Автомобільні освіжувачі - купити Освіжувачі повітря у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (152)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Areon Ken, Coffee, 30 г, Ароматизатор повітря, Кава
Артикул: 62360

Автомобільні освіжувачі


У машині часто з'являються аромати, які дратують нюх. Це може бути запах бензину, поту, продуктів, вогкості або тютюну. Усунути їх допоможе якісна автокосметика, купити з доставкою яку Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. Ми пропонуємо натуральні і якісні автомобільні освіжувачі, здатні побороти навіть найстійкіші неприємні аромати. Оригінальні пахучкі в машину Ареон, Арома Кар та інших відомих виробників. Гарантована якість продукції і ціна від виробника - що може бути вигідніше?

Види автомобільних ароматизаторів:

  • Класичні картонні. Є невеликим фігурним виробом з щільного картону з ароматичним просоченням. Їх часто називають «ялинки», тому що найчастіше ароматизатор виконують саме в такому форм-факторі. У верхній частині виробу є тонкий шнурок, який призначений для кріплення на дзеркало заднього виду. Підвісний ароматизатор ялинка приваблює споживачів вкрай низькою ціною і можливістю швидко поміняти композицію, якщо вона набридла. Мінус товару - короткий термін служби.
  • Гелеві ароматизатори. Така пахучка в машину виконана у вигляді ємності з гелем всередині. Маленькі кульки використовуються в звичайних ароматизаторах-саше, призначених для дому або офісу. Парфумерна композиція поступово випаровується і насичує повітря ароматом. Коштують такі товари дещо дорожчі, але і термін служби у них довший. Гелевий ароматизатор для салону автомобіля пахне до 3-4 місяців в залежності від інтенсивності парфумерної композиції.
  • Рідкий освіжувач. Ще один варіант бочки або ємкості іншої форми, однак, всередині знаходиться не гель, а парфумована рідина. Такий ароматизатор кріплять на дефлектор. Вистачає пахучкі на 2-3 місяці, після чого потрібно купувати нову.
  • Крейдяний освіжувач повітря в машину. Невелика бляшана баночка, всередині якої знаходиться сольовий або порошковий наповнювач, спресований в щільний кубик або кульку. Крейдяні ароматизатори кладуть під сидіння автомобіля. Їх головна перевага - термін служби 10-12 місяців. При цьому аромат буде стійким і добре помітним протягом усього цього періоду.

Окремо варто згадати про аерозольний ароматизатор, який частіше працює як нейтралізатор запаху. Він випускається у формі спрею, який зберігають в бардачку і розпилюють в міру необхідності. Але такі аксесуари не зовсім зручні, оскільки ефект швидко зникає. Ще один корисний товар - поглинач запаху антитютюн. Його розміщують як в салоні, так і безпосередньо в попільничці. Аксесуар вбирає неприємний тютюновий аромат, перешкоджаючи його поширенню всередині автомобіля.

Також всі автомобільні освіжувачі можна умовно розділити на дві великі групи: натуральні і синтетичні. Останні працюють краще, проте натуральні більш безпечні і не провокують алергічних реакцій у людей з підвищеною чутливістю до автомобільної хімії. Натуральний ароматизатор автомобільний являє собою лляної або бавовняний мішечок, усередині якого розміщуються спеції, ароматні трави. Період використання аксесуара становить 4-6 місяців. Але на жаль такий нейтралізатор не впорається з сильними неприємними запахами.

Який краще освіжувач

Не можна однозначно відповісти на це питання, оскільки вподобання і потреби покупців діаметрально відрізняються. Деякі люди принципово купують виключно натуральні пахучкі в машину, піклуючись про екологію. Інші хочуть чути в салоні яскраві парфумерні композиції, тому віддають перевагу синтетичним рішенням. До слова, синтетичний - не означає небезпечний. Просто парфумерна композиція більшою мірою складається з компонентів неорганічного походження. В іншому товари обов'язково проходять перевірку і сертифікацію, тому повністю безпечні для здоров'я водія та пасажирів.

Чому варто купити ароматизатор в машину на сайті АкваМаркет

Автохімія продається в десятках магазинах Києва, але саме у нас Ви знайдете потрібні товари за найвигіднішими цінами. Автомагазин онлайн - це зручний спосіб придбання високоякісних і оригінальних товарів за ціною виробника. Наші плюси:

  • Знижки на всі позиції каталогу при замовленні оптом.
  • Доступна ціна на ароматизатори в машину, забезпечена за рахунок прямих поставок без посередників.
  • Перевірений склад і абсолютна безпека продуктів для людини.
  • Оперативна доставка в Київ, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя та інших міст України.
  • Зручні системи оплати.
  • Консультація онлайн.

Замовляти ароматизатори в авто на сайті АкваМаркет дійсно вигідно. У цьому переконалися сотні наших покупців, про що свідчать тільки позитивні відгуки. Оформіть заявку онлайн і ми швидко опрацюємо замовлення, щоб Ви вже завтра отримали посилку в пункті призначення.