Подушки - купити Домашній текстиль у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Подушки


Правильне розташування голови під час сну безпосередньо визначає не тільки наш комфорт, але і стан здоров'я. Грамотно підібрана подушка знизить стрес, підвищить якість сну і життя, адже на ранок Ви прокинетеся в розслабленому стані. Саме тому вибору даної постільної приналежності варто приділити максимум уваги. Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав найкращі подушки для сну і відпочинку, серед яких неодмінно знайдеться відповідний варіант. Величезний асортимент, якісні матеріали, ергономічні форми, безпечні наповнювачі. Ви можете вибрати постільні приналежності онлайн і купити з доставкою в Київ, Львів, Харків, Одесу або інше місто країни. Менеджери охоче проконсультують по будь-яких питань, підкажуть, який наповнювач подушки вибрати і як оформити замовлення максимально швидко.

Види подушок за призначенням

Головна функція подушки полягає в підтримці правильного положення шийного відділу хребта і голови під час сну. Для цих цілей випускають такі види подушок:

  • Стандартна (класична). Вироби квадратної або прямокутної форми, до яких ми звикли з самого дитинства. Випускаються з різноманітними наповнювачами, в різних розмірах і щільності. Тому кожен може підібрати якість і наповнювач відповідно до своїх вимог.
  • Ортопедична подушка. Особливий різновид виробів, яка «запам'ятовує» положення тіла людини. Вона підлаштовується під особливості тіла, враховуючи всі нюанси. Завдяки такій конструкції подушка ортопедична підтримує шийний відділ в правильному положенні під час сну, навіть якщо у людини є індивідуальні особливості статури.
  • Анатомічна. Відрізняється від ортопедичної тим, що має форму, що повторює вигини голови. Анатомічні подушки не підлаштовуються під особливості тіла, а фіксують положення сплячого в максимально комфортній позі. Оскільки форма відрізняється від всіх звичних, перші пару ночей на такому узголів'ю можуть здатися незвично дискомфортними. Однак з часом користувачі звикають і відчувають позитивні зміни якості сну.

Подушки для сну: які краще

Якщо вибирати з вищевказаних варіантів, то останні два набагато виграшніші. Сон на ортопедичній або анатомічній подушці лікарі відносять до профілактичних і лікувальних заходів при сколіозі, травмах опорно-рухової системи, остеохондрозі. Вироби значно покращують стан здоров'я, перешкоджають подальшому розвитку захворювань, підтримуючи нормальне самопочуття.

Якими ще бувають подушки

Є ще кілька різновидів виробів, про які варто згадати окремо. Кожен варіант відрізняється особливостями і характеристиками, що визначає сферу його використання. В асортименті є:

  • Подушка декоративна. Оригінальний предмет інтер'єру, за допомогою якого оформляють приміщення. Декоративні подушки можуть бути будь-якої форми і розмірів, а також випускаються у вигляді різних предметів, квітів, фруктів, овочів і тварин.
  • Подушка автомобільна. Використовується під час тривалих поїздок. Може бути надувною. Аксесуар в формі валика або підкови зручно фіксується на шийному відділі, запобігаючи дискомфорту або передчасній втомі в шийно-комірцевої зоні.
  • Подушка для вагітних. Знімає навантаження з хребта і попереку під час сну або годування. Розмір подушок даного виду значно більше за всі інші. Вони випускаються в різних конфігураціях: С-образні, U-образні, клиноподібні і т.д.
  • Дитяча подушка. Вироби, розроблені спеціально для малюків певного віку. Відрізняються розмірами і кутом нахилу. Є подушки для новонароджених, дітей одного року, малюків у віці 2-3 років і т.д.

Як вибрати подушку

Виробники постільних речей пропонують покупцям величезний асортимент товарів. Перш, ніж купити подушку, варто уважно розібратися у всіх тонкощах. Адже від якості, розмірів, форми залежить не тільки комфорт сну, але і зручність експлуатації. Один лише тип наповнювача впливає на те, як чистити подушку того чи іншого виду. Отже, на що звертати увагу:

  • Розмір подушки. Стандартом на пострадянському просторі вважається 70х70 сантиметрів, проте зараз такі подушки поступаються виробам 50х70 см або 30х70 см. Розміри підбирають індивідуально з урахуванням особистих вподобань і особливостей статури.
  • Наповнювач подушок. Визначає ціну, довговічність, комфорт виробів. Є подушки з натуральним і штучним наповненням. До перших належить пір'яна, бамбукова, пухова подушка, а також вироби з наповненням з вовни, кедрового волокна, гречки. До синтетичних ставляться холлофайбер, синтепух, штучний лебединий пух, комфорель.
  • Матеріал чохла. У продажу є варіанти з сатину, батисту, тика, жаккарда, перкаля і інших тканин.
  • Жорсткість. Може бути низькою, середньою і високою. Підбирається з урахуванням улюбленої пози під час сну. М'які подушки підходять тим, хто частіше спить на животі. А ось прихильникам сну на боці краще вибирати вироби високої жорсткості.

Якісні подушки забезпечують комфортне положення під час сну, довго зберігають форму, мають високу повітропроникність і виробляються з гіпоалергенних матеріалів. Саме такі вироби Ви знайдете в нашому інтернет-магазині. Подушки класичні, анатомічні, декоративні в різному дизайні і розмірах. Замовляйте онлайн прямо зараз!