Лампочки - купити Освітлення та електрофурнітура у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (68)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Лампочки


Сьогодні нас постійно оточує штучне освітлення. У приміщеннях встановлюються всілякі лампи, які перетворюють електричний струм в світло. Лампочки присутні практично скрізь: у холодильнику або мікрохвильовці, в люстрі або торшері, у вуличному ліхтарі або фарі автомобіля. Елементи використовуються для організації освітлення виробничих площ або домашніх квартир. Оскільки сфера застосування виробів досить різноманітна, сучасні виробники випускають різні типи лампочок з практично будь-яким спектром світіння. А знайти елементи освітлення за найдоступнішими цінами Ви завжди можете на нашому порталі. АкваМаркет - це всеосяжний асортимент ламп, від найдешевших до преміум-варіантів. Займаємося оптовим та роздрібним продажем, тому підтримуємо значний вибір виробів на складі.

Види лампочок і їх відмінності:

  • Лампи накалювання. Гідно займають перше місце на ринку. В таких лампах світло перетвориться шляхом проходження електрики по вольфрамовій нитці. Серед достоїнств таких виробів можна відзначити доступну ціну, компактні розміри, стійкість до перепадів напруги в мережі, відсутність токсичних компонентів. Але є у товару і недоліки, в числі яких малий термін експлуатації (близько 1000 годин), крихкість, пожежонебезпека і низький рівень світловіддачі.
  • Галогенні лампи. У такого елемента також є тіло накалювання, але воно розміщується в закритому балоні з парами галогенів (бром або йод). Галогенки порадують високим рівнем світловіддачі, міцністю колби, тривалим терміном служби, який досягає 4000 годин. Але галогенні лампи не рекомендується використовувати в приміщеннях, яким характерні постійні перепади напруги в мережі.
  • Люмінісцентні лампи. Це так звані «економки», які перетворюють світло від ультрафіолетового випромінювання, коли електричний заряд проходить по парам ртуті. Вироби поєднують в собі високі показники економічності і енергоефективності при досить тривалому ресурсі (час експлуатації до 8000 годин). У даній категорії ламп є варіативність температури світла від теплого до холодного. Єдиний недолік виробів - скорочення ресурсу за рахунок постійного включення-виключення.
  • Світлодіодні лампи (лед лампочки). Світіння відбувається за рахунок світлодіода - напівпровідника, який здатний перетворювати електрику в світло. Ще більш енергозберігаючі та практичні. Крім того, лед лампочки можуть похвалитися найбільш тривалим терміном служби (до 10000 годин).

Окремо варто згадати філаментні лампочки, які останнім часом стали неймовірно популярні. Філаментні лампи всередині мають світлодіоди особливої ​​конструкції, що нагадують класичну лампу накалювання. Однак відрізнити від звичайної лампочки її можна по характерному жовтому кольору світлодіодних ниток. За експлуатаційними характеристиками філаментна лампа набагато краще ламп накалювання і ефективніше звичайних світлодіодних ламп. А ще вона виглядає неймовірно красиво, тому її часто використовують для організації декоративного освітлення.

Як вибрати лампочку

Якісне освітлення - це не тільки комфорт, але і здоров'я людини. При недостатньому або надмірно яскравому світлі очі відчувають постійну напругу, в результаті чого можна зіткнутися з проблемами зору. Тому вибирати лампочки потрібно максимально уважно. Звертайте увагу на такі особливості:

  • Колірна температура в Кельвінах. Види світіння ламп підбирають з урахуванням особистих переваг. Температура світіння визначить, наскільки комфортно перебувати в приміщенні, а також наскільки вигідно виглядає обстановка. Тому уважно вивчіть маркування і подивіться на індекс світлопередачі. Тепле світло відповідає показнику 2700-3200 Kельвіна, нейтральне світло - 3500-4500 К, звичайний білий світ має показник 4600-6000 К, а холодне світло - від 6500 K. Якщо розібратися, то не складно підібрати відповідний відтінок світіння: чим більше кельвінів, тим холодніше світло.
  • Тип цоколя. На перший погляд здається, що найменування лампочкам дають хаотично. Насправді ж всі види цоколів лампочок можна вибудувати в певну систему. Кожна буква позначає тип лампочки по цоколю, звідси і підбирається освітлювальний прилад. Основні види цоколів: Е - різьбовій (Едісона), G - контактний, Р - фокусуючий, R - з втопленим контактом, В - штифтовий, S - софітний. А ось цифри, які вказують поряд з буквами, кажуть про діаметр сполучної частини або відстань між багнетами цоколя. Найбільш широке застосування отримали цоколі E27, E14 і E40. Решта варіантів вважаються специфічними. Так, світлодіодні лампи H11 або HB3 використовуються для автомобільних фар.
  • Потужність ламп. Дані показники теж різняться. Еталоном вважаються лампи накалювання потужністю 15-300 Вт. Діодні енергозберігаючі лампи мають підвищену світловіддачею. В даному випадку показником в 200 Вт для лампи накалювання буде відповідати 60 Вт. А ось галогенки низького споживання (12В) дадуть в 1,5-2 рази більше світла.
  • Клас енергоефективності. Він визначається виходячи з потужності світлового потоку і рівня енергоспоживання. Кожному класу відповідає буквене позначення, де А - найбільш енергоефективні лампи, а G - найменш енергоефективні джерела світла.
  • Форма. Сьогодні випускаються всілякі модифікації ламп, включаючи незвичайні лампочки-свічки або елементи в стилі кантрі. Підібрати вироби з урахуванням особливостей інтер'єру буде не складно.

Що стосується виробників, то тут вибір практично безмежний. Виготовленням ламп займаються численні компанії по всьому світу. Але і в цьому сегменті є свої незмінні лідери. Найчастіше українці віддають перевагу продукції торгових марок Philips, Lemanso, Osram, Videx, Іскра.

Купити з доставкою лампочки в Києві

Магазин АкваМаркет пропонує широкий вибір елементів освітлення за доступними цінами. У нашому онлайн-каталозі представлені всі актуальні категорії виробів, починаючи від класичних лампочок Ілліча і закінчуючи спеціальним освітленням. Кожна позиція в каталозі має докладний опис, характеристики та фото. АкваМаркет - офіційний дистриб'ютор продукції відомих брендів, що випускають освітлювальні прилади. У нас тільки оригінальна продукція належної якості, на яку поширюються гарантійні зобов'язання. Завдяки прямому партнерству і відсутності посередників навіть роздрібна ціна на люмінесцентні лампи у нас нижче, ніж в інших магазинах Києва. Пам'ятайте, що купувати лампи оптом завжди дешевше. Ряд моделей продається комплектами на постійній основі, що робить пропозиції ще вигіднішими. Оперативна доставка в будь-який населений пункт України.