

Підбір за параметрами (21)
Бісквіти
Досить складно знайти людину, яка не любить бісквіт. Цей десерт припаде до смаку всім без винятку: дорослим і дітям, чоловікам і жінкам. Легкий, повітряний і неймовірно ніжний бісквітний корж можна покривати кремом, просочувати коньяком або лікером. Це ідеальна основа для будь-якого торта, будь то домашній сметанник або покупний вишуканий червоний оксамит. Історія бісквіта налічує понад 500 років. Всупереч поширеній думці, вперше з'явився десерт не у Франції, а в туманній Англії.
Бісквіт: історія походження
Первісний вигляд бісквіта напевно став би для Вас дивним, оскільки він не мав нічого спільного з нинішньою рецептурою. Замість повітряного і легкого як хмара десерту випікали щільні, жорсткі сухарі, які моряки брали з собою в плавання. Перевагою продукту був тривалий термін придатності. Бісквіти довго не псувалися, оскільки в них не містилося ні краплі вершкового масла. У перекладі слово «бісквіт» означає «двічі випечений». Якщо знати походження десерту, то його назва стає більш зрозумілою.
З часом класичний рецепт бісквіта був перетворений в те, що ми звикли вживати в їжу. Ніжні тістечка так сподобалися придворним, що з'явилися на столі Її Величності королеви Вікторії. Випічка стала невід'ємною складовою традиційної чайної церемонії о п'ятій годині.
Шляхом проб і експериментів вмілі англійські кондитери перетворили жорсткі сухарі в дивовижний десерт. Вони щедро присмачували його начинками, покривали кремом, робили прошарку. Тепер бісквіт для торта - це борошняний виріб, який не підлягає тривалому зберіганню. Від минулого «морського сухаря» не залишилося і сліду.
Види бісквітів
З роками класична рецептура зазнала ще більших трансформацій, але як і раніше основою виступають одні й ті ж інгредієнти для бісквіта: яйця, цукор, борошно. Яйця збивають з цукром до збільшення об'єму в 2-3 рази, після чого в масу обережно вводять попередньо просіяне борошно. Тісто відразу ж відправляють в духовку.
Безумовно, зараз це найпростіший рецепт. Насправді існує маса різновидів, які відрізняються в залежності від використаних компонентів. Умовно всі десерти можна розділити на два види:
- Прості. Приготовлені з цільних яєць без поділу на жовток і білок. Ідеальний бісквіт для приготування тортів або рулетів з щільними кремами (заварним, сметанним).
- Легкі. Їх готують з розділених яєць, використовуючи тільки білки. Коржі більш пористі, повітряні, тому подаються з ніжною начинкою (вершковий крем, фрукти, желейний прошарок).
В даному сегменті випічки є класичні бісквіти, які стали основою численних десертів:
- Традиційний. Готується вищевказаним способом.
- Шоколадний бісквіт. Шоколадний корж, в який додають какао-порошок.
- Женуаз. У рецепті присутній вершкове масло.
- Дакуаз. Замість пшеничного борошна використовується горіхове.
- Бісквіт Джоконда. Рецепт класичного десерту має на увазі використання яєць, горіхового борошна, звичайного борошна, цукрової пудри, вершкового масла.
- Шифоновий бісквіт. Готується на рослинному маслі.
- Муале. Ніжний корж на основі збитих білків, горіхового борошна, вершкового масла і цукрової пудри.
- Янгольський бісквіт. Має пористу структуру завдяки тому, що в його склад входить всього три інгредієнти: білок, цукор, борошно.
Готові бісквіти і їх різновиди
Незважаючи на простий рецепт, приготувати кондитерський виріб не так просто, як може здатися на перший погляд. Буквально невеличкий відступ від технології загрожує повним провалом. Тому спекти навіть найпростіший бісквіт в мікрохвильовці виходить не у кожного. Вихід із ситуації - готові десерти, які можна купити з доставкою в інтернет-магазині АкваМаркет. Наш онлайн-каталог надає величезний вибір смачної випічки на будь-який смак. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, які випускають на ринок якісний і натуральний продукт. Ось кілька десертів, які користуються у наших покупців великим попитом:
- Бісквіт Рошен. Тут знайдуться тортики або тістечка на будь-який смак. Бісквіти з начинкою з полуничного, вершкового, вишневого, карамельного крему з додаванням білого або чорного шоколаду для прикраси. Також можна підібрати бісквітний рулет, який являє собою шари тіста, просочені ромом або коньяком, що чергуються з кремовою начинкою. Бісквітний рулет або торт вже готовий до вживання. Герметична упаковка повністю зберігає смакові і ароматичні якості продукту. Тому знімаючи обгортку, Ви бачите ніжний, легкий і неймовірно смачний десерт.
- Бісквіти Мілка. Простий і зручний спосіб побалувати себе смачною випічкою. Мілка додає до складу коржів фірмовий шоколад, який буквально тане в роті. Бісквіти Milka Choco Twist хоч і мають збільшену калорійність за рахунок додавання таких поживних компонентів, але смак цього десерту не сплутати ні з чим.
- Бісквіт Барні. Ця продукція розрахована на дітей, тому в складі використані тільки натуральні компоненти. Барні - це ніжні бісквітні тістечка у формі ведмедів, всередині яких знаходиться різноманітна начинка. Продукт не містить барвників і консервантів, додатково збагачується кальцієм.
- Бісквіт Кіндер. Улюблені ласощі дорослих і юних ласунів. Повітряні тістечка з молочним прошарком, покриті шоколадною глазур'ю або горіхами. Батончики Kinder Delice, Kinder Milk Slice продаються упаковками або поштучно.
У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете тільки якісні бісквітні коржі, торти або рулети. Свіжа, ароматна випічка до Вашого столу. Замовляючи товари онлайн, Ви економите свій час. Доставка товарів здійснюється по всій Україні.