Бісквіти - купити Борошняні вироби у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (43)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Milka, 175 г, Печиво, Бісквіт з шоколадом
Milka, 175 г, Печиво, Бісквіт з шоколадом
9600
Вжити до 07.04.2024
Артикул: 20497
Freddi Dolcetto, 200 г, Фредді, Бісквіт з абрикосовим кремом
Артикул: 92828
новинка!
Freddi Dolcetto, 200 г, Фредді, Бісквіт з ванільним кремом
Артикул: 92827
новинка!
Freddi Dolcetto, 200 г, Фредді, Бісквіт з вишневим кремом
Артикул: 92829
новинка!
Freddi Moretta, 300 г, Фредді, Тістечко бісквіт шоколадне, в глазурі Freddi Moretta, 300 г, Фредді, Тістечко бісквіт шоколадне, в глазурі
Артикул: 92836
новинка!
Roshen, П'яна вишня, 300 г, Бісквіт вишневий Roshen, П'яна вишня, 300 г, Бісквіт вишневий
Артикул: 63169
Roshen, Празький, 300 г, Бісквіт зі смаком шоколаду
Артикул: 60498
Барні, 150 г, Бісквіт з шоколадною начинкою Барні, 150 г, Бісквіт з шоколадною начинкою
Артикул: 10995
Рошен, Празький, 250 г, Рулет бісквітний
Артикул: 20465
Kinder Maxi king, 35 г, Бісквіт з молочно-карамельною начинкою

на завтра
Артикул: 49079
Kinder Pingui, 30 г, Бісквіт молочний Kinder Pingui, 30 г, Бісквіт молочний

на завтра
Артикул: 49084
Kinder, Milk-Slice, 28 г, Тістечко бісквітне з молочною начинкою

на завтра
Артикул: 71461
Milka, 35 г, Печиво, Бісквіт з шоколадом

на завтра
Артикул: 20496

Бісквіти


Досить складно знайти людину, яка не любить бісквіт. Цей десерт припаде до смаку всім без винятку: дорослим і дітям, чоловікам і жінкам. Легкий, повітряний і неймовірно ніжний бісквітний корж можна покривати кремом, просочувати коньяком або лікером. Це ідеальна основа для будь-якого торта, будь то домашній сметанник або покупний вишуканий червоний оксамит. Історія бісквіта налічує понад 500 років. Всупереч поширеній думці, вперше з'явився десерт не у Франції, а в туманній Англії.

Бісквіт: історія походження

Первісний вигляд бісквіта напевно став би для Вас дивним, оскільки він не мав нічого спільного з нинішньою рецептурою. Замість повітряного і легкого як хмара десерту випікали щільні, жорсткі сухарі, які моряки брали з собою в плавання. Перевагою продукту був тривалий термін придатності. Бісквіти довго не псувалися, оскільки в них не містилося ні краплі вершкового масла. У перекладі слово «бісквіт» означає «двічі випечений». Якщо знати походження десерту, то його назва стає більш зрозумілою.

З часом класичний рецепт бісквіта був перетворений в те, що ми звикли вживати в їжу. Ніжні тістечка так сподобалися придворним, що з'явилися на столі Її Величності королеви Вікторії. Випічка стала невід'ємною складовою традиційної чайної церемонії о п'ятій годині.

Шляхом проб і експериментів вмілі англійські кондитери перетворили жорсткі сухарі в дивовижний десерт. Вони щедро присмачували його начинками, покривали кремом, робили прошарку. Тепер бісквіт для торта - це борошняний виріб, який не підлягає тривалому зберіганню. Від минулого «морського сухаря» не залишилося і сліду.

Види бісквітів

З роками класична рецептура зазнала ще більших трансформацій, але як і раніше основою виступають одні й ті ж інгредієнти для бісквіта: яйця, цукор, борошно. Яйця збивають з цукром до збільшення об'єму в 2-3 рази, після чого в масу обережно вводять попередньо просіяне борошно. Тісто відразу ж відправляють в духовку.

Безумовно, зараз це найпростіший рецепт. Насправді існує маса різновидів, які відрізняються в залежності від використаних компонентів. Умовно всі десерти можна розділити на два види:

  • Прості. Приготовлені з цільних яєць без поділу на жовток і білок. Ідеальний бісквіт для приготування тортів або рулетів з щільними кремами (заварним, сметанним).
  • Легкі. Їх готують з розділених яєць, використовуючи тільки білки. Коржі більш пористі, повітряні, тому подаються з ніжною начинкою (вершковий крем, фрукти, желейний прошарок).

В даному сегменті випічки є класичні бісквіти, які стали основою численних десертів:

  • Традиційний. Готується вищевказаним способом.
  • Шоколадний бісквіт. Шоколадний корж, в який додають какао-порошок.
  • Женуаз. У рецепті присутній вершкове масло.
  • Дакуаз. Замість пшеничного борошна використовується горіхове.
  • Бісквіт Джоконда. Рецепт класичного десерту має на увазі використання яєць, горіхового борошна, звичайного борошна, цукрової пудри, вершкового масла.
  • Шифоновий бісквіт. Готується на рослинному маслі.
  • Муале. Ніжний корж на основі збитих білків, горіхового борошна, вершкового масла і цукрової пудри.
  • Янгольський бісквіт. Має пористу структуру завдяки тому, що в його склад входить всього три інгредієнти: білок, цукор, борошно.

Готові бісквіти і їх різновиди

Незважаючи на простий рецепт, приготувати кондитерський виріб не так просто, як може здатися на перший погляд. Буквально невеличкий відступ від технології загрожує повним провалом. Тому спекти навіть найпростіший бісквіт в мікрохвильовці виходить не у кожного. Вихід із ситуації - готові десерти, які можна купити з доставкою в інтернет-магазині АкваМаркет. Наш онлайн-каталог надає величезний вибір смачної випічки на будь-який смак. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, які випускають на ринок якісний і натуральний продукт. Ось кілька десертів, які користуються у наших покупців великим попитом:

  • Бісквіт Рошен. Тут знайдуться тортики або тістечка на будь-який смак. Бісквіти з начинкою з полуничного, вершкового, вишневого, карамельного крему з додаванням білого або чорного шоколаду для прикраси. Також можна підібрати бісквітний рулет, який являє собою шари тіста, просочені ромом або коньяком, що чергуються з кремовою начинкою. Бісквітний рулет або торт вже готовий до вживання. Герметична упаковка повністю зберігає смакові і ароматичні якості продукту. Тому знімаючи обгортку, Ви бачите ніжний, легкий і неймовірно смачний десерт.
  • Бісквіти Мілка. Простий і зручний спосіб побалувати себе смачною випічкою. Мілка додає до складу коржів фірмовий шоколад, який буквально тане в роті. Бісквіти Milka Choco Twist хоч і мають збільшену калорійність за рахунок додавання таких поживних компонентів, але смак цього десерту не сплутати ні з чим.
  • Бісквіт Барні. Ця продукція розрахована на дітей, тому в складі використані тільки натуральні компоненти. Барні - це ніжні бісквітні тістечка у формі ведмедів, всередині яких знаходиться різноманітна начинка. Продукт не містить барвників і консервантів, додатково збагачується кальцієм.
  • Бісквіт Кіндер. Улюблені ласощі дорослих і юних ласунів. Повітряні тістечка з молочним прошарком, покриті шоколадною глазур'ю або горіхами. Батончики Kinder Delice, Kinder Milk Slice продаються упаковками або поштучно.

У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете тільки якісні бісквітні коржі, торти або рулети. Свіжа, ароматна випічка до Вашого столу. Замовляючи товари онлайн, Ви економите свій час. Доставка товарів здійснюється по всій Україні.