Рідкі яйця - купити Яйця у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ovostar, 1 кг, Жовток яєчний, Суміш яєчна рідка, пастеризована

на завтра
Артикул: 85370
Овостар, 1 л, Білок яєчний, рідкий, пастеризований

на завтра
Артикул: 70877
Овостар, 1 л, Яйце куряче, рідке, пастеризоване

на завтра
Артикул: 70879
Ясенсвіт, 0,5 л, Білок яєчний, рідкий, пастеризований

на завтра
Артикул: 72822

Рідкі яйця


Рідкі яйця в пляшці - це новий погляд на звичний продукт. Не секрет, що курячі яйця знайшли застосування в різних галузях промисловості. Кондитерська справа, хлібопекарська промисловість, олійно-жирова та м'ясопереробна галузь не обходяться без цього компонента. Яйця використовують практично скрізь, але транспортування і зберігання продукту пов'язане з чималим дискомфортом. Яйця тендітні, вони б'ються під час перевезення або зберігання. Плюс до всього, під час приготування страв складно розбити шкарлупки без єдиної частинки, яка неодмінно потрапить в готову суміш. Саме тому все частіше для виробництва купують рідкі яйця з пляшок. Це чудовий замінник звичайного курячого яйця, якому притаманні такі переваги:

  • Тривалий термін зберігання.
  • Зручне транспортування і використання.
  • Можливість відразу додати в блюдо велику кількість яєць без необхідності розбивати шкаралупу.
  • Ідеальний смак і аромат.
  • Повна безпека, оскільки пастеризовані яйця гарантовано не містять збудників небезпечних захворювань.

Напівфабрикат бактеріологічно безпечний і простий у використанні. Тож не дивно, що рідке яйце Овостар, Ясенсвіт отримало таке широке застосування в кулінарії.

Як роблять рідкі яйця в пляшці

Проводять подібний продукт на птахопереробних підприємствах. Спочатку курячі яйця проходять ретельний відбір. ГОСТ допускає використання сировини категорії не нижче С1 без дефектів і пошкоджень. У природних умовах яйце захищено від мікробів і бактерій шкаралупою і підшкаралупними оболонками. Після очищення вміст стає вразливим. Тому перш, ніж готувати продукт, яйця ретельно миють, сушать, дезінфікують, інакше навіть одне зіпсоване яйце здатне зіпсувати весь вміст.

На підприємствах здійснюється ретельний мікробіологічний контроль, тому готовий продукт повністю безпечний для вживання. Примітно, що на багатьох підприємствах яєчний білок і жовток сепарують один від одного, а потім по необхідності або змішують, або фасують окремо. Тому споживачі можуть замовити рідкі яйця, а також купити яєчний білок рідкий і використовувати його за призначенням. Що приготувати з яєчних білків, що продаються в пляшці? Вони повністю підходять для приготування соусів, безе, бісквітів, крема, десертів та інших страв. Купити білок яєчний пастеризований можна навіть для того, щоб готувати вдома смачний білковий омлет.

Термін придатності яєць в пляшці, що реалізуються в роздрібних магазинах, становить близько 45-56 діб. Після відкриття пляшки вміст потрібно використовувати протягом 5 днів. Продаються рідкі яйця в пляшках різного об'єму, тому кожен споживач зможе знайти оптимальну фасовку виходячи зі своїх потреб.

Плюси готового продукту

Яйця в пляшці в промисловій галузі, мабуть, єдиний спосіб готувати страви і продукти у великих обсягах. А ось в домашніх умовах завжди є альтернатива: що купити яйця або яйця в пляшці. Якщо Ви до сих пір мучитеся сумнівами, наведемо Вам декілька аргументів на користь продукту в пляшці. Рідкі яйця - це зручна можливість для людей, які не вживають в їжу жовтки або білки. В основі продукту лежить якісна і добірна сировина, максимально свіжа. Рідкі яйця зручно використовувати, а завдяки попередній пастеризації продукт можна вживати в сирому вигляді. Ідеально розділені білки і жовтки незамінні для домашньої і промислової кулінарії. При цьому калорійність яєчного білка рідкого повністю збігається з калорійністю вихідної сировини, оскільки в складі немає ніяких добавок.

Купити з доставкою рідке яйце Ясенсвіт, Овостар Ви можете в даному розділі нашого онлайн-каталогу. Добірні продукти для застосування в закладах громадського харчування і на домашній кухні. АкваМаркет своєчасно відвантажує продукцію навіть в умовах локдауна, тому наші покупці отримують посилки вчасно в будь-якій точці України. Незважаючи на те, що звичайні яйця для багатьох звичніше і рідніше, тренд на використання рідких яєць поширюється все більше. Спробуйте і Ви новий продукт. Рідкі яйця з доставкою по Україні.