Термокружки - купити Термоси і пляшки для води у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Olens Starbucks, Термопляшка в чохлі, 400 мл, скло
Артикул: 31827
Термокружка срібляста, 400 мл
Артикул: 28062
Kinto, Travel Tumbler, 350 мл, Термокружка, біла

на завтра
Артикул: 65772
Kinto, Travel Tumbler, 350 мл, Термокружка, хакі

на завтра
Артикул: 65773
Kinto, Travel Tumbler, 350 мл, Термокружка, чорна

на завтра
Артикул: 65774
Kinto, Travel Tumbler, 500 мл, Термокружка з нержавіючої сталі Kinto, Travel Tumbler, 500 мл, Термокружка з нержавіючої сталі Kinto, Travel Tumbler, 500 мл, Термокружка з нержавіючої сталі

на завтра
Артикул: 65780
Kinto, Travel Tumbler, 500 мл, Термокружка з нержавіючої сталі, біла Kinto, Travel Tumbler, 500 мл, Термокружка з нержавіючої сталі, біла

на завтра
Артикул: 65778
Kinto, Travel Tumbler, 500 мл, Термокружка з нержавіючої сталі, чорна Kinto, Travel Tumbler, 500 мл, Термокружка з нержавіючої сталі, чорна

на завтра
Артикул: 65779
Stelton, To Go Click, 0,4 л, Термокружка, сталева, темно-синя

на завтра
Артикул: 65760

Термокружки


Сучасний ритм життя настільки стрімкий, що у нас деколи немає навіть часу спокійно випити чашку кави. Сніданки і обіди на ходу, кава з собою стали звичною справою для кожного. Саме тому в продажу з'явилися додаткові аксесуари, які підвищують наш комфорт, незалежно від зовнішніх умов. Термокружка - один з таких товарів. Цей посуд нагадує міні-версію термоса і дозволяє зберегти температуру напою (холодного чи гарячого) тривалий проміжок часу. Практична, компактна і неймовірно зручна вона дозволяє брати з собою улюблені напої, як з дому, так і з кафе. Стане в нагоді термокружка в офісі, адже в ній напій збережеться гарячим максимально довго. Не секрет, що в звичайних чашках чай і кава остигають швидко. Саме тому подібні новинки користуються величезним попитом в Україні. Переваги термокружки:

  • Компактні розміри і ергономічний дизайн.
  • Різноманіття стилістичних оформлень.
  • Неймовірно простий принцип роботи.
  • Великий вибір обсягів.
  • Можливість турботи про навколишнє середовище. Можна брати каву з собою, наливаючи його у власну термокружку, і не брати одноразові стаканчики.
  • Тривалий термін експлуатації.
  • Доступна ціна.
  • Збереження заданого температурного режиму протягом 2-8 годин.

Термокружка сьогодні вважається іміджевим аксесуаром, який підкреслює стиль свого власника. Красива, якісна чашка стане у пригоді кожному. У нашому магазині Ви знайдете будь-які види виробів, зможете підібрати товар з урахуванням особистих вподобань і особливостей подальшої експлуатації. Тільки якісний посуд з доставкою по Києву та Україні.

З яких матеріалів роблять термочашки

Найбільш поширені металеві ємності, однак, це не єдиний доступний варіант. У нашому магазині Ви можете знайти термокружки, виготовлені з таких матеріалів:

  • Харчовий пластик. Відмінне поєднання доступної ціни і хорошої якості. Але у посуду з пластику є кілька недоліків. Вона швидко дряпається і може розбитися. Крім того, навіть у товстого пластика досить низька теплозберігаюча здатність. Подібні чашки підійдуть, скоріше, на міжсезоння, коли на вулиці оптимальна температура і напій не буде швидко остигати.
  • Кераміка. Оптимальний вибір для використання в межах дому або офісу, а також в автомобілі. Кераміка крихка і важка, брати такі чашки в подорожі недоцільно. Але є великий плюс: керамічний посуд прекрасно зберігає тепло, що особливо важливо при заварюванні ароматного чаю і кави. Тому термочашка з кераміки відмінно підійде для робочого столу офісного співробітника, або для водія, який проводить багато часу в транспортному засобі.
  • Скло. Подібний посуд виділяється за рахунок оригінального дизайну. Деякі чашки мають подвійні стінки для додаткового збереження тепла. Але і тут варто пам'ятати про крихкість матеріалу. Кружка зі скла може використовуватися в межах приміщення, для транспортного засобу. Але в похід або на пікнік її брати незручно.
  • Нержавіюча сталь. Незаперечний лідер продажів. Якщо Вас цікавить, скільки тримає температуру термокружка з металу, то тут мова йде про 4-8 годин. Інший посуд збереже заданий температурний режим до 2 годин не більше. Крім цього металеві моделі стійкі до корозії, не змінюють смак і аромат гарячого напою, не б'ються і не тріскаються, навіть якщо їх впустити. Тому це ідеальна термокружка для будь-яких умов.

Якість матеріалів багато в чому визначає, скільки тримає температуру термокружка. Але ще ця можливість залежить від того, яка кришка встановлена ​​на виробі. Є три основні варіанти:

  • Кришка з клапаном-засувкою. Простий механізм, який являє собою спеціальний рухомий клапан, що фіксується на опуклому місці на кришці. Цей варіант не відрізняється надійністю, оскільки засувку легко відкрити навіть випадково. В результаті вміст проллється або швидко охолоне.
  • Кришка з поворотним механізмом. Найнадійніший спосіб закрити кухоль, а також зберегти заданий температурний режим. Поворотний механізм це звичайна кришка з різьбою, яку закручують і розкручують при необхідності.
  • Кришка з кнопкою. Поєднує в собі зручність і надійність. Кнопковий механізм відкривається шляхом натискання. Розлити рідину практично нереально.

Хороша термокружка - приємний подарунок для колеги або друга. Це практичні, надійні і функціональні аксесуари, які мають масу переваг. Якісний посуд стане в нагоді і офісному співробітникові, і молодій мамі, яка часто гуляє з малюком. А в походах і на пікніках така ємність просто незамінна. Найбільш популярні ємності об'ємом 500 мл з герметичною кришкою на клапані або кнопці. Якщо Ви хочете купити термокружку в Києві і Вас цікавлять дійсно якісні вироби, зверніть увагу на посуд в даному розділі нашого онлайн-каталогу. АкваМаркет пропонує широкий асортимент фірмового посуду, виготовленого кращими брендами України та зарубіжжя. Ви легко підберете стильний аксесуар для себе і близьких. Дівчині напевно сподобається термокружка Старбакс матова або глянсова. Подібний фірмовий тамблер стане відмінним доповненням до образу. У нас також знайдеться ідеальна термокружка для чоловіка, незалежно від його захоплень або роду діяльності. Спортсменам особливо сподобаються сталеві ємності ергономічної форми і підвищеної герметичності. Для самих маленьких користувачів в каталозі є дитячі термокружки, які відрізняються компактними розмірами і яскравим оформленням.

АкваМаркет - це можливість купити з доставкою термокружки Fissman, Olens, Tefal, Kinto та інших відомих брендів. Чашки продаються оптом і в роздріб, якість гарантована, а ціни завжди найнижчі. Звертайтеся, наші менеджери підкажуть, як вибрати термокружку і оформити покупку.