Вермішель - купити Макарони у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (31)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Akura, 150 г, Вермішель із зелених бобів Akura, 150 г, Вермішель із зелених бобів
Артикул: 84702
Akura, 250 г, Локшина рисова, безглютенова
Артикул: 84703
Bich Chi, 200 г, Вермішель рисова Бич Чи
Артикул: 31580
La Pasta, 400 г, Макарони Ла Паста, Вермішель тонка La Pasta, 400 г, Макарони Ла Паста, Вермішель тонка
Артикул: 9227
Reeva, 60 г, Вермішель швидкого приготування з грибами
Артикул: 21328
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Reeva, 60 г, Вермішель швидкого приготування з куркою
Артикул: 21329
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Reeva, 60 г, Вермішель швидкого приготування з куркою, гостра
Артикул: 21331
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Хуторок, 0,8 кг, Макарони вермішель коротка
Артикул: 47990
Felicetti, Filini, 250 г, Паста Філіні, з яйцем

на завтра
Артикул: 74127
Reeva, Упаковка 60 шт. х 60 г, Вермішель швидкого приготування з грибами
Артикул: 21328
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Reeva, Упаковка 60 шт. х 60 г, Вермішель швидкого приготування з куркою
Артикул: 21329
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Reeva, Упаковка 60 шт. х 60 г, Вермішель швидкого приготування з куркою, гостра
Артикул: 21331
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Козуб, 500 г, Макарони цільнозернові, локшина
Артикул: 71242
Clearspring Miso, 300 г, Макарони, Паста Кліерспрінг Місо, c пророщеним ячменем, органічна

на завтра
Артикул: 36814
Gentile Semini, 500 г, Макарони Джентайл, Семіні

на завтра
Артикул: 34779

Вермішель


Вермішель - це макаронні вироби, які неймовірно популярні не тільки в Італії, але і в інших куточках світу. Дослівно термін «вермішелі» (vermicelli) перекладається як «маленькі черв'ячки». У продукту споконвічно італійське походження, а перші згадки про такий різновид пасти відносяться ще до 13 століття. Назву макарони отримали завдяки своєму зовнішньому вигляду. Це довгі або короткі тонкі палички, приготовані з прісного тіста. На відміну від спагетті, вермішель трохи коротша і тонша. Знаючи ці особливості, пасту легко відрізнити серед інших різновидів довгих макаронів.

Виробництвом вермішелі займається величезна кількість брендів, в числі яких Barilla, Козуб, Divella, Pasta Zara, Чумак. Пасту випускають з різною формою поперечного перерізу: круглою, еліпсоподібною, квадратною. Залежно від розміру перетину є такі види вермішелі:

  • Звичайна, діаметром не більше 1,5 мм.
  • Любительська, діаметром не більше 3 мм.
  • Вермішель-павутинка, діаметром не більше не більше 0,8 мм. Найтонша паста, яка володіє неймовірно ніжним смаком. Готується вона швидше за інші види.

Також вермішель можна розділити на два види залежно від довжини: є паста довга (понад 200 мм) і коротка (менше 100 мм). Кожен різновид використовується для приготування тих чи інших страв. Так, тонка вермішель краще підходить для гарнірів або різних рецептів пасти. Наприклад, вермішель по-флотськи з м'ясом і цибульним соусом краще всього виходить зі звичайної и любительскої пасти. А ось якщо Ви хочете приготувати суп з вермішеллю, то краще вибирати пасту товщу. Вона не розвариться і не втратить форму. Для рецепта «смажена вермішель» відмінно підійде павутинка, оскільки вона швидко приготується і вбере в себе спеції і соус.

З чого роблять вермішель і якою вона буває

У вермішелі досить простий склад. Як правило, пасту готують з води, солі, борошна та яєць. Залежно від виду борошна змінюється калорійність і корисні властивості продукту. Рекомендується їсти вермішель з твердих сортів пшениці, оскільки в її складі крім цінних білків містяться вітаміни групи В, Е, РР, незамінні амінокислоти і мікроелементи, в числі яких кальцій, залізо, магній. Однак зараз вермішель готують не тільки з пшеничного борошна. Розглянемо найбільш поширені варіанти:

  • Рисова вермішель. Класичний інгредієнт для приготування страв азіатської кухні. Не варто плутати рисову вермішель і фунчозу, про яку ми поговоримо трохи пізніше. Рисова вермішель не містить глютену, тому підходить для харчування людей з непереносимістю цієї речовини. Це прекрасна альтернатива для класичних макаронів, більш корисна з точки зору впливу на організм. Рисова локшина легко засвоюється, позитивно діє на нервову систему, підтримує міцність судин, а завдяки мінеральним речовинам вона зміцнює нігті, волосся і покращує стан шкіри.
  • Фунчоза. Це тонка вермішель з крохмалю. Ще її називають скляна локшина, тому що при варінні вона стає прозорою. Фунчоза випускається з крохмалю бобових, канни, маніока, рису і кукурудзи. Вермішель має різні розміри і діаметр перетину. Вона дуже тонка і її легко переготувати. Тому уважно вивчайте упаковку, де вказано, скільки вариться вермішель даного типу. У фунчози немає яскраво вираженого смаку, але вона відмінно абсорбує смак і аромат інших продуктів. Традиційно її поєднують з морквою, цибулею, маринованим перцем і редькою. Нерідко локшину подають з рибою і морепродуктами. А ще з нею можна готувати незвичайні салати.
  • Вермішель швидкого приготування. Щоб її приготувати достатньо залити пасту окропом і настояти кілька хвилин. Вермішель Мівіна випускається з різними добавками, соусами і приправами для поліпшення смакових якостей.

А це корисно?

Незважаючи на високу калорійність, вермішель володіє масою позитивних властивостей. Особливо, якщо мова йде про пасту з твердих сортів пшениці. Всупереч поширеній думці, вона не сприяє набору ваги, а навпаки, стимулює схуднення. Оскільки паста - джерело складних вуглеводів, вона дає великий запас енергії. Не виникає різкого стрибка рівня цукру в крові, Ви довше відчуваєте ситість, оскільки продукт перетравлюється рівномірно. Також в вермішелі немає жиру. Якщо поєднувати її з дієтичними продуктами, такими як нежирне м'ясо, птиця, морепродукти, високобілкові сири, овочі, можна приготувати чудове і корисне блюдо, яке не відіб'ється на фігурі.

Вермішель багата клітковиною, тому стимулює обмінні процеси і роботу кишечника. Вона сприятливо позначається на стані нервової системи, діє як природний антиоксидант, забезпечує запас вітамінів і мікроелементів. Чи потрібно їсти вермішель? Однозначно так. Готуйте з неї звичайні і молочні супи, гарніри до м'ясних і рибних страв. Експериментуйте з рецептами пасти на основі овочевих, вершкових соусів.

Магазин АкваМаркет завжди прийде на допомогу всім шанувальникам кулінарних експериментів. У нас можна недорого купити фунчозу, рисову локшину і вермішель з твердих сортів пшениці. В наявності паста від топових брендів: Хуторок, La Pasta, Barilla, Reggia. АкваМаркет працює навіть в умовах повного локдауна, своєчасно доставляючи товари по Києву і Україні.