Фен для волосся - купити Укладка волосся у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Фен для волосся


Висушити волосся і укласти його в красиву зачіску допоможе фен. У перукарнях, барбершопах і салонах краси стилісти і перукарі щодня використовують фен для волосся. Цей нехитрий прилад став незамінним помічником для мільйонів людей. Що може бути легше укладання волосся в домашніх умовах за допомогою компактного і зручного пристрою. Компанія АкваМаркет пропонує клієнтам величезний вибір техніки для сушки і укладання волосся від провідних світових брендів. У нашому каталозі запропоновані як бюджетні рішення, так і пристрої преміум-класу.

Що значить хороший фен

Пристрій буде чітко виконувати свої функції тільки в тому випадку, якщо покупець правильно підібрав апарат під свої потреби. Отже, хороший фен для кожного користувача може бути абсолютно різним. Виходячи з функціонала і цільового призначення, Ви можете купити:

  • Професійний фен для волосся. Відрізняється великою кількістю режимів, гнучкою системою настройки швидкості і температури подачі повітря. Професійний фен часто має довгий шнур, щоб зручно користуватися пристроєм в салоні краси. Це потужні, функціональні пристрої, розраховані на багатогодинну роботу. Самі дорога техніка в лінійці.
  • Стандартний «побутовий» прилад. Фени середньої потужності. Є бюджетні моделі з мінімальною кількістю функцій і більш дорогі рішення, які схожі на професійні фени. Вони більш компактні і ергономічні, споживають менше електроенергії при роботі.
  • Дорожній фен. Маленький апарат, який зручно брати з собою в дорогу. Дорожній фен для волосся, можливо, і не порадує високою потужністю. Зате він компактний і легкий, займає мало місця в сумці або валізі.
  • Стайлер. Своєрідний гібрид фена з брашингом, за допомогою якого можна робити різноманітні зачіски. В залежності від уподобань користувач вибирає щітку певного діаметру, щоб укладати волосся.

Щоб купити фен для волосся, який Вам підходить, слід враховувати й інші фактори. Важливим критерієм буде потужність. Вона варіюється в межах 700-2400 Вт. Потужність визначає час і якість сушіння волосся. Але не варто купувати найпотужніший фен з брашингом, так як при необережному використанні пристрій легко пересушить волосся. Сьогодні навіть звичайні побутові моделі мають масу корисних функцій-додатків, які значно підвищують комфорт експлуатації побутової техніки. Ви можете купити фен для волосся:

  • З іонізацією. Корисна функція, яка запобігає перетин і надмірну жирність волосся. Негативно заряджені іони сприятливо діють на волосся, роблять його блискучим і м'яким. Крім того, іонізація нейтралізує негативний вплив гарячого повітря, тому волосся не пересушується.
  • З холодним обдувом. За допомогою прохолодного повітря можна робити не менш оригінальні укладання. Фен з холодним обдувом дозволяє надати форму пасмам на довгий час.
  • З керамічним нагріванням. Такі моделі діють щадяще, рівномірно прогріваючи повітря і не перегріваючи його.

Види насадок для фена

Ще один важливий критерій, за яким варто вибирати фен - це види насадок ті їх кілкість. Варіативність аксесуарів для пристрою відрізняється залежно від бренду і моделі. Але навіть зараз самі бюджетні рішення комплектуються як мінімум двома змінними насадками для укладання волосся. Виробники пропонують такі варіанти пристроїв:

  • З дифузором. Кругла насадка широкого діаметра, доповнена зубчиками, встановленими по колу. З дифузором можна швидко і легко сформувати легкі кучері.
  • З щипцями. Насадка для вирівнювання волосся.
  • З розчіскою. Дозволяє одночасно сушити і розчісувати волосся. Фен з розчіскою зручно використовувати для будь-якого типу волосся, виконуючи сушку і укладання.
  • Концентратор. Формує чітко спрямований потік повітря.
  • Гребінь. Використовується для додання обсягу довгим волоссям.

Також деякі бренди доповнюють пристрої петлею для підвішування, прогумованою або складною ручкою. Корисною опцією є захист від перегріву, який підтримує пристрій під час тривалої роботи на максимальній температурі.

Купити з доставкою фен для волосся в Києві

Якщо Ви перебуваєте в пошуку якісного фена для сушіння волосся, зверніть увагу на пристрої з нашого онлайн-каталогу. Ми відібрали краще рішення від популярних брендів. В наявності професійні та побутові фени для волосся, замовити які можна онлайн з доставкою в Київ, Харків, Львів, Одесу та інші міста України. Моделі з насадками для стайлінгу, з іонізацією або керамічним нагрівачем. Фен - це не тільки функціональний прилад для сушки волосся, але і прекрасний подарунок, який сподобається кожній дівчині. Наші професійні консультанти нададуть допомогу у виборі побутової техніки з урахуванням Ваших побажань і фінансових можливостей.