Дитячий посуд - купити Дитяче харчування у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (19)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Fissman, 300 мл, Стакан Совеня, з бамбукового волокна
Артикул: 70426
Baby Team, 250 мл, Бебі Тім, Поїлка дитяча, з ручками, 0+ Baby Team, 250 мл, Бебі Тім, Поїлка дитяча, з ручками, 0+ Baby Team, 250 мл, Бебі Тім, Поїлка дитяча, з ручками, 0+

на завтра
Артикул: 53361
Baby Team, Бебі Тім, Щітка для миття пляшок і сосок, в асортименті Baby Team, Бебі Тім, Щітка для миття пляшок і сосок, в асортименті

на завтра
Артикул: 53384
Arabia, Moomin, 220 мл, Стакан скляний, з малюнком Мумі-Троль Arabia, Moomin, 220 мл, Стакан скляний, з малюнком Мумі-Троль

на завтра
Артикул: 66491
Arabia, Moomin, 220 мл, Стакан скляний, з малюнком Мумітато Arabia, Moomin, 220 мл, Стакан скляний, з малюнком Мумітато

на завтра
Артикул: 66492
Hackman, Moomin, Ложка чайна Мумі-Троль, нержавіюча сталь

на завтра
Артикул: 74469
Baby Team, Fruit Feeder, Сіточка для прикорму Бебі Тім, силіконова, з 6-ти місяців Baby Team, Fruit Feeder, Сіточка для прикорму Бебі Тім, силіконова, з 6-ти місяців Baby Team, Fruit Feeder, Сіточка для прикорму Бебі Тім, силіконова, з 6-ти місяців

на завтра
Артикул: 53379

Дитячий посуд


Вибір дитячого посуду для батьків є надскладним завданням. Важливо підібрати не тільки красиві, але і якісні товари, безпечні для дитини. Крім того, від особливостей посуду прямо залежить легкість переходу від грудного вигодовування на звичайне або пляшкове харчування. Перший набір посуду для дітей повинен бути красивим, зручним, якісним, безпечним і ударостійким. Безумовно, головним критерієм у виборі залишається саме безпека. Саме тому педіатри рекомендують віддавати перевагу продукції відомих брендів. В такому випадку Ви отримуєте впевненість в тому, що вироби відповідають чинним стандартам якості і безпеки

Посуд для дітей. Чи є в ньому необхідність

Багато хто вважає, що посуд дитячий - це результат вмілої роботи маркетологів. Дитина здатна їсти з дорослого посуду, а купувати окремі столові прибори і тарілки не обов'язково. Насправді подібна думка помилкова. Малюкові складно користуватися виробами, призначеними для дорослих. Величезні чашки, тарілки, склянки або вилки просто не помістяться в маленькій дитячій ручці. Окремий посуд для дітей - це не тільки комфорт, але і дотримання особистої гігієни малюка.

Оскільки процес годування маленького гурмана має свої особливості, вироби повинні відповідати певним параметрам. Так, дитячий посуд повинен бути легким, практичним, яскравим, глибоким, простим у догляді, безпечним, оскільки малюк виразно спробує на смак не тільки їжу, але й саму тарілку.

Дитячий посуд для прикорму. Що знадобиться

Вибирають потрібні товари індивідуально або купують уже укомплектований набір дитячого посуду. Навіть готові варіанти відрізняються за компонуванням. Що можна віднести до предметів першої необхідності:

  • Столове приладдя. Ложка і вилка знадобляться обов'язково.
  • Чашка, стаканчик або пляшечки для води.
  • Тарілка або миска, з якої можна їсти.

Враховуйте, що малюки постійно крутяться і можуть випадково зачепити посуд, скинути його зі столика. Для пиття можна підібрати чашки-непроливайки, які перешкоджають розливанню рідини. А їсти зручно з більш глибокої тарілки або миски, які можуть бути розділені на кілька секцій. Так кожен продукт залишиться в своїй зоні і не перемішається. Ложки і виделки для дітей роблять без гострих кутів. Зубці або ручки завжди із закругленими або тупими краями.

В іншому варто орієнтуватися на вік, особливості поведінки і звички малюка. Кому-то обов'язково знадобиться питний стакан, а інші діти можуть без нього обходитися. Діткам трохи молодшим за краще чашки-непроливайки, а ось старші можуть користуватися практично повноцінними кружками.

В онлайн-каталозі магазина АкваМаркет Ви знайдете будь-які дитячі столові прибори. Чашки, склянки, пляшки, ніблери, оригінальний пластиковий або бамбуковий посуд для дітей. Величезний вибір пристосувань для годування, включаючи:

  • Термосумки і термоупаковки.
  • Посуд на присосках або гумовій підставі.
  • Баночки або термоси для зберігання дитячої їжі.
  • Ніблер і сіточки для нього.
  • Ложки, виделки та інші столові прилади.
  • Склянки, чашки, кружки з двома ручками.

Завдяки зручній системі класифікації Ви легко підберете підходящі товари в каталозі. Дитячий посуд для малюків різного віку, виконаний з високоякісних матеріалів в яскравому, оригінальному дизайні. Вироби можна використовувати для домашнього годування, брати в поїздки або на прогулянки. Пластикові пляшки, склянки, тарілки абсолютно безпечні і екологічні, не виділяють токсичних речовин під дією високих температур, тому рекомендовані навіть для немовлят. Всі товари з каталогу можна купити з доставкою по Києву та Україні.

Дитячий посуд. Як вибрати

При виборі виробів слід враховувати кілька основних факторів. Один з них - матеріал, з якого виготовлені предмети. Є маса варіантів, але для дитини краще придбати посуд з практичних, довговічних, екологічно безпечних матеріалів. Під ці критерії підходить:

  • Бамбуковий посуд для дітей. Виглядає естетично і красиво, володіє природними антибактеріальними властивостями, тому на поверхні не розмножуються бактерії. Вироби міцні, легкі, безпечні. Кольори зберігаються навіть після багаторазового миття. Підходить для миття в посудомийній машині. Ще один аргумент на користь того, щоб купити дитячий посуд з бамбука - він не травмоопасний. Навіть якщо тарілка або чашка впаде зі столу, вона не розіб'ється на дрібні шматочки.
  • Термостійкий пластик (PET, PETE, силікон). Легкий, ударостійкий, безпечний. Пластиковий дитячий посуд не дряпається, не б'ється, простий в догляді і підходить для мікрохвильової печі або посудомийки.

Посуд з нержавіючої сталі, скла, порцеляни, емальованої сталі підійде діткам постарше, які вже навчилися акуратно їсти.

Обов'язково враховуйте конструкцію приладів. Важливо, щоб малюкові було зручно користуватися виробами, а їжа або напої не виливалися на стіл. Розміри, оформлення підбирають індивідуально з урахуванням особистих вподобань або інтересів малюка. Барвисті, кольорові картинки неодмінно привернуть увагу юних гурманів. Не варто купувати тарілки «на виріст». Розмір повинен відповідати порції годування. І звичайно ж, якщо в домі є кілька дітей, у кожного повинен бути свій окремий набір дитячого посуду.