Утюжок для волосся - купити Укладка волосся у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Утюжок для волосся


Випрямляч для волосся - пристрій, за допомогою якого можна вирівняти навіть самі неслухняні кучері. Спочатку такі прилади зустрічалися тільки в перукарнях, але сьогодні купити випрямляч для волосся можна в будь-якому магазині техніки. Пристрої стали доступнішими в ціні, тому укладка волосся в домашніх умовах не викликає особливих труднощів. Багато відомих брендів випустили в продаж вже не одну лінійку приладів для стайлінгу. Філіпс, Ровента, Артдесто, Скарлетт - всі ці та інші торгові марки постійно розширюють модельний ряд випрямлячів для того, щоб кожна жінка могла зробити зачіску з мінімальними зусиллями. Ідеальна укладка за п'ять хвилин - це реально, якщо у Вас під рукою є якісні і безпечні щипці для волосся. Замовити їх онлайн Ви можете безпосередньо в даному розділі онлайн-каталогу магазину АкваМаркет. Ми відібрали найкращі моделі пристроїв, які стануть в нагоді як в салонах краси, так і вдома. Тут можна вибрати і купити з доставкою утюжок для волосся за доступною вартістю. В наявності тільки сертифікована, якісна і 100% оригінальна техніка за ціною виробника. Менеджери охоче допоможуть підібрати пристрій з урахуванням Ваших побажань і фінансових можливостей. А служба доставки подбає про те, щоб товар швидко приїхав до Києва, Харкова, Львова, Дніпра або шншого міста України.

Вирівнювач волосся. Що це таке

Пристрій виглядає як компактні щипці, на кінцях яких встановлені пластини. Прилад підключається до мережі, пластини нагріваються. Щоб випрямити волосся, потрібно затиснути пасма між пластинами і акуратно провести праскою вздовж лінії росту волосся. Під впливом високої температури волосся стає гладким, рівним і шовковистим. Примітно, що у багатьох моделей є знімні насадки, якими можна створювати прикореневій об’єм, робити легкі локони або ефект гофре.

Практично всі вирівнюваачі для волосся виглядають однаково. Однак відрізняються вони за принципом дії. У продажу можна знайти такі види пристроїв для волосся:

  • Випрямовувач сухого принципу дії. Пластини піддаються звичайному нагріванню. Потім вони впливають на волосся і розпрямляють його. Сухий випрямовувач також здатний зробити легкі хвилі або м'які локони, якщо знати, як правильно користуватися пристроєм. Для цього навіть не знадобляться додаткові насадки.
  • Паровий випрямовувач. Працює за аналогічним принципом, тільки на волосся впливає гаряча пара. Це більш сприятливо, так як вологе повітря не пошкоджує структуру волосся.
  • Електричні гребінці-випрямовувачі. Замість пластин тут використовуються металеві зубці, які і вирівнюють волосся. Гребінець може бути не тільки плоским, але і круглим. Ним можна робити різні зачіски та укладки.

Також утюжок для волосся може оснащуватися функцією терморегулировки. Це дозволяє індивідуально підбирати той чи інший режим для роботи з певними волоссям. Праска з терморегулятором діє більш щадно, ніж моделі, що підтримують незмінну температуру. Залежно від товщини, стану волосся Ви підбираєте відповідну температуру, щоб укладка була виконана ефективно і безпечно. Виробники випускають випрямлячі з трьома видами регулювання температури:

  • Механічне. Потрібно вручну виставляти положення регулятора (як в звичайних прасках).
  • Електронне без запам'ятовування. Виставляється натисканням кнопки, після виключення приладу настройки скидаються до початкових.
  • Електронне із запам'ятовуванням. Пристрій запам'ятовує встановлений режим і при повторному включенні працює на попередньому режимі.

Що стосується пластин, то і тут є різноманітні варіанти. Випрямляч для волосся з керамічними, титановими і тефлоновим пластинами працює ефективно і не пошкоджує волосся, навіть якщо вирівнювання здійснюється без пари. А ось звичайні металеві пластини можуть пошкодити структуру локонів.

У нашому магазині Ви знайдете великий вибір інструментів для укладки, за допомогою яких можна створювати оригінальні зачіски. Якісний випрямовувач для волосся впорається навіть з самими неслухняними кучерявими локонами. Головне знати, як вибрати пристрій, який підійде саме Вашій зачісці. Менеджери АкваМаркет цілодобово на зв'язку, щоб допомогти порадами або підказати актуальні моделі. Хороший стайлер допоможе кожен день виглядати бездоганно. Замовляйте випрямляч для волосся прямо зараз за найкращою ціною. 100% оригінал, гарантія від виробника, швидка доставка по Україні.