Бинти - купити Вміст аптечки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Бинти


Жодна робоча, автомобільна або домашня аптечка не обходиться без такого виробу, як бинт. Це особливий вид нетканих матеріалів, які застосовуються в медицині протягом багатьох років. Перші бинти виготовлялися з шовку, льону, а сьогодні в якості основного матеріалу використовується бавовняно-віскозна марля. Тканина має добру гігроскопічність, повітропроникність. Приємним бонусом є доступна вартість матеріалу. Безумовно, при перев'язці використовується велика кількість тканини, але на сьогоднішній день альтернативи бинтам фактично немає.

Оскільки сфера застосування виробів досить широка, розміри медичних бинтів бувають різні: 10х16 см, 10x10 см, 5x10 см, 5x5 см і ін. Випускаються перев'язувальні матеріали в рулонах як в індивідуальній, так і у вторинній упаковці.

Якщо у Вас виникла необхідність купити з доставкою бинти недорого, то АкваМаркет пропонує подібну можливість. На нашому сайті можна замовити перев'язувальні матеріали оптом чи вроздріб, при цьому заощадивши час і кошти. В наявності матеріали різних розмірів і щільності, призначені для використання в будь-яких цілях. Ми реалізуємо продукцію, вироблену на сучасному обладнанні відповідно до діючих стандартів. Якість гарантована, доставка по Києву і Україні миттєва, ціни порадують кожного покупця. Замовляйте медичні витратні матеріали прямо зараз. Асортимент величезний, регулярні акції та знижки.

Види бинтів

Сучасні бинти виготовляються не тільки з натуральних тканин. Добавки у вигляді синтетичних ниток, просочень і інших речовин надають виробам певні особливості і властивості, які в свою чергу визначають застосування перев'язувальних матеріалів. Розглянемо найпоширеніші види бинтів:

  • Класичні марлеві нестерильні. Це звичайнісінька вибілена марля, яка використовується для фіксації, накладення і виготовлення операційно-перев'язувальних засобів. Марля намотується в рулони різного метражу. Щоб зробити перев'язку, бинт відрізають по ширині в потрібному обсязі.
  • Стерильні бинти. Різновид перев'язувальних засобів, які відрізняються від нестерильних тим, що можуть використовуватися в операційних при обробці відкритих ран, глибоких порізів або саден.
  • Гіпсові бинти. Формують гіпсові пов'язки на місцях фіксації травми. Незамінний інструмент в травматології. Перед застосуванням медичний бинт попередньо замочують, щоб гіпс став еластичним. Після висихання матеріал повністю застигає, тим самим формуючи жорстку конструкцію. Випускаються перев'язувальні засоби в різних розмірах, упаковка кожного виробу індивідуальна і герметична.
  • Еластичний бинт. Виготовляється з щільної бавовни з додаванням гумових ниток, які значно підвищують еластичність виробів. Перев'язувальні матеріали не підлягають стерилізації, використовуються для нежорсткого стягування м'яких тканин. Еластичний бинт необхідний при спортивних травмах або побутових ударах, проблеми варикозного розширення вен, ортопедичних захворюваннях і набряках кінцівок. Оскільки вироби відрізняються за ступенем розтяжності, можна домогтися позитивного результату в кожному конкретному випадку. Важливий нюанс - еластичні бинти не одноразові, а багаторазові. Для фіксації матеріалу використовуються спеціальні пластикові кріплення-застібки.
  • Трубчастий бинт. Являє собою еластичні нитки, скріплені кругової в'язкою. Оскільки діаметр може бути різним, є можливість зафіксувати як окремі ділянки тіла або рухливі органи, так і тулуб. Сітчаста структура матеріалу відрізняється за розміром осередків, стягнутих в поздовжньому і поперечному напрямку. Для виготовлення пов'язки відрізається певний шматок рулону. Матеріал може піддаватися стерилізації.
  • Бинт Мартенса. Особливий різновид перев'язувальних матеріалів, яка застосовується при наданні першої медичної допомоги. Бинт з міцної гуми з невеликим ступенем натягу здатний замінити шину, гіпс, пов'язки для фізичної реабілітації. Бинтом Мартенса в екстрених ситуаціях зупиняють сильну кровотечу. А ще часто міцні гумові пов'язки використовуються для закріплення переламані кінцівок людини.
  • Бинти для боксу. Еластичні матеріали, які дозволяють спортсменам уникнути цілого ряду травм. Комплектуються спеціальної петелькою і липучкою для зручного закріплення. Спортивні бинти для боксу запобігають травми пальців, розтягнення зв'язок і сухожиль, фіксують руку, роблячи удар ще більш потужним і жорстким. Також призначені для неодноразового використання. Виробляються з матеріалів з високою гігроскопічністю, тому добре вбирають піт, не ковзають і не злазять з долоні.

Еластичні, спортивні, бавовняні, марлеві бинти стерильні і нестерильні в широкому асортименті Ви знайдете в цьому розділі онлайн-каталогу. Кожна позиція має докладний опис, фото і актуальну вартість, що значно спрощує вибір. При замовленні оптом діють знижки.