Автомобільний пилосос - купити Автомобільне приладдя у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Автомобільний пилосос


Кожен автовласник знає, наскільки важливо підтримувати чистоту і охайність салону транспортного засобу. Це не тільки створює приємну атмосферу, а й істотно подовжує термін експлуатації авто. Тому регулярне прибирання та чистка салону - обов'язковий ритуал для кожного автовласника. Оскільки сучасний ринок пропонує масу косметики і хімії, впоратися з прибиранням салону можна без допомоги автомийки. Особливо, якщо під рукою є портативний автомобільний пилосос.

Такі моделі практично не відрізняються від звичайних пилососів по функціональності, а ось в розмірах виграють. Компактний, стильний і легкий автопилосос впорається з будь-якими видами забруднень. Маючи такого помічника, можна в лічені хвилини навести в салоні автомобіля ідеальний порядок. Переваги пилососа автомобільного:

  • Портативність і компактність.
  • Різноманіття насадок, за допомогою яких легко видалити будь-які забруднення.
  • Зручність зберігання і транспортування.
  • Можливість виконати прибирання навіть самих важкодоступних місць.
  • Висока продуктивність. Пилосос для машини дозволяє прибрати салон в кілька разів швидше, ніж за допомогою ганчірки, віника та інших засобів.
  • Швидке очищення фільтрів.

Оскільки техніка набула широкого поширення у автолюбителів, купити автомобільний пилосос сьогодні пропонують різні бренди, серед яких Гореньє, Сенкор, Філіпс, Беко, Керхер. Устаткування знайшло застосування не тільки в приватному, але й в комерційному секторі. Акумуляторний пилосос незамінний на автомийках і в хімчистках. Щоб техніка точно виконувала свої функції важливо коректно підібрати модель, адже на ринку є абсолютно різні технічні рішення.

Види автомобільних пилососів

Є кілька варіантів класифікації портативної техніки для прибирання салону. Ми розглянемо найбільш важливі критерії. Отже, автомобільний пилосос може працювати від прикурювача або від акумулятора. Перші зручні тим, що працюють в будь-який момент. Достатньо під'єднати пристрій до прикурювача і виконати прибирання. Однак варто пам'ятати про загальний заряді акумулятора транспортного засобу. Бажано, щоб чистка салону тривала не більше 25-30 хвилин. Акумуляторний бездротовий пилосос потрібно постійно заряджати. Він менш потужний, проте повністю портативний. Крім того, його можна використовувати для прибирання не тільки в салоні, але і в гаражі або іншому приміщенні. Багато користувачів відзначають зручність моделей без шнура.

При класифікації враховуйте особливості збирання, яку виконує пристрій. Тут є два варіанти:

  • Миючий пилосос. Прибирає будь-які рідини, які з'явилися в салоні. Завдяки функції збору вологи можна прибрати не тільки пил або забруднення, а й зібрати розтанув сніг.
  • Сухий ручний пилосос. Звичайний пристрій, який прибирає пил, крихти, ворс і інше сухе сміття.

Автолюбителі задаються питанням, коли вибирають автомобільний пилосос: який краще? Однозначно не можна відповісти, оскільки потреби кожного водія індивідуальні. Одні споживачі можуть обійтися класичною недорогою моделлю для сухого прибирання, що працює від прикурювача. Іншим підійде тільки автомобільний пилосос для вологого прибирання салону, що функціонує від акумулятора. Орієнтуйтеся на свої потреби, але не забувайте про загальні характеристики обладнання.

Як вибрати автомобільний пилосос

Крім вищевказаних чинників, а також вартості і бренду, на експлуатаційні властивості моделі впливають такі характеристики:

  • Потужність. Визначає загальну продуктивність і швидкість роботи. Чим вище потужність пилососа, тим більше усмоктувальна здатність і, як наслідок, швидше і якісніше прибирання салону.
  • Комплектація. Недорогі моделі мають 1-2 насадки, а більш дорогі рішення з цілим комплектом змінних пристосувань підходять для чищення всіляких поверхонь і матеріалів.
  • Тип пилозбірника. Сміття з салону збирається або в мішок, або в пластиковий контейнер. Останній більш зручний, оскільки підходить для вологого чищення. З пластикових контейнерів пил і сміття легко прибрати, промивши під проточною водою. А ось паперові мішки підлягають тільки сухому чищенню.

Всі ці критерії будуть визначати вартість портативної техніки. Але Ви можете додатково заощадити, якщо вирішите купити з доставкою пилосос для машини на сайті АкваМаркет. Ми пропонуємо 100% оригінальну техніку за ціною виробника. Є гарантія і післягарантійний сервіс. Для оптових клієнтів діють спеціальні ціни. Наш онлайн-магазин в Києві працює цілодобово, щоб забезпечувати своєчасну відправку товару в будь-яку точку країни. Прибирання авто не проблема, якщо під рукою хороший автопилосос.