Крейда - купити Творчість у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
AIHAO, Oil Pastel,12 шт., Набір крейди,  Масляна AIHAO, Oil Pastel,12 шт., Набір крейди,  Масляна
Артикул: 19758
VGR, 4 шт., Крейда кольорова для вулиці, 10 х 2,5 см
Артикул: 89735
ZiBi Jumbo, Крейда кольорова, 15 шт.
Артикул: 26423
ZiBi, 12 шт., Крейди-пастель масляні ZiBi, 12 шт., Крейди-пастель масляні
Артикул: 62823

Крейда


Крейда для малювання - популярний інструмент дитячого образотворчого мистецтва. Крейдою малюють діти з самого юного віку, одночасно навчаючись корисним навичкам в процесі гри. Крейда для асфальту створюються за особливою технологією, а виробничий процес ретельно контролюється. Пояснюється це тим, що даний товар призначений для дітей. Малюк може забруднити руки або облизати пальчики в процесі малювання. Саме тому вкрай важливо, щоб крейда були безпечною для здоров'я споживачів.

Насправді склад крейди сьогодні вважається повністю екологічним. Компонентно продукт складається з порошку, органічних речовини, клеючих засобів і фарбувальних пігментів. Крейда на 95% складається саме з крейди, і лише на 5% з сполучних домішок або барвників.

Чому дітям подобається крейда для малювання

Раніше вибір на користь крейди був очевидний - дітям подобалося малювати на асфальті. Однак сьогодні крейда кольорова може дати трохи більше, оскільки у неї значно розширилася сфера застосування. Крім малювання на відкритому повітрі крейда використовується для проведення різноманітних конкурсів та ігор. Не варто забувати і про класичну шкільну крейду, без якої важко уявити злагоджений навчальний процес. Діти вибирають цей інструмент малювання з кількох причин:

  • Яскравість відтінків. Крейда старого зразка була бляклою, але сьогодні якість матеріалу істотно покращилася, так само як і палітра відтінків стала ширше. Деякі різновиди дозволяють створювати повноцінні картини, що не може не радувати шанувальників образотворчого мистецтва. Пастельна, вугільна, воскова крейда Кохинор дає бездоганний результат, завдяки чому нею так приємно малювати.
  • Невимогливість до поверхні. Існуючі різновиди добре підходять для роботи з папером, картоном, асфальтом, шкільною дошкою або іншими поверхнями. Випускають навіть варіанти для мольбертів або поверхонь, покритих спеціальною емаллю.
  • Зручність. Крейда - це один з найбільш зручних інструментів для малювання, якщо мова йде про найменших діток. Тримати пензлі або олівці потрібно вчитися, а ось з крейдою справа йде набагато простіше. Малювати нею дуже легко, впорається навіть однорічний малюк, адже крейда залишає слід будь-якою стороною. Також величезний плюс використання крейди для малювання з малого віку - розвиток дрібної моторики рук і можливість пізнавати кольори.
  • Легке очищення. Це аргумент сподобається, скоріше, батькам, які часто страждають від дитячих витівок. Крейда канцелярська легко стирається з будь-якої поверхні, якщо її змочити водою.
  • Можливість розвивати техніку малювання. Топові виробники, такі як Айхао, Кохинор, Зібі, Бік, випускають крейду різних форм, розмірів і типів. Набори виробів можуть включати великі і маленькі елементи, вироби у вигляді стіків, трикутників, каменів і т.д. Для малювання в складних техніках виробляються олівці. Це ж стосується і палітри. Сучасні набори можуть містити пару десятків відтінків, так само, як і масляні фарби. Ускладнювати комбінацію наборів можна по мірі росту дитини.

В онлайн-каталозі нашого інтернет-магазину Ви знайдете безліч різновидів інструментів для малювання. В наявності не тільки звичайна біла крейда для дошки, але і інші товари, популярні серед дітей і дорослих. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, тому Ви можете бути впевнені в якості та безпеці виробів. Крейду Айхао, Зібі, Кохінор за кращою в Києві ціною можна купити з доставкою по всій Україні. Менеджери АкваМаркет охоче допоможуть вибрати потрібні продукти. Нагадуємо, що при оптовому замовленні діють знижки. У нас вигідно купувати крейду оптом для школи, розвиваючого дитячого центру або художньої студії.

Які види крейди можна замовити:

  • Звичайна біла крейда для дошки. Найдешевший і універсальний варіант. Складається з тертої крейди і наповнювачів (алебастр, гіпс, глина). Завдяки щільній текстурі крейда підходить для малювання на будь-який твердій поверхні.
  • Воскова крейда. Випускаються у вигляді кольорових стержнів, загорнутих в паперову обгортку. Інструменти для малювання на восковій основі містять натуральні барвники, тому ними можна працювати на папері або картоні. У багатьох творчих гуртках діти вивчають особливу техніку малювання такою крейдою. Незважаючи на жирну основу, не бруднить руки і практично не порошить.
  • Гелева крейда. Являє собою пластиковий корпус з поворотним механізмом і крейдяним стрижнем всередині. Головні особливості продукту - яскраві та насичені кольори, економічна витрата, хороша покриваність. Якщо комбінувати крейду і вологу пензлик, можна створювати на папері ефект акварелі.
  • Масляні крейда. Ще її називають «пастель». Інструмент для створення красивих малюнків з бархатистою текстурою. У складі є трохи натурального масла, що забезпечує такий ефект. Пастель випускається щільна і м'яка, підбирається в залежності від потреб. Як правило, тверду крейду використовують для промальовування контурів і деталей на фінальній стадії створення картини.

Чи можна їсти крейду

Деякі люди стикаються з непереборним бажанням з'їсти крейду. Пов'язано це з браком заліза або кальцію. У продажу є спеціальна натуральна крейда для їжі, і тільки її можна вживати в їжу. Однак дієтологи настійно рекомендують дотримуватися збалансованого харчування, щоб заповнити нестачу вітамінів або поживних речовин. Тому замість крейди краще включити в раціон молочні та кисломолочні продукти, фрукти, зернові.