Подовжувачі - купити Освітлення та електрофурнітура у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Подовжувачі


На жаль, не завжди розетка знаходиться на тому місці, де є необхідність підключення електроприладу. Або кількості розеток недостатньо, щоб включити декілька пристроїв. Вийти з такої ситуації допоможе подовжувач. Це спеціальна переноска, яка дозволяє підключати електроприлади в віддалених від стаціонарних розеток місцях. Мережевий подовжувач може використовуватися тимчасово або постійно. Наприклад, якщо потрібно підключити стаціонарний комп'ютер і потрібно кілька розеток відразу. Не обійтися без переноски в гаражі, в квартирі, в офісі або на будівельному майданчику, де потрібно підключити будь-яке електроустаткування або інструмент.

Конструктивні особливості

Сьогодні випускаються різноманітні види подовжувачів, які відрізняються за сферою застосування і експлуатаційними характеристиками. Але всі вони мають схожі конструктивні особливості. Зазвичай вони складаються з корпусу з кількома розетковими гніздами, шнура з вилкою. Проводять вироби з високоміцного і вогнетривкого пластику, стійкого до нагрівання або перепадів температур. Довжина шнура варіюється в межах 1,8-10 метрів. Додатково подовжувач може мати корисні опції, в числі яких індикатор живлення, заземлення, захисний автомат, кріплення для зручного монтажу, вимикач. Залежно від виду, розмірів кожен подовжувач має певні особливості. Тому перш, ніж купити подібні аксесуари, важливо ретельно вивчити можливі характеристики і властивості обладнання.

Як вибрати мережевий фільтр

Умовно всі подовжувачі діляться на дві категорії: побутові і професійні. У побуті найчастіше застосовуються більш прості вироби. Але деякі властивості професійних мережевих фільтрів також можуть бути корисні в домашніх умовах. Щоб купити мережевий фільтр, який Вам точно підійде, звертайте увагу на такі критерії:

  • Ступінь захисту корпусу. Подовжувачі із захистом IP20 обладнані відкритими типами розеток і використовуються тільки всередині приміщень. Мережевий подовжувач із захистом IP44 може застосовуватися в запорошених приміщеннях або на відкритому повітрі навіть при підвищеній вологості. Відмінні риси моделі - водостійкий корпус, міцний шнур, захисні кришки на кожній розетці.
  • Тип кабелю. Гнучкий (КГ) призначений для професійних робіт в діапазоні температур від -40С° до + 40С°. ПВС кабель працює тільки при температурі + 1С°, тому краще підійде для приміщень.
  • Максимально допустиме навантаження. Визначає перетин дроту, використаного в перенесенні. Малопотужні подовжувачі (до 1 кВт) мають провід перетином 0,5-0,75 мм. Подовжувачі середньої потужності (до 2,2 кВт) мають провід перетином 1 мм. Подовжувачі підвищеної потужності витримують навантаження до 3,5 кВт завдяки проводу перетином 1,5-2,5 мм.
  • Наявність заземлення. Запобігає ураженню струмом під час експлуатації несправного електроприладу, а також скорочує рівень перешкод при наявності декількох приладів поруч. Подовжувач із заземленням краще купувати для обладнання, яке буде постійно включено. Йдеться про бойлери, холодильники, телевізори.
  • Кількість розеток. Залежить від параметрів конкретної моделі. Кількість розеток дозволяє підключити певне число приладів. Стандартний мережевий фільтр Щуко має від 3 до 5 розеток, але також є варіанти зі збільшеною кількістю розеткових гнізд.
  • Довжина кабеля. Її підбирають індивідуально виходячи з конкретних потреб. Для побутових потреб ідеальні варіанти довжиною до 5 метрів. Вони продуктивні, безпечні і практичні. А ось на будмайданчику буде потрібен мережевий фільтр з кабелем довжиною 20 і більше метрів. У таких випадках підбирайте моделі з котушкою для змотування шнура.
  • Додаткові опції. При необхідності можна купити подовжувач з ЮСБ роз'ємами, кнопками включення, індикаторами напруги та іншими корисними опціями.
  • Якість ізоляції кабелю. Шнури ізолюють в один або два шари. Останні моделі більш довговічні, оскільки вони не сприйнятливі до перепадів температур або атмосферних опадів. Подовжувач Шнайдер з подвійною ізоляцією можна використовувати в приміщеннях з високою вологістю або при негативних температурах.

В онлайн-каталозі магазина АкваМаркет Ви знайдете всі доступні варіанти подовжувачів для побутового або професійного використання. Мережеві фільтри з котушкою або без від 3 до 6 гнізд. Можливість купити з доставкою по всій країні. Жителям Києва доступна послуга самовивозу. Багатопостові розеткові блоки, гарантована якість і доступна ціна. Менеджери охоче підкажуть, як вибрати мережевий фільтр з урахуванням Ваших потреб і бюджету.