Рушники - купити Домашній текстиль у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (13)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ярослав, Рушник вафельний, біле, 45х75 см
Артикул: 70627
Coronet, Home Rio, 30 х 50 см, Рушник махровий, синій

на завтра
Артикул: 69732
Provence, 20 х 20 см, Прихватка кухонна, бежева в горошок

на завтра
Артикул: 70608
Ярослав, Рушник вафельний, кольоровий, 45х80 см

на завтра
Артикул: 70628
KIYOI, Harada Textile, 70х130см, Рушник банний, з м'якої бавовни, білий

на завтра
Артикул: 65927
KIYOI, Harada Textile, 70х130см, Рушник банний, з м'якої бавовни, кремовий

на завтра
Артикул: 65928
Kiyoi, Harada Textile, 30х30см, Рушник для прибирання, з мікрофібри, сірий

на завтра
Артикул: 66575

Рушники


У числі предметів першої необхідності, які ми використовуємо щодня, знаходиться рушник. Ці текстильні вироби стали незмінним атрибутом нашої особистої гігієни. Без рушників не обійтися у ванній, на кухні, в басейні або на пляжі. Саме тому виробники пропонують величезний асортимент виробів. У продажу запропоновані різноманітні види рушників, які продаються поштучно або в наборі. Знайти якісний махровий рушник не так просто, як може здатися на перший погляд. Але ми підкажемо, на що звернути увагу і які критерії враховувати при виборі товарів. А ще ми відібрали для Вас величезний модельний ряд текстильної продукції від провідних українських та зарубіжних виробників. На АкваМаркет можна купити рушники з доставкою, вибравши відповідні позиції в онлайн-каталозі. Магазин працює без перерв і вихідних, тому Ви не обмежені в часі. А завдяки доступним цінам Ви можете дозволити собі більше! Спробуйте продукцію різних брендів, замовте жіночі або чоловічі рушники, текстиль для кухні або ванної кімнати, гарний рушник для хрестин або оригінальний банний рушник. Велика палітра кольорів і принтів, будь-які розміри і матеріали, варіативність комплектації наборів, а також рушники оптом. На АкваМаркет створені максимально вигідні умови для тих, хто хоче купити з доставкою рушники недорого.

Чим рушники відрізняються один від одного

На полицях магазинів можна знайти абсолютно різні вироби. У продажу є великі, маленькі, тонкі, товсті рушники, виготовлені з різних тканин. Кожен варіант виробів має свої особливості, які визначають сферу застосування. Перш, ніж вибрати гарний рушник, варто уважно вивчити всі характеристики товару. Класифікують вироби за такими ознаками:

  • Призначення. Виробники випускають спеціальні рушники для рук, ніг, рушники для обличчя, кухонні, банні, дитячі, обрядові та пляжні рушники.
  • Тип пряжі. Тут представлено три варіанти - коротке, кардне (середньої довжини) і довге волокно.
  • Висота ворсу. Вона варіюється в межах 8-3,5 мм.
  • Матеріал. Найчастіше для виготовлення рушників використовують льон, бавовну і бамбук. Бавовняні моделі досить м'які, практичні, приємні на дотик, добре поглинають вологу, витримують багаторазові цикли прання. Рушники для ніг, рук, обличчя, виготовлені з бавовни, повністю екологічні і гіпоалергенні. Вироби з льону відрізняються підвищеною міцністю і тривалим терміном експлуатації. Льон досить щільний матеріал, тому при контакті зі шкірою створюється невеликий масажний ефект. Бамбукові рушники з'явилися відносно недавно. Вони володіють красивим зовнішнім виглядом і приємною текстурою. Матеріал має антибактеріальні властивості, що суттєво збільшило попит на такі вироби. Також у продажу можна знайти синтетичні, целюлозні, шовкові моделі.
  • Густина. Є три рівні щільності матеріалу - високий, середній і низький. Примітно, що середня щільність більш зручна в контексті експлуатації. Такий матеріал гігроскопічний, м'який і приємний до тіла.
  • Розмір рушників. Тут також є з чого вибрати. Вироби виробляються в різних типорозмірах. Найбільш затребувані рушники 30х30, 50х90, 80х160 і 70х140.
  • Колір і метод нанесення малюнка. Палітра відтінків зараз досить широка. Не всі моделі продаються з принтом або нанесеним малюнком. Полотно може бути однотонним з рельєфним візерунком, пістрявотканими і жакардовим з вибитим орнаментом.

Поштучно або в наборі?

Красиві текстильні набори в подарунковій упаковці - це відмінний подарунок не тільки для себе, але і для близьких. Купити набір рушників можна не тільки в якості презенту. Справа в тому, що в комплекті все вироби виконані в єдиному стилі з однакового матеріалу. Отже, завдяки такій продукції можна створювати гармонійний простір на кухні або у ванній кімнаті. Комплекти можуть складатися з рушників однакового розміру і призначення, а також з різних. Наприклад, великою популярністю користуються набори для ванної, де відразу є рушник для обличчя, для тіла і для ніг. А в комплект текстилю для кухні входять однакові рушники з ідентичним або різним малюнком, що теж неймовірно зручно.

Красиві набори рушників стануть практичним подарунком на Новий рік, Восьме березня або день народження. Але якщо Вам не потрібно відразу кілька виробів, Ви завжди можете підібрати один рушник і замовити його за максимально вигідною ціною в нашому інтернет-магазині. Красиві вироби для дорослих і неймовірно м'які, стильні рушники для дітей. Великий вибір, гарантія якості, миттєва доставка по Києву і Україні.