Герметик - купити Будівельна хімія у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Alteco, 85 г, Алтеко, Клей-герметик, силіконовий

на завтра
Артикул: 48441

Герметик


Герметик - це спеціальний матеріал, який використовується для ущільнення або ізоляції стиків елементів в будівельних конструкціях. Виробляються матеріали в основному з каучуку, що дозволяє їм бути еластичними і одночасно з цим міцними. Герметик здатний швидко і надійно заповнити щілину, тріщину або порожнечу, ізолюючи її від негативного впливу зовнішніх факторів.

Напевно Ви бачили в продажу герметик з пістолетом або просто в тюбику. Сучасний ринок будівельних матеріалів пропонує величезний вибір. Кожен герметик володіє конкретними властивостями, обумовленими хімічною основою.

Асортимент матеріалів

Класифікація матеріалів здійснюється за різними ознаками. Якщо розглядати продукти з точки зору складу, то випускають такі види герметиків: однокомпонентні і двокомпонентні. Як випливає з назви, в їх складі знаходиться один або два компоненти. Герметики однокомпонентні більш прості у використанні, їх можна наносити відразу після придбання. А ось двокомпонентні склади містять безпосередньо матеріал і активатор. При цьому активатором можуть виступати не тільки різні речовини, але і умови (наприклад, температура повітря). Тому такі матеріали не користуються великою популярністю.

Найчастіше в будівництві використовуються саме однокомпонентні герметики. Вони діляться на кілька груп залежно від основи, яка визначає як властивості матеріалу, так і сферу його застосування. Ось популярні види герметиків:

  • Акриловий. Самий бюджетний варіант, що відрізняється доступною ціною і досить хорошими характеристиками. Герметик акриловий частіше застосовується для внутрішніх робіт, оскільки сприйнятливий до дії зовнішнього середовища. Він швидко вбирає вологу, може втрачати міцність під дією прямих сонячних променів або від перепаду температур. А ось при внутрішній обробці герметик акриловий поводиться чудово. Він прекрасно зчіплюється з дерев'яними, пінобетонними і цегляними поверхнями, забезпечуючи надійну фіксацію. Склад підходить для закладення нерухомих або малорухомих щілин, отворів. При необхідності акриловий герметик можна трохи розбавити водою, щоб надати йому потрібної консистенції. Якщо на поверхні залишилися сліди матеріалу, його також можна змити чистою водою, але тільки до застигання. Герметики на акриловій основі легко фарбуються і штукатуряться.
  • Поліуретановий. Набув широкого поширення при ремонті фасадів та будівництві великопанельних будинків. Універсальне рішення, як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Герметик поліуретановий має гарну адгезію з пластиком, каменем, металом. Матеріалу властива висока міцність і одночасно з цим прекрасна еластичність. Його використовують для герметизації міжпанельних швів з великими деформаційними навантаженнями, а також для виробництва і монтажу віконних конструкцій. Матеріал стійкий до дії зовнішнього середовища, ультрафіолету, морозу. Однак поліуретанові склади токсичні до закінчення процесу полімеризації, тому при роботі слід чітко дотримуватися техніки безпеки. До недоліків матеріалу також можна віднести неможливість нанесення на поверхні, рівень вологості яких перевищує 10%.
  • Силіконовий. Найбільш популярне рішення як для побутового, так і для промислового будівництва. Герметик силіконовий пристосований практично під будь-які умови, підходить для зовнішнього і внутрішнього застосування. З його допомогою герметизують димоходи, водостічні труби, монтують вікна, клеять дзеркала або герметизують сантехніку у ванній. Це водостійкий герметик, який має гарну адгезію до більшості будівельних матеріалів. Може виконувати герметизуючі та гідроізоляційні функції. Силіконовий герметик Церезіт підходить для заповнення тріщин і зазорів. Силіконові склади можна фарбувати, тому їх випускають в різних відтінках. Також силіконовий герметик стійкий до ультрафіолету, перепадів температур, сильного морозу. Герметик силіконовий наносять виключно на сухі поверхні.
  • Тіолоковий. Найбільш міцний і зносостійкий матеріал, який застосовується в місцях з підвищеними вимогами до протистояння хімічним реакціям.
  • Бітумний. Володіє високими механічними властивостями зчеплення з цегляними, покрівельними матеріалами, а також пінобетоном і натуральним деревом. Однак при впливі високих температур змінює агрегатний стан і переходить в стан плинності.

Як вибрати герметик

Щоб купити підходящий матеріал потрібно ретельно вивчити асортимент, а також визначитися зі складом і сферою застосування. Зорієнтуватися у властивостях продуктів допоможе упаковка. Всі виробники вказують докладну інформацію на етикетці, включаючи інструкцію, як використовувати герметик. Також зверніть увагу на маркування герметика: віконний, універсальний або покрівельний. Оцініть умови роботи. Чи потрібно наносити матеріал на вологі, іржаві, пластикові поверхні. На додаток врахуйте, що герметики випускають водостійкі, високотемпературні і т.д.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою герметик від кращих виробників. В наявності 100% оригінальні герметики Момент, Церезіт для роботи з будь-якими матеріалами і поверхнями. Також Ви можете підібрати пістолет для герметика для комфортного і точного нанесення. Кращі ціни, різноманіття товару, можливість швидкої доставки по Києву та Україні. Зверніть увагу, що при оптовому замовленні діють знижки.