Підсвічник - купити Декор для дому у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Littala, Kastehelmi, 1 шт., Підсвічник скляний, бірюзовий, 64 мм

на завтра
Артикул: 66315
Littala, Kastehelmi, 1 шт., Підсвічник скляний, жовтий, 64 мм

на завтра
Артикул: 66319
Littala, Kastehelmi, 1 шт., Підсвічник скляний, морський бриз, 64 мм

на завтра
Артикул: 66316
Littala, Kastehelmi, 1 шт., Підсвічник скляний, прозорий, 64 мм

на завтра
Артикул: 66318
Littala, Kastehelmi, 1 шт., Підсвічник скляний, світло-рожевий, 64 мм

на завтра
Артикул: 66320
Littala, Kastehelmi, Sea blue, 1 шт., Підсвічник скляний, блакитний, 64 мм

на завтра
Артикул: 66317
Littala, Raami, 1 шт., Підсвічник скляний, рожевий, 90 мм

на завтра
Артикул: 66313

Підсвічник


Наше життя стало значно легше, коли з'явилося штучне освітлення. Раніше доводилося використовувати свічки і гасові лампи, переносити їх з кімнати в кімнату, щоб освітити приміщення. Сьогодні потрібно всього лише натиснути кнопку вимикача - і буде світло. Однак свічки і свічники до сих пір використовуються як декоративний елемент для оформлення інтер'єру. Канделябри, великі і маленькі настільні підставки створюють атмосферу романтики, таємничості або затишку. Якщо знати, як вибрати свічник і свічки правильно, можна легко прикрасити будь-який інтер'єр, будь то класика, шеббі-шик або мінімалізм.

Історія свічників

Вперше використовувати свічники стали древні єгиптяни і етруски. Для них це був важливий предмет ритуального культу. Підсвічник уособлював собою квітку, з якої з'явився древній бог Ра. Саме він був для єгиптян символом самого життя. Згодом цей предмет з'явився в якості декоративного елемента для прикраси інтер'єру, отримавши найбільшу популярність в епоху Відродження. Розвиток кованоїмайстерності та інших сфер дозволило виробляти підставки в різному стилістичному оформленні. Підставки під свічки стали масивніші, різноманітніші, цікавіші. Їх прикрашали натуральними і штучними каменями, різьбленими або кованими елементами, інкрустацією.

Сьогодні свічники - це популярний декор для дому, який цінується не тільки шанувальникам антикваріату, а й цінителями незвичайних елементів інтер'єру. Перші свічники робили з глини, очерету або дерева. Однак зараз для цих цілей використовуються і інші матеріали. Найбільш затребувані декоративні свічники зі скла, металу, порцеляни та кераміки. Підбирають елементи з урахуванням стилістики інтер'єру і цільового призначення самих підставок. Так, маленькі свічники для романтичної вечері, виготовлені зі скла або металу, створять потрібний настрій. А ось для масштабного прийому або оформлення камерного інтер'єру краще купити канделябри або масивні металеві підлогові свічники на довгих ніжках. У будь-якому випадку, навіть невелика скляна підставка під свічки, поставлена ​​на тумбочку біля ліжка або обідній стіл, здатна прикрасити інтер'єр і привнести в обстановку затишок.

Популярні види свічників

З моменту появи перших підставок під свічки вироби зазнали численних змін. Сучасні рішення відрізняються різноманіттям форм, розмірів і дизайну. Щоб купити цікавий аксесуар варто уважно вивчити асортимент. Ось найбільш популярні види і назви свічників:

  • Мініатюрні підставки для однієї свічки. Можуть мати плоску або витягнуту форму, встановлюватися на стіл, тумбу або поміщатися в ємність з водою. Маленькі свічники часто називають чайними за рахунок їх компактних розмірів.
  • Витягнуті свічники на ніжці для однієї свічки. Виглядають як акуратна підставка, у верхній частині якої є отвір, чаша або штир для кріплення столової свічки. Варіантів оформлення маса - від класичних мінімалістичний «стіків» до віртуозно прикрашених повноцінних підставок.
  • Канделябр. Всупереч поширеній думці, такий вінтажний варіант досі користується величезним попитом. Канделябр є підставкою для двох і більше свічок, виконаною у вишуканому дизайні. Це стосується як декору, так і матеріалів. Якщо Вам потрібно купити підсвічник, який стане повноцінною деталлю інтер'єру, рекомендуємо звернути увагу саме на канделябри. Вони прикрасять звану вечерю, урочистий прийом або романтичний вечір.
  • Мінора. Окремий вид свічників, які традиційно використовуються для релігійних ритуалів. Подібні підставки можна побачити на полотнах відомих художників. Але і сьогодні мінора відмінно доповнить інтер'єр, якщо правильно підібрати розмір і форму. Класичний свічник мінора розрахований на сім свічок і за традицією виготовляється з позолочених або посріблених матеріалів.
  • Жирандоль. Гарний, великий фігурний свічник для кількох свічок. Як правило, проводиться з металу і прикрашається скляними або кришталевими елементами. Його головна відмінність - розташування ріжків по колу від заснування. Складні композиції з кришталевими елементами виглядають неймовірно ефектно.

Традиційно ми спочатку купуємо підставку, а потім свічку підбираємо під свічник. Тоді буде легше здобувати видаткові матеріали. Однак якщо Ви віддаєте перевагу свічкам певного типу, то можна підібрати підставку з урахуванням розміру і форми виробів. Зробити це найпростіше в даному розділі онлайн-каталогу АкваМаркет. В наявності величезний асортимент свічників, які можна купити з доставкою по Києву та Україні. Доступні ціни, гарантія якості і всеосяжний асортимент декоративних елементів. Допоможемо підібрати свічник під будь-який інтер'єр, щоб створити потрібний настрій і атмосферу.