Корм для собак - купити Зоотовари у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (67)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Royal Canin, Hypoallergenic, 2 кг, Корм сухий, для дорослих собак, при харчовій алергії
Royal Canin, Hypoallergenic, 2 кг, Корм сухий, для дорослих собак, при харчовій алергії
71500
Вжити до 23.03.2024
Артикул: 81803
Royal Canin, Puppy Mini, 2 кг, Корм сухий, для цуценят дрібних порід, до 10 місяців
Royal Canin, Puppy Mini, 2 кг, Корм сухий, для цуценят дрібних порід, до 10 місяців
55200
Вжити до 05.04.2024
Артикул: 81711
Brit Beef, 400 г, Вологий корм для собак, з лососем, ж/б
Артикул: 87954
Brit Care Endurance, 150 г, Ласощі для собак, Ягня з бананом
Артикул: 87926
Brit, 400 г, Вологий корм для собак, з кроликом, ж/б
Артикул: 87959
Brit, 400 г, Вологий корм для собак, з куркою, ж/б
Артикул: 87956
Brit, 400 г, Вологий корм для собак, з ягням, ж/б
Артикул: 87960

Корм для собак


Грамотно підібраний корм - запорука здоров'я і довголіття собак. Годувати вихованця з хазяйського столу - не найкраще рішення. Важливо організувати улюбленцю збалансоване і корисне харчування, що передбачає всі потреби тварини з урахуванням віку і фізіологічних потреб. Готовий корм для собак - це комплекс корисних речовин, мікро- і макроелементів, вітамінів, життєво необхідних домашньому улюбленцю. В каталозі сайту АкваМаркет можна обрати і купити корм для собак будь-якої породи і віку. Широкий асортимент рішень для будь-якого бюджету. Недорогі корми і продукція супер-преміум сегменту.

Готовий корм для собак. Переваги
Готові суміші розробляються спеціально з урахуванням породи собаки, її віку та статі. Домашня їжа часто не гарантує вихованцеві повноцінне харчування, тоді як готовий корм для собаки - це поживний, збалансований раціон з оптимальною калорійністю. Переваги готового корму:

Економія часу господаря. Продукт готовий до вживання і не вимагає попереднього приготування. Сухий корм невибагливий в зберіганні, легкий і зручний. Його можна брати з собою в поїздки, на дачу або на відпочинок, якщо ви подорожуєте з вихованцем.

Збалансоване харчування. У складі продукту присутні речовини і вітаміни, життєво необхідні для собак. Раціон забезпечить хороше самопочуття тваринного і його здоровий зовнішній вигляд (блискуча шерсть, здоров'я слизових оболонок, міцні зуби і кістки).

Облік особливостей вихованця. Виробники пропонують купити корм для собак будь-яких порід, статі і віку. Є суміші для тварин, які страждають від деяких захворювань або пройшли стерилізацію, мають інші фізіологічні особливості. Також у продажу є корм для цуценят, щоб годувати їх з перших днів життя.

Економічна витрата. Кожен виробник підраховує калорійність порції, тому з кожним прийомом їжі тварина отримає необхідний запас поживних речовин.

Корм для собак. Основні різновиди
Наш зоомагазин пропонує великий вибір готових сумішей від провідних світових і вітчизняних виробників. Щоб вибрати відповідний раціон важливо розібратися в різновидах і особливості продукції. У нас є:

Сухий корм для собак. Попередньо підготовлену сировину проходить спеціальну сушку і перетворюється в гранули. Збалансований комплекс вітамінів, мінералів і поживних речовин для нормальної життєдіяльності організму вихованця. Ціна сухого корму доступна, тому харчування тваринного обходиться недорого. У складі присутні м'ясо, бобові, рис, кукурудза. Рекомендуємо обирати продукцію відомих брендів, щоб купити дійсно хороший корм, а не низькосортний товар з субпродуктів сумнівної якості.

Вологий корм. Спеціальні консерви для собаки або цуценят. Шматочки м'яса і риби з додаванням овочів, злакових культур просякнуті соусом. Тварини охоче їдять такий корм. Єдиний мінус - зберігати відкриті консерви краще в холодильнику і не довше 24-36 годин.

Як обрати корм для собак
Щоб купити хорошу продукцію важливо враховувати різні критерії. Уважно читайте склад. У складі корму обов'язково має бути присутнім м'ясо або риба. Сухі та вологі суміші збагачують вітамінно-мінеральним комплексом. Дешевий корм містить багато води, тоді як в дорогих сумішах відсоток вмісту рідини низький. Хоч продаж недорогих кормів йде активно, доцільність придбання сумнівна. Щеня або доросла собачка НЕ ​​наїсться однією порцією корму, тому витрата продукції буде вищою. Корм швидко закінчиться і доведеться купувати нову упаковку.

Під час вибору враховуйте клас корму і фірму-виробника. Знайдіть відгук на незнайомий бренд, щоб дізнатися особливості продукції фірми. Можна подивитися рейтинг виробників і визначити відповідні бренди.

Для вихованців із захворюваннями, алергією, розладом шлунково-кишкового тракту або нирковою недостатністю рекомендуємо купувати спеціалізований лікувальний корм. Не менш важлива порода і вік собаки, так як виробники розробляють суміші для тварин кожної вікової групи:

  • Цуценят віком 2-8 тижнів.
  • Юніорів віком 2-10 місяців.
  • Собак віком від 1 до 7 років.
  • Дорослих собак старше 8 років.

Інтернет-магазин Aquamarket.ua пропонує лінійки продукції відомих брендів. Корм для собак будь-якого віку, ваги і породи. Економте час на покупку корму. Замовляйте продукцію у нас. Доставка товару здійснюється по всій Україні. Завдяки акціям і знижкам покупка буде вигідною і приємною.