Кондитерський декор - купити Випічка, желе у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Dr.Oetker, 8 г, Др. Оеткер, Загусник для вершків
Артикул: 57652
Dr.Oetker, 8 г, Желе для торта, Прозоре Dr.Oetker, 8 г, Желе для торта, Прозоре
Артикул: 13540
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Kotanyi, 20 г, Цедра апельсина
Артикул: 57590
Oreo Crumbs, 300 г, Крихти печива Орео, для декору десертів
Артикул: 92787
новинка!
Oreo Powder, 300 г, Пудра з печива Орео, для десертів
Артикул: 92788
новинка!
Банка спецій, 110 г, Мигдалеві пластівці, ПЕТ
Артикул: 91867
новинка!
Dr. Oetker, 50 г, Крем для торта ванільний, суха суміш

на завтра
Артикул: 57794
Dr.Oetker, 48 г, Збиті вершки сухі

на завтра
Артикул: 57793
Culinat, 100 г, Дропси з молочного шоколаду 36%, органічні

на завтра
Артикул: 72573
Culinat, 100 г, Дропси з темного шоколаду, 60%, органічні

на завтра
Артикул: 72574
Nomu Baking, 200 г, Шоколад темний, кулінарний, органічний Nomu Baking, 200 г, Шоколад темний, кулінарний, органічний

на завтра
Артикул: 90683
Emix, 100 г, Глазур для тортів з білого шоколаду
Артикул: 84923
Dr.Oetker, 10 г, Др. Оеткер, Декор, Зірочки мікс
Артикул: 57637

Кондитерський декор


Головний секрет вдалого десерту - його яскравий, апетитний зовнішній вигляд. Не секрет, що їжу ми вибираємо очима. Саме зовнішній вигляд страви здатний викликати у нас апетит або навпаки, відштовхувати. Робити випічку, цукерки, тістечка привабливими для споживачів допомагає спеціальний кондитерський декор. Завдяки цим дрібницям, страви стають апетитними, і у споживача з'являється бажання купити тістечко, батончик або шматочок торта.

Види кондитерського декору і його склад

Сьогодні на ринку запропоновані абсолютно різні продукти, за допомогою яких виконується прикраса десертів. Кондитерський декор відрізняється за складом і областю застосування. У різноманітті запропонованих товарів є вже класичні рішення, а також інноваційні матеріали для декору. Розглянемо їх докладніше.

Класичний кондитерський декор

До даної категорії відносяться продукти, які давно освоєні майстрами-кондитерами. Вони активно використовуються не тільки в промисловому виробництві десертів, а й застосовуються на домашній кухні. До категорії класики можна сміливо віднести такий кондитерський декор:

  • Мастика. Незвичайна прикраса, яке в рази перевершує можливості класичного крема для торта. Ті, хто вже освоїв мастику, залишилися в захваті від цього продукту. Перевагою мастики є те, що вона випускається у великому різноманітті і готувати її досить просто. Якщо з якихось причин Ви перестаралися і змішали занадто багато мастики, залишки можна помістити в холодильник, де вони збережуть свої властивості і смак протягом 1-2 місяців. У кожного кондитера є свій перевірений рецепт мастики. Вона може бути молочною, желатиновою, з пастили або маршмеллоу. Якщо Ви не хочете розбиратися в тому, як зробити мастику самому, то можна купити вже готову суміш для прикраси.
  • Шоколадна глазур. Незважаючи на простоту, глазур залишається лідером серед кондитерського декору. Нею прикрашають торти, пряники, рогалики, пироги, штруделі, млинчики, оладки і інші кондитерські вироби. Шоколадна глазур хороша для декору морозива, сиркових десертів, цукерок. Вона використовується практично повсюдно, при цьому вважається одним з найпростіших варіантів прикраси для торта. Шоколадна глазур буває темна, біла, молочна. Готують її як з какао-порошку з додаванням олії, цукру і желатину. Але набагато простіше приготувати глазур, якщо під рукою є шоколадні дропси. Це маленькі крапельки або монетки вже готової застиглої глазурі. Щоб прикрасити виріб дропси топлять на водяній бані, після чого приступають до декору.
  • Посипка кондитерська. До її складу входить крохмаль, натуральні барвники, цукор, ароматичні та смакові добавки, віск. Кондитерська посипка буває самих різних форм і кольорів. Вона може бути матовою, глянсовою, блискучою, райдужною, шоколадною. Традиційно присипка кондитерська використовується для прикрашання великодніх пасок, але також маленькі цукрові прикраси актуальні для декору тістечок, тортів, булочок, пончиків.
  • Айсінг. Так звана королівська глазур, яку так люблять професійні кондитери. Айсінг - це класичний декор для святкових тортів, подарункової або парадної випічки. Головною перевагою айсінга є його презентабельний зовнішній вигляд.
  • Крем. Ще один простий, але неймовірно затребуваний варіант кондитерського декору. Білковий, шоколадний, масляний, заварний крем наносять вручну або через кондитерський мішок. Кремами створюють гладкі лінії або фігурну поверхню, створюють об'ємні прикраси і малюнки. Креми готують як самостійно, так і купують вже готову суху суміш в пакетиках.

Всі вищевказані матеріали вже давно стали класикою. Крем, глазур, айсінг, мастика або кондитерська присипка активно використовуються в декоративних цілях. Однак індустрія не стоїть на місці і в продажу з'являються інші види кондитерського декору, який приваблює не тільки професійних кондитерів, а й любителів приготувати щось смачненьке в домашніх умовах.

Незвичайні матеріали для прикраси десертів:

  • Ізомальт. Низькокалорійний замінник цукру, який утворює безбарвні водорозчинні кристали. З ізомальта роблять карамель, грильяж, драже, шоколадну та іншу глазур. Цей матеріал відмінно підходить для створення крихкого декору у вигляді квітів, сніжинок та інших фігур.
  • Велюровий шоколад. Ще одна новинка, яка створює елегантну оксамитову поверхню на виробі. Велюр являє собою какао-масло, підфарбоване харчовими барвниками і упаковане в аерозольний балон. Велюровий шоколад відкриває нові можливості декорування десертів за рахунок надання їм специфічного зовнішнього вигляду.
  • Харчові фломастери. Унікальний винахід для того, щоб створювати на десертах авторські малюнки або підписи.

Як бачите, асортимент кондитерського декору постійно розширюється. У ньому з'являються незвичайні новинки, а й класичні прикраси для торта залишаються незмінно популярними. Купити глазур, крем, кондитерську присипку і інший декор Ви недорого можете на сайті АкваМаркет. В наявності великий асортимент продукції як для професійного використання, так і для застосування в побуті. Швидка доставка по Києву і Україні дозволяє нашим клієнтам суттєво економити час.