Ящики для інструментів - купити Ручний інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Curver, Premium 20, Ящик для інструментів, 51 x 26 x 25 см
Артикул: 74107

Ящики для інструментів


Кейс для зберігання інструментів являє собою ємність довільного розміру, всередині якої є відділення, кишеньки, вкладиші для комфортної організації інвентарю. Завдяки такій конструкції навіть найпростіший ящик перетворюється в зручний органайзер, де легко знаходити все необхідне. Ось основні функції, які виконують ящики для інструментів:

  • Захист вмісту від впливу зовнішніх факторів, в числі яких прямі сонячні промені, пил, волога.
  • Компактне зберігання інструментів будь-якого форм-фактора або розміру. Весь інвентар знаходиться в одному місці.
  • Організація. Оскільки все необхідне знаходиться під рукою, пошук потрібного інструменту для роботи займає секунди. Це значно спрощує будь-який робочий процес.
  • Запобігання несанкціонованого використання інструменту сторонніми.
  • Транспортування. Переміщати викрутки, плоскогубці, молотки набагато простіше, якщо всі вони складені в одну коробку.

Внутрішній простір коробок прекрасно організовано, тому інструменти розміщуються компактно і в ящик поміщається велика кількість виробів. При цьому сам кейс займає невеликий простір на полиці або в автомобілі. Переваги використання ящика для інструменту очевидні. Виникає інше питання: як вибрати ящик для інструменту, адже на ринку представлена ​​величезна кількість моделей. І якщо розміри підібрати легко (адже це індивідуальний параметр, з яким визначиться кожен потенційний покупець), то на вивчення інших критеріїв доведеться витратити трохи часу.

Матеріали корпусу і їх особливості

Характеристики та зносостійкість кейса багато в чому визначаються матеріалом, з якого виготовлений корпус. Нестачі в асортименті не виникає. Ви можете легко купити ящик для інструментів Stanley металевий або пластиковий, а також підібрати і інші варіанти. Кожен з них має особливі властивості.

Ящики дерев'яні найменш зручні. З одного боку це екогологічний матеріал, але з іншого - важкий, громіздкий і сприйнятливий до зовнішніх впливів. Дерево швидко вбирає масло, інші мастильні матеріали, покривається плямами, які складно відтерти. Використовують такі коробки виключно для зберігання деревообробних інструментів.

Металевий ящик практичний і довговічний. Він володіє тривалим терміном експлуатації, захищає інструменти при будь-яких погодних умовах, включаючи сильний мороз чи спеку. Однак якщо Ви плануєте купити в Києві ящик для інструментів металевий, будьте готові, що він сам по собі важить немало, а з наповненням вага збільшиться в рази. Виходом із ситуації стане ящик для інструментів на колесах, який зручно транспортувати навіть з урахуванням максимальної наповненості.

Пластикові кейси стійкі до дії вологості, а ще вони дуже легкі. Здавалося б, цей варіант ідеальний, але є один нюанс. Пластик на морозі стає крихким, тому найменший механічний вплив здатний стати причиною пошкодження корпуса. При мінусовій температурі тріщини на таких коробках утворюються досить легко, особливо якщо мова йде про рухомі деталі: кріплення, ручки, кришки.

Металопластикові моделі поєднують в собі властивості металевих і пластикових виробів. Полегшений корпус, кріплення з металу в рази підвищує практичність таких коробок, оскільки збільшує стійкість до класичних пошкоджень.

Види ящиків для інструментів в конструктивному відношенні

Говорячи про характеристики коробок, слід уважно вивчити конструкції, доступні для покупки. Тут також є з чого вибрати. Популярні різновиди:

  • Звичайний ящик. Коробка прямокутної конфігурації. Каркас з стінок і дна, є кришка, яка фіксується замками. Використовуються такі ящики для стаціонарного зберігання інструменту або транспортування на невеликі відстані. Купити ящик для інструменту в такому форм-факторі можна також для автомобіля.
  • Кейс. Зовні нагадує валізку, у якого є ручка. У відкритому стані він розкладається на дві половинки. Кейси для інструментів - практичне рішення для майстрів, які часто переміщаються. Недоліком подібної коробки є її мала місткість.
  • Організатор. Головна відмінність такого рішення - велика кількість внутрішніх відсіків для зберігання і транспортування дрібного інструменту, змінних насадок, кріпильних елементів. Більшість топових виробників робить перегородки знімними, щоб користувач самостійно міняв внутрішній устрій органайзера.
  • Лоток. Нагадує органайзер за єдиною відмінністю - у лотка немає кришки. Це глибокий піддон з дрібними поглибленнями, який дозволяє зручно переносити інструменти на невелику відстань.
  • Візок. Найбільш містка модель. Ящик для інструменту на коліщатках з ручкою, який дозволяє зберігати велику кількість різноманітного інструменту і переміщати його з місця на місце.

Вам потрібна якісна сумка для інструменту? Найвигідніше її купити онлайн на АкваМаркет, адже у нас зібрані кращі аксесуари від провідних світових і українських виробників. Величезний асортимент, низькі ціни, можливість замовлення оптом з приємною знижкою. Вивчіть каталог і поспішіть купити з доставкою ящик для інструментів. Посилки відправляємо до Києва, Харкова, Одеси, Львова та інших міст України. Ящики для професійного і побутового використання, які порадують доступною ціною і чудовими експлуатаційними характеристиками.