Печінка тріски - купити Рибні консерви у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Brivais Vilnis, 121 г, Печінка тріски, з ключем
Артикул: 22704
Landice, 121 г, Печінка гренландської тріски
Артикул: 76228
Landice, 202 г, Печінка гренландської тріски
Артикул: 76229
Аквамарин, 115 г, Печінка тріски
Артикул: 10220
Аквасвіт, 190 г, Печінка тріски, натуральна
Артикул: 78812
Banga, 115 г, Печінка тріски

на завтра
Артикул: 57418

Печінка тріски


Печінка тріски - популярний делікатес, який прикрашає святкові столи українців не перше десятиліття. Салати, паштети, пасти та інші закуски з печінки тріски здатні перетворити звичайну вечерю в справжній банкет. Крім прекрасного смаку консерви з тріскових субпродуктів відомі своїми корисними властивостями. Ще в давнину люди відзначили сприятливу дію печінки тріскових риб на суглоби і зір. Але це лише верхівка айсберга.

За складом у печінці тріски практично немає конкурентів. Консистенція у консерви, ніжна, а смак неймовірно яскравий і насичений. Печінка тріски застосовується для приготування багатьох страв, в тому числі дієтичних.

Печінка тріски. Склад і калорійність

З давніх-давен печінка тріски відома своїми корисними властивостями. Обумовлені вони, в першу чергу, унікальним складом продукту. У його склад входить корисний риб'ячий жир, який містить цінні поліненасичені жирні кислоти Омега-3. Крім цього субпродукт містить вуглеводи, білки, жири, вітаміни і мікроелементи. При цьому калорійність печінки тріски становить понад 600 кКал. Її навряд чи можна назвати дієтичним продуктом. Однак грамотно поєднуючи інгредієнти салатів або закусок, печінку тріски можна перетворити на справжній делікатес, який відповідає регламенту правильного харчування.

Печінка тріски. Користь

Рибні консерви з печінки тріски виробляють певним чином. Сировина не проходить теплову обробку на жодному етапі, тому в банки потрапляє в сирому вигляді. Це гарантує збереження повного спектру вітамінів і інших активних речовин. Консерви багаті Омега 3 жирними кислотами, які важливі для росту клітин, функції нирок, нормального обміну речовин. Крім того, делікатес зміцнює імунітет, запобігає старінню мозку і бореться з депресією. Але це далеко не все, чим корисна печінка тріски. Ось ще кілька властивостей продукту:

  • Зміцнює серцево-судинну систему.
  • Підвищує опірність організму до простудних і вірусних захворювань.
  • Піклується про красу волосся, шкіри та нігтів.
  • Запобігає анемії.
  • Підтримує м'язовий тонус.
  • Забезпечує нормальне функціонування щитовидної залози.

Дослідження показали, що регулярне вживання тріскового субпродукту зміцнює кістки, підвищує гнучкість суглобів і сприяє збереженню зору. Однак не варто забувати, скільки жиру в печінці тріски. Щоб отримати від продукту користь варто вживати його в помірних кількостях і правильно поєднувати з іншими нутрієнтами.

Консерви печінка тріски в кулінарії

Оскільки трісковий субпродукт більшою мірою складається з жирів, при складанні рецептів печінку тріски поєднують з білками і вуглеводами. Тоді страва буде збалансована з точки зору змісту макронутриентів. Добре додавати печінку тріски в салат з овочів і зелені, щоб підвищити поживну цінність дієтичних компонентів. Консерви добре поєднуються з картоплею, крупами, рисом, цільнозерновим хлібом, овочами і зеленню.

Баночка рибної консерви завжди виручить, якщо немає часу приготувати повноцінний сніданок або обід. Приготуйте поживні бутерброди з печінкою тріски з цільнозернових хлібців і улюблених овочів (наприклад, огірків або помідорів). Консерва відмінно доповнить будь-який гарнір. Завдяки тривалому терміну зберігання рибні заготовки можна брати з собою в тривалі подорожі, походи, на риболовлю. Невелика порція печінки забезпечить енергією на весь день, заповнивши енерговитрати і подарувавши організму необхідний запас вітамінів та інших корисних нутрієнтів.

Купити печінку тріски в Києві за доступною ціною пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. У нашому каталозі зібрано широкий асортимент рибних консервів від провідних світових брендів. Якщо Ви давно шукали печінку тріски Kaija або Baltijas, то саме у нас Ви знайдете оригінальний продукт за ціною виробника. АкваМаркет працює в умовах суворо карантину, забезпечуючи своєчасні поставки товарів своїм покупцям. Доставка по Києву і Україні в найкоротші терміни, знижки при оптовому замовленні, гарантія якості і цілодобова підтримка менеджерів. Звертайтеся, ми працюємо для Вас!