Штопор - купити Барний інвентар у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fackelmann Double pull, Штопор офіціанта, сталь, 12 см
Артикул: 79123
HotBar, Штопор-ніж двохступінчастий, 180 мм
Артикул: 89403
Vacu Vin Twister, Штопор універсальний, пластиковий Vacu Vin Twister, Штопор універсальний, пластиковий

на завтра
Артикул: 88414
Vacu Vin Wine Items, Подарунковий набір аксесуарів для вина Vacu Vin Wine Items, Подарунковий набір аксесуарів для вина

на завтра
Артикул: 88410
Vacu Vin, Wine Accessory Set, Подарунковий набір аксесуарів для вина

на завтра
Артикул: 88418
Vacu Vin, Winged Corkscrew, Штопор Метелик, нержавіюча сталь

на завтра
Артикул: 73749
Vacu Vin, Штопор, нержавіюча сталь, пластик, чорний

на завтра
Артикул: 88411
One chef, Відкривач пляшок сталевий, 18 см
Артикул: 88770
Pulltex Toledo, Штопор двоступеневий, з нержавіючої сталі Pulltex Toledo, Штопор двоступеневий, з нержавіючої сталі

на завтра
Артикул: 66288
Pulltex, Graphite, Штопор класичний, металевий

на завтра
Артикул: 48103
Vacu Vin, Штопор двоступеневий, з нержавіючої сталі

на завтра
Артикул: 66259

Штопор


Штопор - це аксесуар, без якого практично неможливо відкрити винну пляшку. Виріб складається з гвинтового стержня і рукоятки. Гвинт вкручується в пробку, а потім за допомогою рукоятки, ми витягуємо пробку з пляшки. Складно сказати, хто першим придумав цей аксесуар. Але перший патент на штопор видали в 1875 році. На сьогоднішній день існує величезна кількість модифікацій і різновидів аксесуарів. Періодично з'являються нові пристрої. Наприклад, відносно недавно на ринок випустили штопор електричний, який працює від вбудованого акумулятора. Незважаючи на досить високу вартість, він дуже зручний в експлуатації. Саме тому електрична модель миттєво стала популярною, особливо у прекрасної половини людства.

Види штопорів

Барний інвентар відрізняється за багатьма характеристиками. Тому професійні сомельє або звичайні поціновувачі якісного вина можуть підібрати різні варіанти аксесуарів або пристосувань. Які бувають штопори:

  • Класичний Т-подібний. З точки зору конструкції найпростіша модель. Її можна знайти в будь-якому будинку. Виріб складається з гвинтової частини і поперечної рукоятки. Роблять класичні штопори з натурального дерева, металу, пластику. Приємним бонусом буде доступна ціна, найнижча в лінійці аксесуарів. Однак за цим криється і істотний недолік - відкривати пляшки таким виробом досить складно. Крім того, конструкція легко ламається. Тому Т-подібний штопор навряд чи прослужить довго.
  • Штопор-метелик. Відноситься до числа найбільш популярних моделей, оскільки поєднує в собі високу надійність і простоту експлуатації. Відкрити пляшку метеликом можна без особливих зусиль. Конструктивно виріб складається з гвинтової частини, двох важелів і упору, що охоплює шийку. Такий штопор для вина впорається з самими глибоко засілими пробками.
  • Ніж кельнера. Своєрідний важільний штопор, який частіше використовують сомельє. Гвинт вкручують в пробку до тих пір, поки жолобок не впреться безпосередньо в шийку. Потім пробку легко витягають. Це найпопулярніший професійний штопор серед сомельє. Для підвищення комфорту експлуатації багато моделей додатково оснащуються ножем для зрізання обгортки.
  • Складаний штопор. Трохи нагадує ніж кельнера, але вважається більш удосконаленим варіантом. Жолобки штопора розташовуються на різній висоті, що дозволяє працювати з довгими і глибокими пробками. Універсальне рішення, яке стане в нагоді як на професійній, так і на домашній кухні.
  • Автоматичний (електричний) штопор. З його допомогою відкрити пляшку можна в один рух. Потрібно лише натиснути кнопку, і пристрій виконає всю роботу. З повного заряду батареї електрична модель здатна відкрити більше сотні пляшок. Деякі моделі мають світловий індикатор, який своєчасно оповіщає про розрядження акумулятора.
  • Штопори для тендітних пробок, якими відкривають дуже старе вино, в якому пляшка може кришитися від часу. Тут замість гвинтової частини використовується дві тонких голки, які встромляються в пробку для делікатного вилучення.

На ринку є й інші моделі барного інвентарю. Користуються попитом гібридні моделі, які поєднують в собі функції «метеликів» і штопорів сомельє.

Як вибрати штопор

В першу чергу, варто звернути увагу на матеріал. Найкраще зарекомендували себе вироби з особливо міцних сталевих сплавів з додаванням хрому або нікелю. Такий барний інвентар має підвищену міцність, зносостійкість і стійкість до корозії. Не менш популярні вироби з покриттям з тефлону, яким притаманний стильний дизайн і поліпшені користувальницькі характеристики. Завдяки покриттю матеріал легше ковзає, що особливо зручно при роботі зі старими витриманими винами.

Тип і розміри виробів підбираються індивідуально з урахуванням особливостей експлуатації та особистих уподобань покупця. Але практика показує, що краще не економити і купувати продукцію перевірених брендів. Саме такий штопор купити можна на сайті АкваМаркет. В наявності продукція таких торгових марок, як Fackelmann, Pulltex, Fissman, Tramontina і це далеко не все, що ми готові запропонувати. Асортимент штопорів постійно розширюється, з'являються позиції для побутового або професійного використання. Завдяки зручній системі фільтрів Ви легко зможете підібрати і купити з доставкою штопор для вина онлайн, вибравши оптимальний спосіб оплати. Київ, Харків, Львів, Одеса, Запоріжжя - оперативно доставляємо замовлення по всій країні, економимо час покупців.