Ваза для квітів - купити Декор для дому у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
LSA international Pearl, Ваза для квітів, перламутрове скло, 28 х 14,5 см LSA international Pearl, Ваза для квітів, перламутрове скло, 28 х 14,5 см

на завтра
Артикул: 73754

Ваза для квітів


Ваза є досить поширеним видом флористичного аксесуара і знайдеться вона практично в кожному домі. Проте, найчастіше вибору цього аксесуара споживачі не надають особливого значення. Хоча від якості і стилістики вази багато в чому залежить не тільки гармонійність композиції, але і скільки простоїть букет. Оригінальна ваза стане декором інтер'єру, а також послужить ємністю для зберігання квіткової композиції. Саме тому сучасні вироби відрізняються за різними параметрами. У продажу можна знайти такі види ваз:

  • Вуличні і домашні (екстер'єрні та інтер'єрні).
  • Підлогові і настільні.
  • Для букетів або одного окремого квітки.
  • Декоративні (не призначені для зберігання води) і квіткові.

Також сучасні вази для квітів випускаються у всіляких формах, розмірах, стилістичних виконаннях. Покупців порадує достаток матеріалів, представлених на ринку. Залежно від матеріалу змінюється як дизайн ємності, так і її ціна. Давайте розглянемо найбільш затребувані рішення.

Матеріал вази

Кожному матеріалу притаманні свої експлуатаційні характеристики. Тому перед покупкою важливо уважно ознайомитися з можливостями того чи іншого товару. Так, керамічні варіанти зберігають квіти свіжими максимально довго. Пояснюється це тим, що кераміка здатна «дихати». Вода в таких ємностях не застоюється, тому букет не загине вже на другий чи третій день. А ось метал і пластик діють діаметрально протилежно. У такому посуді квіти швидко в'януть. Саме тому дизайнерські вази з металу або полімерних матеріалів частіше застосовуються в якості декоративних елементів.

Фарфор асоціюється з минулим. Саме такі вази подобались представникам старшого покоління. Фарфорова ваза для квітів з ручним розписом виглядає витончено і елегантно, як справжній витвір мистецтва. Сьогодні вартість таких виробів досить висока, але вони, як і раніше, користуються у покупців незмінним попитом. Найтонший фарфор з рідкісних сортів блакитної глини ідеально підходить для зберігання флористичних композицій.

Керамічна ваза для квітів популярна як доповнення до легких і світлих інтер'єрів. Часто такі ємності випускають з етнічним оформленням, що надає їм особливу родзинку. З кераміки добре виглядає ваза для квітів для підлоги. Вона витримає навіть найважчий букет і добре збереже його свіжість.

Ваза скляна на сьогоднішній день один з найбільш доступних варіантів. При цьому покупців порадує різноманіття дизайну. Такі вази бувають на будь-який випадок. Вони практичні, довговічні і добре зберігають флору. Скляна ваза - прекрасний вибір для подарунка. На неї можна нанести пам'ятне гравіювання або оригінальний малюнок. А прозорі ємності з невигадливим оформленням додадуть інтер'єру легкість.

Ваза кришталева для багатьох здається пережитком минулого, адже саме такі вироби прагнула отримати кожна радянська сім'я. У складі цього скла є свинець, тому матеріал володіє особливим блиском і дзвінкістю. А ще він неймовірно прозорий. Кришталеві вази красиво заломлюють світло, грають при різному освітленні.

І нарешті, вази з пластика. Вони дешеві і можуть бути як прозорими, так і кольоровими. Однак матеріал швидко покривається подряпинами, втрачає привабливий зовнішній вигляд, тому, скоріше, може використовуватися в короткостроковій перспективі. Навряд чи пластикова ваза може служити презентабельним і значущим подарунком.

Як на рахунок оформлення

Сучасні вази - це не тільки хай-тек, але і незмінна класика. Виробники враховують потреби потенційних покупців, тому випускають вази в незвичайному і традиційному дизайні. Дизайнерські вази здатні підкорити з першого погляду, дивуючи сміливими формами і креативним поєднанням декору. Але присутня у продажу і стримана класика. Вона елегантна, лаконічна, але неймовірно вишукана.

Як вибрати форму вази для букета

Щоб флористична композиція виглядала красиво важливо правильно підібрати не тільки розміри і матеріал вази, а й її форму. Так, для довгих квітів підійдуть вази висотою в третину довжини квітки. Великі і об'ємні букети обов'язково розміщують у великих ємностях невеликої висоти. Вони можуть бути круглими або довгастими. Так у вази посилюється підстава і підвищується стійкість. Вибираючи форму, пам'ятайте про пропорції. Букет не повинен тонути в ємності, але квітам також не повинно бути тісно.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете купити з доставкою вази для квітів за найвигіднішими цінами. В наявності вироби різних форм і розмірів. Вази круглі, прямокутні, ємності в формі пляшки, пісочного годинника, чаші. Онлайн-каталог - це достаток варіантів і можливість купити вазу в Києві з доставкою по всій Україні.