Простирадло на резинці - купити Домашній текстиль у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Простирадло на резинці


Простирадла на гумці з'явилися на українському ринку відносно недавно. Раніше таке постільну білизну можна було побачити хіба що в іноземних фільмах. Однак сьогодні купити простирадло на гумці в Києві може кожен бажаючий, оскільки виробництвом подібноъ постільної білизни займається маса брендів. Якісне та функціональне простирадло легко фіксується на матраці, тому не зрушується з місця навіть якщо під час сну Ви рухаєтеся інтенсивно. Це справжній порятунок для всіх, хто втомився прокидатися в купі зім'ятої білизни, яке ледь прикриває матрац або диван. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете величезний вибір постільної білизни на будь-який смак і гаманець. Якісні, зручні, красиві простирадла на гумці, які підкреслять інтер'єр будь-якого приміщення. Класичні однотонні або незвичайні візерункові моделі, великий асортимент тканин, моделей, розмірів і виробників. В одному онлайн-каталозі зібрана величезна колекція сучасної постільної білизни, серед якої неодмінно знайдеться Ваше ідеальне простирадло на гумці. Скористайтеся фільтрами для зручного пошуку. Сортуйте товари за розміром, матеріалом або вартістю, щоб швидко знайти потрібний варіант.

Простирадло на гумці і його особливості

Як виглядає така постільна білизна? Простирадло - це відріз суцільного полотна, в краї якого вшита еластична гумка. Завдяки такій особливості тканина легко фіксується по периметру матраца, добре натягується на його поверхні і не сповзає навіть при неспокійному сні. Тому на матраці немає жодної складки, а куточки простирадла завжди знаходяться там, де і належить. Переваги постільної білизни:

  • Можливість надійно зафіксувати простирадло без будь-яких сторонніх пристосувань.
  • Величезний вибір рішень, починаючи від класичних однотонних тканин і закінчуючи незвичайним фантазійним дизайном.
  • Одягати простирадло може навіть одна людина, а займе це вкрай мало часу. Крім того, вранці застеляти ліжко без зім'ятого простирадла набагато простіше і швидше.
  • Деякі господині не поспішають розбиратися, як гладити простирадло на гумці. Адже якщо добре розтягнути і зафіксувати полотно на матраці, на тканини не буде жодної складки або зморшки.
  • Різноманіття розмірів. Не важливо, якого розміру у Вас ліжко - одинарне, полуторка або велике двоспальне. Знайти відповідний розмір постільної білизни дуже легко, адже їх випускають величезну кількість.

Однак є у виробів і недоліки. Головний з них - відсутність комплектів. Найчастіше простирадла продаються поштучно, до них немає підковдр або наволочок. Однак якщо проявити фантазію, то можна знайти поєднувані елементи постільної білизни і сформувати комплект самостійно. Другий мінус - складність зберігання. Не всі розуміють, як скласти простирадло на гумці, щоб воно займало мало місця.

Який матеріал вибрати

Повернемося до переваг, які зробили таку постільну білизну справжнім хітом продажів. Виробники враховують потреби покупців, тому випускають простирадла на гумці з різних тканин. Які матеріали зустрічаються найчастіше:

  • Натуральна бавовна. Довговічний і практичний матеріал з високим ступенем теплопровідності і гігроскопічності.
  • Сатин. Недорогий і гарний матеріал, який ідеально підходить для експлуатації в жарку погоду. Він комфортний для сну, оскільки має здатність трохи охолоджувати тіло.
  • Махрове полотно. А це відмінний вибір для холодної пори року. Махрове простирадло на гумці дуже тепле, має зігріваючий ефект, а ще виглядає неймовірно затишно.
  • Бамбук. Екологічний, м'який, легкий і недорогий матеріал, який має антисептичні та антибактерицидні якості. Простирадла з бамбука стійкі до УФ-випромінювання, витримують багаторазові прання, мають високу повітропроникність, забезпечену пористою структурою матеріалу.
  • Бязь. Матеріал-рекордсмен по зносостійкості. Підійде для інтенсивної експлуатації і частих прань. Не линяє, зберігає насиченість відтінку і структуру тканини.

Як вибрати простирадло на гумці

Підбираючи постільнау білизна, обов'язково враховуйте розміри матраца. Важливо знати не тільки довжину і ширину, але і його висоту. Простирадла випускають з таблицею розмірів, яка допомагає визначитися з вибором. Наприклад, є простирадла на гумці 180 х 200 або 160 х 200. Уважно вивчайте таблицю і знайдіть свій варіант.

Зверніть увагу на тканину і її якості. Бавовна, бязь, бамбук доречні в літній період, а ось взимку можна використовувати махрові простирадла. Що стосується виробника, то краще купувати простирадла від відомих брендів. Так Ви будете впевнені в якості, безпеці постільної білизни, а ще її відповідності заявленим розмірами.