Еспандер - купити Спорттовари у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Еспандер


Ефективний, компактний, зручний, а ще безпечний - всі ці якості відносяться до такого виду спортивного інвентарю, як еспандер. Цей компактний тренажер вперше з'явився в Україні в кінці 80-х, хоча в спортивному середовищі він використовується давно. Напевно Ви пам'ятаєте кистьовий еспандер, схожий на пончик. З його допомогою розробляли м'язи передпліччя і кисті, знімаючи больові відчуття від перенавантаження чи, навпаки, недостатній фізичній активності. Також популярний був еспандер для рук у вигляді довгої пружини або резинки з ручками на кінцях.

Сьогодні асортимент спорттоварів набагато ширший, а в різноманітті варіантів можна знайти товари на будь-який смак. Сучасні моделі більш ергономічні, красиві, гнучкі. Кожен еспандер відповідає за роботу конкретної групи м'язів, але є й універсальні рішення.

Еспандер: що качає

Щоб розібратися в особливостях функціонування тренажера варто зрозуміти його принцип роботи. В даному випадку при впливі на виріб (тиск, стиснення, розтягнення) він чинить опір, прагнучи прийняти початкову форму. Так і відбувається тренування м'язів, які під час впливу на еспандер намагаються подолати силу опору. Величина навантаження варіюється і вимірюється в кілограмах. Діапазон досить широкий. Можна купити легкий варіант для новачка (1-5 кг) або модель для професійного спортсмена, який працює з вагою 10-15 кг. Як правило, виробники випускають кілька варіантів або цілу лінійку однотипних виробів, які відрізняються один від одного за ступенем навантаження.

Популярні види еспандерів:

  • Кистевий. Розробляє м'язи кисті, зап'ястя, передпліччя. Є кілька типів пристроїв, але принцип дії у них однаковий.
  • Стрічка опору. Виготовляється з гуми або щільної тканини, яка добре тягнеться. Дозволяє пропрацьовувати різні групи м'язів. Еспандер стрічка продається поштучно або в вигляді набору з 3-5 одиниць різного ступеня навантаження.
  • Плечові або грудні. Призначені для роботи м'язами рук, грудей і плечей. При розтягуванні створюється опір, завдяки якому можна наростити м'язову масу і поліпшити рельєф зазначених ділянок тіла.
  • Еспандер метелик. Працює не на розтягнення, а на стиск. Однаково ефективний як для рук, так і для ніг.
  • Еспандер лижника, боксера, плавця. Цікавий варіант, який підходить для опрацювання будь-якої групи м'язів. Еспандер кріпиться на опору, після чого можна починати тренування.

Також у продажу з'явилися універсальні рішення, які призначені для тренування всього тіла. З таким інвентарем прокачують руки, прес, сідниці, шийний відділ.

Чому варто купити еспандер

У період карантину, коли спортивні зали повністю закриті, попит на подібні тренажери для дому зріс в кілька разів. І це не дивно. Поряд з численними аналогами еспандери виділяються за рахунок ряду незаперечних переваг, серед яких:

  • Універсальність. Більшість моделей (крім вузькоспеціалізованих виробів) підходять для роботи з різними групами м'язів. Навіть звичайні фітнес-резинки можна пристосувати, щоб качати руки, спину, прес, ноги, сідниці.
  • Можливість комбінації з іншим обладнанням. Професійні спортсмени часто використовують різні види інвентарю, тим самим опрацьовуючи різні м'язи і підвищуючи навантаження.
  • Безпека. Займаючись в тренажерному залі, ми потребуємо допомоги і підстрахування. Користуватися еспандером безпечно і для тренування не знадобиться партнер.
  • Повний контроль. Спорттовари даного класу дозволяють контролювати роботу м'язів, уникаючи перевантаження або диспропорцій.
  • Компактні розміри. Вироби займають мало місця, їх можна носити з собою на outdoor-тренування або в спортивний зал.
  • Доступна вартість. Купити еспандер може кожен бажаючий, адже ціна фітнес-резинок, стрічок опору неймовірно низька. При цьому інвентар забезпечує високу ефективність тренувань навіть в домашніх умовах.

Все це робить еспандери популярними і затребуваними у людей, які люблять спорт. Це прекрасна можливість тренуватися без прив'язки до конкретного тренажерного залу. Подібний інвентар стане відмінним подарунком для людей, що займаються фітнесом.

Як вибрати еспандер

Перш, ніж купити спорттовари, варто визначитися з цілями і завданнями, а також рівнем підготовки спортсмена. Новачкам краще вибирати еспандери з регульованим навантаженням від мінімального до середнього. А ось досвідченим спортсменам знадобляться моделі з більш високим опором. Для комплексного опрацювання тіла краще придбати декілька видів еспандерів, дія яких спрямована на ту чи іншу групу м'язів.

В онлайн-каталозі нашого магазину Ви знайдете всілякі гіроскопічні тренажери і еспандери для занять в спортзалі або удома. Величезний асортимент, доступні ціни, бездоганна якість і можливість покупки оптом. Для представників малого та середнього бізнесу діють приємні знижки. Доставка здійснюється по всій Україні в максимально стислі терміни. Кистьові і універсальні еспандери, фітнес-резинки, метелик - все це і багато іншого Ви знайдете на полицях нашого магазину. Оцініть переваги якісного спортивного інвентарю, за допомогою якого можна значно підвищити ефективність будь-якого тренування.