Розетки - купити Освітлення та електрофурнітура у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Розетки


Електрична розетка - це фурнітура, яка обов'язково використовується для підключення будь-якого електроустаткування до мережі. Звичайна одинарна розетка включає в себе контактну колодку, декоративну кришку з гвинтом і подрозеткніком. Фурнітура на кілька вилок відповідно складається з декількох входів і підрозетників. Розетки присутні практично повсюдно. Тому вкрай важливо, щоб вони були якісними і надійними, а користуватися ними було безпечно як для людини, так і для техніки.

Види електричних розеток по типу установки

При облаштуванні проводки використовуються розетки двох типів - накладні і вбудовувані. Вважається, що останні підходять для прихованої проводки, а ось накладна електрофурнітура використовується в зовнішніх мережах. Але тут все не так однозначно. Розберемо особливості обох типів пристроїв:

  • Накладна розетка. Проста, недорога і легка в установці. Для її монтажу не потрібно проробляти отвір в стіні для монтажу підрозетника. Досить просвердлити два невеликих отвори під дюбелі і встановити розетку прямо на стіну. Недолік подібних варіантів полягає в тому, що вони істотно виступають від поверхні стіни. У деяких випадках це приносить не тільки естетичний, але і фізичний дискомфорт.
  • Вбудована розетка. Тут підрозетник повністю ховається в стіну, тому розетка практично не виступає за поверхню. Всупереч поширеній думці, вбудована електрофурнітура використовується як для зовнішньої, так і для внутрішньої проводки.

Види розеток за додатковими функціями

Електрофурнітура відноситься до тієї категорії пристроїв, які складно доповнити корисними опціями. Однак виробники не перестають дивувати експлуатаційними можливостями техніки. Різноманітні нововведення покликані підвищити комфорт використання пристроїв, а також істотно поліпшують їх функціональність. Можливо, Вам сподобається один з наступних варіантів:

  • Розетка з вимикачем. Дозволяє легко приєднуватися до мережі або відключатися від неї без вилучення вилки. Завдяки такій опції термін служби самої розетки значно збільшується, оскільки всі механічні пошкодження елемент отримує саме при маніпуляціях з вилкою живлення.
  • Розетка з таймером. Може програмуватися на роботу протягом доби або тижня. Розетка з таймером автоматизує всілякі процеси: включення обігрівальних приладів, систем поливу рослин тощо. Подібна електрофурнітура отримала широке застосування в промисловому секторі, так як з її допомогою зручно керувати освітленням, сигналізацією, вентиляцією, конвеєрами і верстатами. Також розетки з таймером купити можна для автоматизації процесів годування і освітлення в тераріумах, акваріумах.
  • Розетка з пультом. Управляється пультом або за допомогою програми на мобільному телефоні. У режимі реального часу користувач може подивитися стан приладу, а також включити або виключити його. Дистанційна розетка хоч і дорога, але дуже зручна. Вона стане в нагоді в дитячій кімнаті, коли є необхідність регулювати нічник або торшер. Незамінні такі вироби в заміських будинках, щоб завчасно включати освітлення або обігрівальні прилади.
  • Розетка з кришкою. Забезпечує захист від негативного впливу зовнішніх факторів. Використовується в приміщеннях з підвищеною вологістю або там, де багато пилу.
  • Розетка з USB гніздами. Додатково оснащується вбудованим блоком живлення 5 V., 2 A і відповідним виходом. До такої розетки можна підключати ноутбуки, телефони, планшети або павербанкі без перехідників. Зарядка проводиться від шнурів з USB входом.
  • Розетка-енергометр. Стане в нагоді в ситуаціях, коли потрібно відстежити споживання електрики або перевірити потужність, напругу в мережі. Енергометр - це функціональний мобільний вимірювач споживання електроенергії, ватметр, амперметр, вольтметр.

Крім цього в нашому інтернет-магазині можна купити з доставкою розетки із заземленням, з шторками, з посиленим захистом IP55, а також аудіо і відео розетки від відомих виробників. У нашому онлайн-каталозі легко зорієнтуватися і знайти потрібний пристрій. Якщо Ви не знаєте, як вибрати розетку, зателефонуйте нам по одному з телефонів, зазначених на сайті. Менеджери охоче підкажуть особливості того чи іншого обладнання, допоможуть оформити замовлення. АкваМаркет співпрацює тільки з перевіреними торговими марками, тому в нашому магазині запропонована 100% оригінальна продукція за найкращою ціною. Доставка по Києву і Україні в мінімальні терміни, гарантія якості і зручна система оплати.