита, ароматна, смачна риба слабкого, середнього і сильного засолу. Тушки треба чистити як від шкіри, так і від потрухів, голови.
  • Частково випотрошена. В процесі обробки у риби видаляють частину черевця, зябра, плавники і кишечник. При цьому філе зберігає соковитість і запас жиру. Аромат у риби менш яскравий і концентрований. Найчастіше частково випотрошений оселедець засолюють з прянощами.
  • Без голови. Повністю випотрошена риба з приємною маслянистою консистенцією. Вона буває пряного і звичайного посолу. Без голови продають оселедець в олії, який хороший як самостійна закуска, так і як інгредієнт для салатів.
  • Філе. Тушку ділять навпіл, видаляють шкірку, плавники і частково кістки. Продається така консерва оселедця в пластиковій упаковці.
  • Шматочками. Повністю розібраний риба, звільнена від кісток. Випускається у вигляді пресерви. Оселедець в банці шматочками відмінно підійде для канапе або бутербродів, тому що його потрібно всього лише витягти з ємності і викласти на крутон.

Кожен вид оселедця, так само як і вид засолу, має свою родзинку. Завдяки такому широкому асортименту кожен покупець може підібрати підходящу солону рибу для своїх цілей.

Оселедець. Калорійність і склад

Оселедець відноситься до категорії корисних продуктів харчування, цінність якого важко перебільшити. Будучи джерелом поліненасичених жирних кислот, оселедець забезпечує організм людини корисними мікроелементами. У їх числі калій, натрій, цинк, фосфор, йод, хром, залізо. У рибі містяться вітаміни А, В, С, D, E, К і РР, незамінні амінокислоти і мінерали. Калорійність оселедця становить 145 кКал.

Користь оселедця

Риба сприятливо впливає на стан шкірних покривів, знижує ризик захворювання атеросклерозом, зміцнює серцево-судинну систему. Вживання оселедця нормалізує кров'яний тиск, підвищить гемоглобін, поліпшить якість крові, а також зміцнить кістки і поліпшить стан зору.

Малосольний оселедець в кулінарії

Сам по собі оселедець копчений або солоний є прекрасним доповненням до гарнірів або хлібців. Якщо на столі є ароматний оселедець з цибулею, трапеза вже наполовину готова. Досить підібрати хороший гарнір і, при бажанні, міцний алкогольний напій. Але також з оселедця готують цікаві закуски, основні страви та салати. Давайте розглянемо найпопулярніші блюда з оселедця:

  • Закусочний бутерброд з оселедця. Лаконічне блюдо, яке можна подавати навіть на святковий стіл. Незважаючи на прості інгредієнти, смак бутербродів вишуканий і пікантний. Відварені круто яйця змішують із зеленню і сметаною. Отриманою пастою змащують грінки з чорного або цільнозернового хліба. Зверху яєчного салату викладають шматочки риби. Для цієї страви відмінно підійде оселедець Матіас, який вже нарізано однаковими шматочками і очищено від кісток.
  • Фаршмак з оселедця. Рецепт цієї страви теж досить простий. Знадобляться яйця, філе оселедця, зелена цибуля, вершкове масло, яблуко. Щоб не шукати спосіб, як почистити оселедець і видалити кістки, краще відразу купити філе. Яйця відварити круто. Всі інгредієнти пропустіть через м'ясорубку і ретельно перемішайте. Ось і все, класичний фаршмак з оселедця із зеленим яблуком готовий. Подають його з хлібом, відвареною картоплею.
  • Оселедець під шубою. Легендарний салат, який був придуманий за часів тотального дефіциту. Однак, незважаючи на це оселедець під шубою досі залишається улюбленою стравою у мільйонів українців. Для приготування візьміть філе оселедця, буряк, моркву, курячі яйця, картоплю, ріпчасту цибулю і майонез. Компоненти наріжте дрібними кубиками. Яйця натріть на терку. Лук замаринуйте в оцті зі столовою ложкою цукру. Викладайте компоненти шарами, змащуючи кожен з них майонезом. Нагорі повинен бути буряк, який можна посипати зеленню.

Паштети, салати, закуски, начинки для тарталеток або бутербродів - все це можна приготувати навіть у домашніх умовах, якщо під рукою є якісні продукти. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити філе оселедця Санта Бремор, Матіас, Kaija та інших топових виробників. Доставка по Києву і Україні в найкоротші терміни. Тільки смачний і свіжий солоний оселедець до Вашого столу!