Плойка для волосся - купити Укладка волосся у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Плойка для волосся


Укладання волосся в домашніх умовах сьогодні не проблема, адже у продажу є абсолютно різні пристрої для стайлінгу. До числа найбільш популярних можна віднести випрямлячі і плойки. Перші вирівнюють волосся, а другі, навпаки, створюють локони або кучері різного діаметру. За допомогою плойки за лічені хвилини можна сформувати красиву зачіску, і для цього не потрібно відвідувати перукаря. Досить підібрати відповідний пристрій і навчитися правильно накручувати локони.

Що таке плойка для волосся

Зовні пристрій нагадує своєрідні щипці. У прилада є основна робоча частина і затиск для фіксації пасом. Робоче полотно нагрівається, а зафіксоване пасмо приймає потрібну форму. Діаметр, розмір і форма полотна можуть бути абсолютно різними, що дозволяє створювати абсолютно незвичайні зачіски. Мова йде не тільки про гофре або великі локони, але і про зачіски афро, а також незвичайні варіанти накрутки (наприклад, трикутник).

Виробники постійно вдосконалюють функціональні можливості техніки, тому сьогодні плойка для локонів - це не просто інструмент з однією опцією. Деякі моделі мають змінні насадки, що перетворює їх на повноцінні мультистайлер. За допомогою таких пристроїв можна робити кучері різного діаметру, а також вирівнювати волосся плоскими насадками.

Сучасні плойки повністю безпечні в експлуатації. Завдяки сучасним покриттям робочого полотна негативні наслідки температурного впливу на волосся зведені до мінімуму. А якщо в комплекті з плойкою використовувати спрей-термозахист, то зачіска абсолютно не постраждає від стайлінгу. Сьогодні можна купити плойку для волосся з різним ефектом. Ось найбільш популярні рішення:

  • Класична кругла.
  • Конусовидна. Трохи розширюється в діаметрі ближче до основи.
  • Трикутна. Для створення оригінального стайлінгу.
  • Плойка для волосся з декількома робочими полотнами. Їх кількість сягає п'яти. На відміну від звичайної плойки на такому пристрої локони не накручуються, а затискаються між декількох валиків з фіксаторами. В результаті виходять незвичайні S-образні завитки.

Як вибрати хорошу плойку для волосся

У сфері стайлінгу пристроїв постійно з'являються новинки, які радують не тільки функціональністю, але і ефективністю укладання. Як зорієнтуватися в різноманітті моделей, щоб знайти ідеальний варіант для Ваших цілей. При виборі звертайте увагу на такі особливості приладу:

  • Матеріал поверхні. Метал недорогий, але легко ушкоджує волосся. Тефлон зберігає вологу всередині волосся, рівномірно нагрівається і формує рівномірні пружні кучері. Кераміка діє на волосся максимально дбайливо, перешкоджає пересушуванню локонів. Турмалін сприяє закриттю лусочок волосся, тому вони не втрачають жодного поживного елемента або кератину. Турмалінові прилади для укладання волосся вважаються на сьогодні найбільш безпечними для завивки.
  • Довжина шнура. Багато в чому забезпечує комфорт експлуатації. Якщо шнур короткий, не завжди зручно використовувати мультистайлер для волосся поруч з розеткою. Зверніть увагу, що в лінійці техніки Ровента, Філіпс, Ардесто з'явилися моделі на акумуляторах. Це прекрасна можливість робити укладку в будь-яких умовах.
  • Наявність терморегуляції і функції автоматичного вимкнення. Перша опція дає можливість самостійно підбирати температурний режим в залежності від якості і стану волосся. Другий захищає пристрій від перегріву і загоряння.
  • Ергономіка. Переконайтеся, що прилад зручно тримати в руках, він не вислизає.
  • Потужність. Варіюється в межах 20-50 Вт. Потужні плойки для волосся більш важкі, тому їх складно довго утримувати в руках. Від рівня потужності залежить швидкість нагріву робочого полотна.
  • Діаметр і довжина робочого полотна. Підбирається індивідуально з урахуванням конкретних завдань і особливостей зачіски. Довге волосся краще накручувати на подовжене робоче полотно, а ось для середньої довжини досить усередненого варіанта. Діаметр полотна визначає розмір кучерів - дрібні завитки або великі локони.
  • Асортимент насадок, які входять в комплект. Саме насадки визначають, які види локонів може накрутити той або інший пристрій. Найпопулярніші варіанти - гофре, трикутник, зигзаг, великий локон.

Ще один критерій - це виробник. Є перелік незмінних лідерів, які завоювали ринок завдяки бездоганній якості і ефективності своєї техніки. У їх числі можна назвати такі бренди: Ровента, Філіпс, Реммінгтон, Ардесто. Техніка даних виробників не перший рік радує покупців, адже допомагає швидко домогтися приголомшливого результату.

Інтернет-магазин АкваМаркет готовий запропонує Вам кращі стайлери для укладання волосся. В асортименті нашого сайту представлені тільки ефективні і функціональні рішення, які підійдуть як для дому, так і для перукарні, салону краси. Красиві і якісні плойки за ціною виробника, можливість замовити оптом чи вроздріб з максимальною вигодою. Звичайнісінька плойка або ультрамодна плойка для волосся 5 хвиль з доставкою по Києву або Україні. Замовляйте прямо зараз, не виходячи з дому. А ми подбаємо про те, щоб товар прибув в пункт призначення в найкоротші терміни.